Breitling akosti A

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Richie
Novice
Novice

Breitling akosti A

Príspevok od používateľa Richie »

Zdravim Vas pani,mal by som otazocku ... Poprosim nech komentuju tento status len ludia,ktory naozaj vedia o com je rec ... Mam zaujem si kupit Hodinky typu: Replica A "Breitling"
Vyraba ho priamo firma Breitling ktora dava k hodinkam aj certifikat (originality) + pecat, zo spodu- je samozrejme vyryte identifikacne cislo a su na nich robene rozne testy skor nez ich zacnu predavat..Strojcek je ETA jeden z najdokonalejsich strojcekov do hodin,ktorych cas je na 0,0 presny(pouzivaja sa do hodin svajciarskeho povodu SWISS MILITARY a atd.)... Sklicko je samozrejme zafirove,cize voci poskrabaniu maximalne odolne..
Budem ich nakupovat na dobierku cez "nemenovaneho uzivatela" ktory ma k tymto hodinkam vsetko co som vymenoval.. ci sa jedna o 100% kvalitu sklicka zistim za 5 sekund.. ale vramci stojceka ktory ich pohana nie i ked ma vyryte identifikacne cislo a myslim si ze nikto by si nedal pracu [namahu] za vymenu s typom SEIKO ci MIYOTA .. Ich originalna cena sa pohybuje maximalne okolo 550 eur no ja ich mozem mat za tretinu ceny.. Pokial su moje informacie mylne poprosim Vas o opravu ..
Okej a teraz sa pustite do mna ^^ ..chcem pocut kazdy inteligentny nazor po pripade skusenosti ci by ste si taketo hodinky kupili..Podotykam ze ide o repliku ktora ma certifikat originality a ich cena je naozaj vysoka..cize clovek nosiaci taketo hodinky sa nemusi hanbit za ne, pretoze stale podporujem firmu BREITLING..ci vec nazoru ;) ?!
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Breitling akosti A

Príspevok od používateľa hojko »

Nechcem sa hrat na mudreho, ale ked som dal hladat repliky, tak som nasiel o dost nizsie ceny. Ci su to s certifikatom, maju zafirove sklicko alebo tebou menovany strojcek, tak to uz neviem, nechcelo sa mi to hladat na tych strankach. Trebars:
http://www.watch-replica.net/replica_wa ... ling1.html
http://www.hot-replica.com/Breitling.html
http://www.watchesover.com/breitling-watches.html
http://www.eewatches.net/breitling-watches.html
http://www.idolreplicas.com/breitling-r ... tches.html

Mimochodom, chces mi povedat, ze taka prestizna firma ako je Breitling, tak predava akesi repliky s certifikatom za zlomkovu cenu originalnych kuskov??? Podla mojho nazoru certifikat ku replikam je len vymysel podvodnikov. Ked ludia dokazu falsovat tricka, topanky, peniaze alebo hodinky, tak vytlacenie nejakeho smiesneho certifikatu a vyrytie cisla do strojceka ci ramu hodiniek predsa nebude problem. Nieco o certifikate a testoch od svajciarov sa docitas v tomto dokumente: http://www.mercedes-benz.sk/data/downlo ... 007_03.pdf
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No to nechápem ani ja, prečo by firma vyrábajúca luxusné hodinky ponúkala ešte aj repliky svojich modelov :roll: Ja osobne by som ale repliky žiadnych hodiniek nekupoval. Radšej si vyberiem model a značku, ktorú si môžem dovoliť ako hodinky, ktoré ani neviem odkiaľ sú...
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Takze takto, firma Breitling ktora uz niekolko desatroci vyraba hodinky spickovej kvality by urcite nevydavala :D certifikat :D na hodinky :D . Mal som originalne Breitlingy takze viem o com hovorim :P . Mal som aj vela druhov replik od roznych tried a mozem povedat ze v podstate je to jedno ci to je trieda A B alebo C . Lebo repliky replikami ostanu a nikdy nebudu tak dokonale ako originaly. A to je jedno ci sa bavime o hodinkach obleceni alebo o sperkoch :) .Takze kludne si kup tie superemgaextra Breitlingy s exkluzivnym certifikatom a neviem cim este. JE TO CISTY OJ*B . A zabudni ze sklicko bude safirove :D :D .A kedze to kupujes od neznameho predajcu tak je lahko mozne ze ta oklame.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

