Stiahni nejaký trainer.Norick98 napísal:kde vo volnej jazde zozenem dake zbrane?
Mafia 2
Re: Mafia 2
-
Norick98
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
uz som na to dosiel, vo volnej jazde treba chodit po mape a potom sa zobrazia aj ikonky obchodov atd.. treba okolo toho miesta najprv prejst
Mám menší problém s neotvorenými dverami pre istotu to dam do spoileru:
]Hral som misu kde som potreboval zohnať 27500 dolarov, zohnal som ich tak že som vykradol všetky obchody lebo ten co pre ktoreho som mal kradnut auta tam vravel ze teraz nic nema. Nazbieral som peniaze išiel za Joe-om ten nebol doma išiel som ta Giuseppem ten povedal ze ho odniesli tak som siel do tej restauracie mona lisa no ked pridem ku dveram nedaju sa otvorit a neviem sa dostat dnu. Čo mam teraz robit ? stalo sa to aj niekomu inemu ?. Zabudol som na niečo ?
už som to tu raz písal ale asi to nejakému modovi vadilo " censored " mas to medzi uvodzovkami
Btw: autá sa na vrakovisku LISUJÚ hned vedla Bruskiho drevenej budovy v tom lise. Jednoducho dovezies auto do lisu, vyjdes po schodkoch na lis kde je ovladacia skrina. Stlacis a da ti to 400 - 420 dolacov. Podla auta
Btw: autá sa na vrakovisku LISUJÚ hned vedla Bruskiho drevenej budovy v tom lise. Jednoducho dovezies auto do lisu, vyjdes po schodkoch na lis kde je ovladacia skrina. Stlacis a da ti to 400 - 420 dolacov. Podla auta
Cez DevConsole sa dajú zobraziť všetky značky obchodov, benziniek a pod. cez príkaz: #lua game.shop:SetAllShopExplored()Norick98 napísal:uz som na to dosiel, vo volnej jazde treba chodit po mape a potom sa zobrazia aj ikonky obchodov atd.. treba okolo toho miesta najprv prejst
Celú tú 14. kapitolu si musíš spustiť odznova. Mne spravilo presne to isté, no keď som hral celú kapitolu odznova, tak už to potom išlo a pustilo ma to dnu.jukel napísal:Mám menší problém s neotvorenými dverami pre istotu to dam do spoileru:
-
*****HERO*****
Guru wannabe
mna nasrala jedna misia, kde som mal sledovat toho cinskeho bosa. isiel som ju 3x odznova len preto, lebo vzdy tym autom do niekoho narazil, ostal stat na mieste a misia skoncila
zabijes policajta a vezmes si pistol zabijes zopar ludi alebo znicis auta (strelis do nadrze) tak pridu s tommygunmi, niekde sa skrijes zabijes ich a vezmes si zbraneNorick98 napísal:kde vo volnej jazde zozenem dake zbrane?
Inac ak chcete mozte sa podpisat do tejto peticie, nic to nezmeni, ale aspon si mozno vsimnu aku blbost spravili.
BTW podpisal sa aj Dan vávra
http://www.petitionspot.com/petitions/mafia2fullgame
Hej, dobrý ťah, aby to pritiahlo ďalších ľudí. Čo tak skúsiť nejakú filmovú alebo športovú osobnosť?Pascalwb napísal:Inac ak chcete mozte sa podpisat do tejto peticie, nic to nezmeni, ale aspon si mozno vsimnu aku blbost spravili.
//autoeditácia príspevku (30 Aug 2010, 20:15)
Tak na nete sa objavil screen nejakého muža v rakve. Podľa všetkého je to Pepe Costa, osobný bodyguard Lea Galanteho a presne ten istý Pepe, ktorý mal vo väzení bojovať s O'Neillom. Ja som odfotil Pepeho z poslednej video ukážky ako je v aute s Leom a Vitom pre porovnanie.
Môžem sa spýtať či ja mam nejaký bug alebo je ten koniec naozaj najväčšia kktina aká sa dala spraviť ? v herných štatistikách som mal okolo 70% a vybehli záverečné titulky
A ja som vyhral GTA IV a mal som len 39%.A to preto,ze som nemal bocne Q.jukel napísal:Môžem sa spýtať či ja mam nejaký bug alebo je ten koniec naozaj najväčšia kktina aká sa dala spraviť ? v herných štatistikách som mal okolo 70% a vybehli záverečné titulky
Ale nakolko v mafii bocne Q niesu (aspon myslim) tak to bude najskor bug.
bug to nemusi byt.. niekde sme sa zhodli na tom ze to moze byt nezbieranim playboyov a zatykacov pripadne nieco ine ak tam je.. niekto mal zozbieranych viac casopisov a mal 71%
asi pre...dumont napísal:ako preco si mi to zmazal ? :O
Pravidlo 8:
Zákaz rozširovania/nabádania na rozširovanie alebo nelegálne používanie software/warezu.
Tak potom je to tymi vedlajsimi vecickamycallop napísal:bug to nemusi byt.. niekde sme sa zhodli na tom ze to moze byt nezbieranim playboyov a zatykacov pripadne nieco ine ak tam je.. niekto mal zozbieranych viac casopisov a mal 71%
rados915. jj to uz som sa aj ja docital, henten screen, bol uz davnejsie na vystavach. trocha v tej rakve schudol 
BTw mozno tie joyove prihdy, budu ze zase sa pomstia setkym
, ale to zas by bola blbost len setkych zabit.
jukel: jj konc to vlastne neni, lebo THE END nikde, a maju byt este epilogy, ale nwm de su.
BTw mozno tie joyove prihdy, budu ze zase sa pomstia setkym
jukel: jj konc to vlastne neni, lebo THE END nikde, a maju byt este epilogy, ale nwm de su.
Bug to nie je. Aby si mal 100%, musíš nájsť všetkých 50 Playboy časopisov a 159 zatykačov, ktoré sa nachádzajú v celom Empire Bay na rôznych miestach.jukel napísal:Môžem sa spýtať či ja mam nejaký bug alebo je ten koniec naozaj najväčšia kktina aká sa dala spraviť ? v herných štatistikách som mal okolo 70% a vybehli záverečné titulky
sutaz o 5 originaliek a triciek Mafia 2 PC CZ verzia na http://www.gamesite.sk/sutaze/mafia-ii.html
-
martin0134
Medium Star
rados915 : co je ten DevConsole
Zdravim pani mam taky problem pri kapitole 2, ked ma ten partak odvaza autom tak po nejakej chvili sa to auto ponori pod cestu a tam sa len toci a nic ine, teda je to dalej nehratelne len po kapitolu 2, skusal som aj cracky aspon 3,ale stale to iste, preinstaloval som ovladace ale nepomohlo, neviete co s tym moze byt ? alebo ak viete co s tym,tak napiste, dikes.
-
Anem
Star
- Kontaktovať používateľa:
je možnosť využiť taxi ako pasažier?