Ophcrack !!!NOT FOUND!!!
Ophcrack !!!NOT FOUND!!!
Caute. Fotrovci my zaheslovali comp a chcel som to heslo zistiť. Tak som sa niak dostal k Ophcracku vsetko som spravil tak ako má byt, aj som stiahol liveCD pre Vistu (dokonca som odskúšal dve verzie) a stále my to pri načítavaní hesla hodilo červeným písmom Not Found. Prosím vás nevie niekto čo s tým mám robiť? Alebo nepozn niekto niaky iný program na zistenie hesla? 
-
PC-Man
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ophcrack !!!NOT FOUND!!!
Spravat sa tak, aby ti to "fotrovci" naspat odheslovali... urcite na to mali nejaky rozumny dovod
-
Pigesko
King
tak tak
v prvom rade ich zacni volat Rodicia, ked uz ti ten "comp" kupili tak by neuskodilo trosku vdacnosti...(ked budes mat vlastne deti, pochopis...) a ako pise kolega, zrejme na to mali dovod...a ja nevidim jediny dovod preco tvojim rodicom podje*** kolena a autoritu
...ked napises pravdu, preco ti ho zaheslovali, tak ti mozno ja, alebo niekto iny pomoze
//mY opravit...
//mY opravit...
ophcrack nefunguje ked je heslo nad 15 znakov, lebo vtedy uz to uklada do nejakeho formatu ktory ophcrack nezvladne.. niekde som to cital nieje to to na 100%
Asi ste si to zle vysvetlili ale ja mám win7 a tam je ten "rodičovský systém" a tam sa dajú nastaviť rôzne obmedzenia. Ja som len chcel si sem tam niečo nainštalovať (Mám obmedzené inštalácie). Preto som chcel zistiť heslo. A nemyslím si že oslovenie "Fotrovci" je niake urážlivé ....btw a môj otec ho používa
... A na comp som si aj ja prispieval. A keď my neviete poradiť čo s tým tak sem prosím vás ani nepíšte.
-
hrban
Addict
môžeš ale skúsiť nasledovné:
isť do núdzového režimu a tam sa prihlásiť ako administrator (drvivá väčšina týchto účtov sú povolené a nezaheslované)
tam si len uprav svoj účet tak, aby si mohol inštalovať, poprípade si vytvor ďalší účet, nainštaluj čo potrebuješ a účet zmaž
isť do núdzového režimu a tam sa prihlásiť ako administrator (drvivá väčšina týchto účtov sú povolené a nezaheslované)
tam si len uprav svoj účet tak, aby si mohol inštalovať, poprípade si vytvor ďalší účet, nainštaluj čo potrebuješ a účet zmaž
No lenže win7 a vista sú tak spravené že keď si spustíš Safe mode tak aj tak to nepustí lebo potrebuješ heslo od administratora ... to sa dá tuším len na XP
-
hrban
Addict
dá sa to na všetkých, ak ten účet nieje zaheslovaný a väčšinou nieje
1000. post
1000. post
Hmm... opíšem to takto .... ja mam dva účty jeden je "Peter"(administrator) druhý je "Jaro"(obmedzený) a keď spustím safe mode tak sa opäť sa mi ukážu len tieto dva účty a keď chcem ísť na hociktorý tak to zase pýta heslo ....