nechapem preco si niekto kupuje fejky.. To si fakt myslite ze na niekoho urobite frajera, ked uvidi na vas hodinky ktore ako original zacinaju niekde okolo 1000€? Myslis ze mu to nebude jasne? Radsej sa snaz poriadne zarabat a potom si budes moct kupovat originali hocicoho.. :wink:
Uplne najlepsie je to vidno na vselijakych mladych chalanoch co este ani strednu neskoncili ale vsade sa pretrcaju v Lacoste fejkoch a si myslia ze kazdy si o nich mysli ze ako su strasne v baliku :D :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

gogo956: Breitlingy zacinaju niekde okolo 2000 eur az po 20 000 eur :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

hojko

o to horsie. :) Nie je nic smiesnejsie ako ked clovek ktory nema ziadne velke prijmy sa ovešá replikami drahych znaciek.. :nono:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

tak na toto by som aj ja rád počul vysvetlenie, ale len tak som pozrel linky, ktoré si hojko postol a v druhom linku máš na výber:
http://www.hot-replica.com/Breitling.html
a
http://www.hot-replica.com/Swiss_Breitling_ETA.html , kde sú pomerne drahšie "repliky"
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

gogo956: No ved prave, aj ked musim uznat, ze niektore su velmi pekne na pohlad. Kto sa vsak vyzna a vidi hodinky tej znacky, tak mu asi pride, ze su to repliky. Mozno by som sa radsej pozrel po Festinach, Casiovkach alebo niecom podobnom..., vsak aj Festiny robia pekne kusky a stoja tolko co taketo repliky drahych hodiniek.

pinco: Ano, vsimol som si to aj ja. Ale vcera som nieco hladal a narazil som na nejaky obchod, ktory sa zaobera hodinkami v Cesku a tam bolo spomenute, ze len 3 percenta hodiniek maju certifikovanych chronometer ci cifernik alebo ako to tam pomenovali. Takze pochybujem, ze nejake repliky, ci uz za 150 alebo za 500 eur nieco taketo maju.
gogo956
Redeemer
Redeemer

do urcitej miery tu tuzbu po luxusnych hodinkach chapem, kedysi som si velmi chcel kupit hodinky ktorych cifernik bol okrem ineho vykladany pravymi diamantami /samozrejme syntetickymi,malymi a z klenotnickeho hladiska skoro bez ceny/ a tie staly okolo 1600€, celkovo boli velmi dobre spracovane, uz ani neviem co to bolo za znacku, nejaka svajciarska,menej znama. Ale potom si povedal ze taky snobizmus nie je pre mna a zostal som pri Casiovkach :D a hlavne ktovie ako to bolo s tymi diamantami, ak by to boli iba bezcenne sklicka, tak nemam sancu to ja ako laik zistit.. :?
Richie
Novice
Novice

Breitling

Som velice rad ze ste sa zapojili do tejto diskusie..
Okej pre vysvetlenie mam zaujem len o hodinky ktore vlastnia cifernik na mesiac a tyzden .. vzhladom na to ze nevyuzijem nikdy cifernik s chronometrom na co by mi bolo nieco take,vsak ze ?! Repliky za cenu okolo 100e ma nezaujimaju z dovodov ktore som napisal hore..Mimo to replika okolo 500e vlastni "az" certifikat..
Ako nasiel link Pinco: tak su tam repliky vlastniace "Eta" strojcek a veci o ktorych som rozpraval..
Imi:Na zafirovom sklicku ako vravim viem rozdiel rozoznat za 5 sekund ..takze sa mi nestane ze by som kupil nieco ine ako som mal v plane.. viem ze jeho hodnota sa pohybuje kvalitne vysoko..ak si vy-googlite zistite ze eta stojcek ma vysoku presnost (0,0) a garancia kvality od svajciarov. Mimo to do 90% hodin ktore sa vyrabaju sa vklada strojcek MIYOTO a SEYKO (vsetky zname firmy su tu zahrnute ako Casio a atd.)
Preco chcem kupit prave: replicu Breitling ?! dovod je taky ze dizajn ktory stoji vela penazi je prevedeny prave v tychto replikach..
Jedine co ste naozaj dobre nacali je : " certifikat " inteligentny clovek vie ze aj zapalka by sa dokazala predavat za ohromnu cenu (100x vedciu) pokial by si jej spravil kvalitnu reklamu a tvrdil takzvane skutocne veci... Bohuzial firma Breitling nezverejnuje ziadne informacie a tak neviem ako zistit ci certifikaty naozaj vydavaju alebo ako vravite je to len "bullshit,fake,guč" a snazia sa len na tom nabalit podvodnici..A toto je pre mna dolezite..nechcem nosti hodinky pri ktorych viem ze certifikat neexistuje a ostatne veci by mohli byt pravda(ohladom kvality)...
Ci sa nikdy nevyrovnaju Originalne hodinky replicam ?! Suhlasim plnohodnotne,ale myslim si ze cena ktoru chcu za hodinky(repliky) je rovnomerna vzhladom na to ze davaju originalny remienok,strojcek ktory je v 10% a samozrejme to zafirove sklicko...myslim si ze taketo nieco znie fér..ci len sebaklam a naozaj kvalitny reklamny tah ?!
Mimo to viem ze original by bola najlepsia alternativa ale najlacnejsie hodinky od nich stoja 1400eur..su baterkove,natahovacie a maju kozeny naramok..dost vela penazi za skutocnu kvalitu ^.-

