NieAnem napísal:je možnosť využiť taxi ako pasažier?
Mafia 2
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mafia 2
Mafia II bola minuly tyzden najpredavanejsou hrou na Steam-e.
1.Mafia II
2.Worms Reloaded
3.Mount & Blade: Warband
4.Mafia II: Digital Deluxe Edition
5.Battlefield: Bad Company 2
6.Plain Sight
7.Call of Duty: Modern Warfare 2
8.Left 4 Dead 2
9.Counter-Strike: Source
10.Call of Duty: Modern Warfare 2 Resurgence Pack
zdroj:
http://www.bluesnews.com/cgi-bin/board. ... did=113624
1.Mafia II
2.Worms Reloaded
3.Mount & Blade: Warband
4.Mafia II: Digital Deluxe Edition
5.Battlefield: Bad Company 2
6.Plain Sight
7.Call of Duty: Modern Warfare 2
8.Left 4 Dead 2
9.Counter-Strike: Source
10.Call of Duty: Modern Warfare 2 Resurgence Pack
zdroj:
http://www.bluesnews.com/cgi-bin/board. ... did=113624
tak tu sú nejaké screeny z môjho GAMEPLAYu...škoda však, že v hre chýba tá voľna jazda
...
-
aviceN
Guru
nechyba...keby si trosku pozornejsie hore poprecitoval par prispevkov, tak zistis ze je mod, ktory ti ju odomkne 
V tom mode čo odomkne dalšie misie, niektoré z tých misií aj fungujú? Lebo mne to len loaduje a nič sa nedeje... 
Konzola v hre, pomocou ktorej môžeš napr. opraviť alebo vytuningovať svoje auto, pridať zbrane, zmeniť počasie a veľa iného.martin0134 napísal:rados915 : co je ten DevConsole
Zatiaľ to nie je možné, no v hre to zakomponované je. Samozrejme tak ako veľa iných vecí, je to zamknuté.Anem napísal:je možnosť využiť taxi ako pasažier?
Bohužiaľ nefungujú. Zatiaľ...Markoff napísal:V tom mode čo odomkne dalšie misie, niektoré z tých misií aj fungujú? Lebo mne to len loaduje a nič sa nedeje...
Btw. pridanie nejakého módu sa berie ako warez? Aby som náhodou nedostal basu keby som tu niečo dal. Pýtam sa preto, lebo tie módy upravujú niektoré súbory z hry. Napr. pri Load Chapter je upravený súbor gui-main. Keby som sem postol link na download, je to warez?
Trainerov by sa to nemalo týkať. Tie nepotrebujú upravovať súbory hry.
-
Anem
Star
ako to vieš?Zatiaľ to nie je možné, no v hre to zakomponované je. Samozrejme tak ako veľa iných vecí, je to zamknuté.
Lebo ma pravdu ... Prave som dohral mafiu nadmieru spokojny uz sa tesim na pokracovanie
Podľa oficiálnych textov vytiahnutých z hry:Anem napísal: ako to vieš?
00_50_00_0296:Použít taxislužbu
00_59_16_0064:Přeskočení jízdy taxíkem
00_59_16_0065:Určení cíle pro taxík
00_59_16_0066:Taxi - plnou rychlostí
00_59_16_0067:Taxi - zastavit
00_59_16_0068:Taxi - počkat
-
Anem
Star
a kde sú celé tie texty? ak ich môžem vidieť
mam problem pri streľbe, ak použijem hocijaku zbraň tak Vito striela sam od seba až kym nevystriela všetky náboje, mal už niekto taky problem
-
Anem
Star
Som v 8. kapitole.
Zatiaľ hodnotím hru pozitívne i keď mi tam chýbajú z jednotky električky a nadzemky(to naozaj nechápem načo ju tam dali keď nejde ju používať...) a ďalšie veci.
