Vyraba ho priamo firma Breitling ktora dava k hodinkam aj certifikat (originality) + pecat, zo spodu- je samozrejme vyryte identifikacne cislo a su na nich robene rozne testy skor nez ich zacnu predavat..Strojcek je ETA jeden z najdokonalejsich strojcekov do hodin,ktorych cas je na 0,0 presny(pouzivaja sa do hodin svajciarskeho povodu SWISS MILITARY a atd.)... Sklicko je samozrejme zafirove,cize voci poskrabaniu maximalne odolne..
Budem ich nakupovat na dobierku cez "nemenovaneho uzivatela" ktory ma k tymto hodinkam vsetko co som vymenoval.. ci sa jedna o 100% kvalitu sklicka zistim za 5 sekund.. ale vramci stojceka ktory ich pohana nie i ked ma vyryte identifikacne cislo a myslim si ze nikto by si nedal pracu [namahu] za vymenu s typom SEIKO ci MIYOTA .. Ich originalna cena sa pohybuje maximalne okolo 550 eur no ja ich mozem mat za tretinu ceny.. Pokial su moje informacie mylne poprosim Vas o opravu ..
Okej a teraz sa pustite do mna ^^ ..chcem pocut kazdy inteligentny nazor po pripade skusenosti ci by ste si taketo hodinky kupili..Podotykam ze ide o repliku ktora ma certifikat originality a ich cena je naozaj vysoka..cize clovek nosiaci taketo hodinky sa nemusi hanbit za ne, pretoze stale podporujem firmu BREITLING..ci vec nazoru