//autoeditácia príspevku (02 Sep 2010, 18:42)
Okej,tak prave teraz pri dlhsom sledovani skutocnosti som zistil ze stale sa jedna o podvod..cize ci maju,alebo nemaju papier stale su to faky..
Sorac pani ze som marnil Vas cas ..
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Nemárnil si čas, práve naopak, poučil si ostatných, že nič také ako "repliky" neexistuje. Ako si sa teda presvedčil, že ide o podvod? Máš nejakú zaujímavú stránku? Sem s ňou...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Richie: Tako ako sa dnes falsuju tenisky, mobilne telefony, kreditne karty, rozna ina elektronika..., tak isto sa budu falsovat aj strojceky hodiniek. Uputala ma veta, kde si pisal, ze do replik davaju ETA strojcek, original remienok a zafirove sklicko. Cize ak dobre rozumiem, fakticky vsetko okrem ramu je potom original, ze??? Ja si myslim, ze vsetko je skor len kopia, napodobenina a nejaky cinsky falosny kram s doma vytlacenym certifikatom.

Aby sa nepovedalo, napisal som jednemu predajcovi Breitlingov mail a spytal som sa ho na certifikat.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

tím viac ce'tifikátov, tím viac bajtling ^_^
Richie
Novice
Novice

Fake jak wrestling

Dovod preco som to zistoval,bol ten ze samotny predajca by mi tieto informacie nikdy nezverejnil..a nikto mi nedokazal potvrdit co je pravda a co skutocnost..tak som musel patrat..
Pred chvilockou som nasiel "box" (krabicku) ktoru predavali za 25dolarov..zfalsovat tak papier o skutocnosti,vie kazdy kto vlastni Pc s tlaciarnou a vyzna sa v easy programoch (aby to vyzeralo doveryhodne) :D ..ale odbacam od temy..
Ako tu uz bolo spomenute,kazde tieto hodinky dostanu "certifikat" pokial zvladnu urcity test namahy "COSC" (kuk wikipedia) ..
Bol som na stranke Chronomag a tam som sa pokusil opytat na tuto skutocnost..Odpoved som sice nedostal,ale takmer som dostal BAN .. cin = hovori za skutocnost..
a tak Pinco odpoved na tvoju otazku: toto je teraz stranka o skutocnosti Breitlingov s certifikatom ..clovek sa pouci na svojich chybach a ty mudrejsi na chybach druhych..
Som ale rad ze som nekupil cosi co by som nedokazal nosit z dovodu ze by som vedel ze je to vylozeny fake..
Inak pisal aj na stranke jeden typek ze kupil hodinky "BREITLING"presne to iste mali v manuale napisane co ja som chcel za 3000Kc,bol v tom ze su originaly,lebo mu to dany predajca "povedal" a ani za nic nechcel uveri a pochopit ze naletel na podvod..viete ako sa potom musel citit !? Tak som sa ja citil vcera ^^ az na to ze som usetril peniaze..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Tak tu mam odpoved od predajcu Breitlongov: "Žádné hodinky z oblasti fejků nejsou vybaveny strojkem ETA, safírovým sklem nebo dokonce certifikátem, Vše je pouze podvod na potencionálního zákazníka." Nie je tam uz ale odpoved, ze ci k originalom davaju certifikat, ale viacmenej je to jedno.
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Hojko to povedal jasne, ja uz som sa tiez vyjadroval v teme o hodinkach, ze repliky breitling neobsahuju strojeck ETA a ani zafirove sklo ;) . Takze Richie bud rad ze si usetril peniaze ;)
Napísať odpoveď