+ grafika
+ príbeh/čeština
+ GTA vecičky (bary, fast-foody, obchody s oblečením, auto-servis, pumpa(už som musel raz tankovať keď mi došiel benzín), rádio)
+ zbieranie časopisov... (hra je fakt od osemnásť... tolko deciek čo hralo Mafiu 1 teraz hrajú hru kdeje všetko čo by nemali vidieť - rasizmus, alkohol, brutálne vraždy, vyjadrovanie a tie dievčiny u Joe-a tomu tiež nijako na slušnosti nepridávajú...)
_______
- iné možnosti dopravy (metro, električka, taxi)
- rádio by som si rád vypočul v češtine
- nenašiel som spôsob získania peňazí legálnym spôsobom (lis áut- musím ukradnúť auto...)
- sľuby pred vydaním hry boli príliš veľké... (napr. to že na mape už nebudú neviditelné steny na okrajoch mapy)
Celkovo 85% ešte uvidím po dokončení hry.
Kto vie ako by som hru hodnotil keby niet Mafie 1, ak by som sa vôbec k tejto hre dostal...
Čo sú vlastne tie zatykače a modelky pre hráčov s ťažkou obtiažnosťou?
Zatiaľ hodnotím hru pozitívne i keď mi tam chýbajú z jednotky električky a nadzemky(to naozaj nechápem načo ju tam dali keď nejde ju používať...) a ďalšie veci.
+ grafika
+ príbeh/čeština
+ GTA vecičky (bary, fast-foody, obchody s oblečením, auto-servis, pumpa(už som musel raz tankovať keď mi došiel benzín), rádio)
+ zbieranie časopisov... (hra je fakt od osemnásť... tolko deciek čo hralo Mafiu 1 teraz hrajú hru kdeje všetko čo by nemali vidieť - rasizmus, alkohol, brutálne vraždy, vyjadrovanie a tie dievčiny u Joe-a tomu tiež nijako na slušnosti nepridávajú...)
_______
- iné možnosti dopravy (metro, električka, taxi)
- rádio by som si rád vypočul v češtine
- nenašiel som spôsob získania peňazí legálnym spôsobom (lis áut- musím ukradnúť auto...)
- sľuby pred vydaním hry boli príliš veľké... (napr. to že na mape už nebudú neviditelné steny na okrajoch mapy)
Celkovo 85% ešte uvidím po dokončení hry.
Kto vie ako by som hru hodnotil keby niet Mafie 1, ak by som sa vôbec k tejto hre dostal...
Čo sú vlastne tie zatykače a modelky pre hráčov s ťažkou obtiažnosťou?
no ja som akurát dohral 6. kapitolu a musím povedať že teda ten rasizmus tam je vo veľmi vysokej miere.
neviem ako to berú terajšie decká(12ročné mám na mysli, toľko mi bolo keď som hral mafiu 1) len sa modlím aby to neskončilo streľbou ako dnes v Bratislave...
neviem ako to berú terajšie decká(12ročné mám na mysli, toľko mi bolo keď som hral mafiu 1) len sa modlím aby to neskončilo streľbou ako dnes v Bratislave...
No ten rasizmus bol v tej dobe normalny, lenže či to pochopia sproste americke decka
Hra je pristupna od 18rokov takže nemali by ju hrať mladšie deti. Ale ako vieme hraju to.Filipito napísal:no ja som akurát dohral 6. kapitolu a musím povedať že teda ten rasizmus tam je vo veľmi vysokej miere.
-
kukiak
Addict
Je tu niekto kto vyriesil tento problem
Robi to len na x1950pro/gt
Robi to len na x1950pro/gt
aj ja mam doma 1950pro, ale radsej som ju vymenil za lepsiu, ak bude cas tak skusim ju dat do pc, ci to bude aj mne robit
na x1950 pro to robi uuuuuplne kazdemu ! mne tiez
ale hru som presiel aj s takymi rozbitymi tienmni
ale keby vysiel na to nejaky fix tak by som to presiel hned znovu
Normálne screeny/kópie občianskeho preukazu by som požadoval na hranie Mafii 2, potom to vo svete vyzerá tak ako teraz.