Slobodomurari, Illuminati + New World Order
Re: Slobodomurari, Illuminati + New World Order
KaptMichal: To sme tu už riešili niekde v inej téme. Novinári majú istú novinársku etiku, kde je dohodnuté, že sa pri písaní o kriminálnych činoch nebude zdôrazňovať etnická či rasová príslušnosť dotyčného/dotyčnej.
Dobre nebudeme sa tu malicherne tahat za slovicka a terminologiu. Obaja vieme koho tym myslim ked poviem biela rasa.slay napísal:Je to presne naopak.
Cernoch v USA nema rovnake podmienky na rozvoj ako beloch v USA plus s pozitivnou diskriminaciou? Toto je do neba volajuca blbost, viac k tomu nemam co dodat.Nemajú.
Neviem co furt to zotrocenie a genocida. Pisal som o troch rieseniach v prislusnej teme. Sterilizacia, seregacia resp s tym suvisiaci transport na vyhradene uzemie.Rýchle, úplne, všetko-riešiace, bezbolestné a humánne riešenie Ja nemám. Ale to neznamená, že jestvujú len nehumánne riešenia ako zotročenie alebo genocída. Ja sa touto problematikou predsa nezaoberám, takže čakať že ti tu predložím program humánnej prevýchovy neprispôsobivých menšín je trošku idiotizmus a hlavne neuveriteľný alibizmus.
Neda sa to, iba ich tym naseres.Chápem, preto ich treba donútiť podmienkami.
K ym videam. Chcel som ti ukazat ze nebiele rasy su ovela krutejsie v tomto smere.
http://www.fbi.gov/ucr/cius2006/offense ... le_03.htmlhughito napísal:Takmer všetky tvoje informácie, štatistiky a údaje pochádzajú z white-media. Už len názov tých videí hovorí za všetko, je to neobjektívny, účelový zdroj kde sa dopredu vie, ako sa budú získané informácie spracovávať a triediť, aby sa zaručilo očakávaného výsledku.
http://www.fbi.gov/ucr/cius2006/offense ... le_05.html
Je ti to uz dost objektivne? Alebo este stale sa tu budes trapne argumentovat zdrojom v ktorom okrem ineho su odkazy na povodny zdroj. To co ty tu napadas je len zprostredkovatel.
Nemá, rovnako ako ani cigán u nás. Pozri, viem asi akú "lásku" pociťujem ku cigánom a to ja som v tomto vyslovene humánny, preto mám predstavu ako je na tom celá biela spoločnosť voči nim. A tu teraz nehovorím, čija je to vina, alebo kto za to môže, ale že je to proste tak..Cernoch v USA nema rovnake podmienky na rozvoj ako beloch v USA plus s pozitivnou diskriminaciou?
No tu sa možno výnimočne zhodneme, ale máme asi trošku odlišnú predstavu. Sterelizáciu by som zaviedol, pre všetkých degenerátov bezohľadu na rasu. Rozumej, každý vrah, kriminálny recidivista a tak podobne, normálne v rámci trestného zákona. V sociálnom systéme, by prospelo niečo ako navrhuje sulík v odvodovom bonuse, že všetci nezamestnaní sú automaticky zamestnancami obce a tá dostáva na nich peniaze, a za nich má od nich možnosť vyžadovať neviem presne koľko hodín akejkoľvek potrebnej práce. A v prípade, že odmietnú nedostanú nič ani vyndru, len tri krát denne stravu. Tak isto s prídavkami na deti by to bolo v tomto smere podmienené, ak odmietaš pracovať nedostaneš.Sterilizacia, seregacia resp s tym suvisiaci transport na vyhradene uzemie.
Neda sa to, iba ich tym naseres.
A týmto ich rozveselíš?Sterilizacia, seregacia resp s tym suvisiaci transport na vyhradene uzemie.
Myslím, že biela rasa dostatočne ukázala v histórii svoju krutosť. Je to minimálne to isté.Chcel som ti ukazat ze nebiele rasy su ovela krutejsie v tomto smere.
hahaha, je smiešne, že v našej "modernej" spoločnosti sa nájdu takí čo si myslia, že sú viac než iný, hahaha
A čo vás trápi, kto je akej "rasy" atď, čo vám to pomôže, v čom vás to posunie dopredu? Aspoň sa nenudíte, haha
Posledný, kto tu hovoril k veci bol SKIMAN, tú stránku som začal čítať, ale bola strašne dlhá a dejepisná a nič užitočné som sa nedozvedel, hmm
A čo vás trápi, kto je akej "rasy" atď, čo vám to pomôže, v čom vás to posunie dopredu? Aspoň sa nenudíte, haha
Posledný, kto tu hovoril k veci bol SKIMAN, tú stránku som začal čítať, ale bola strašne dlhá a dejepisná a nič užitočné som sa nedozvedel, hmm
Co na toto Slay a sudruh Hughito.Tiez to je podla vas neonacisticka konspiracia?
Neviem, ktorú stránku máš na mysli. Ak myslíš Dies Irae knihu, tak tá obsahuje vyše 44 kapitol. Napríklad táto: http://diesirae.ic.cz/00DIES%20IRAE%20kapitola07.htmlEruner napísal:hahaha, je smiešne, že v našej "modernej" spoločnosti sa nájdu takí čo si myslia, že sú viac než iný, hahaha![]()
A čo vás trápi, kto je akej "rasy" atď, čo vám to pomôže, v čom vás to posunie dopredu? Aspoň sa nenudíte, haha![]()
Veľmi detailne v nej popisujú americkú 1 dolárovku a hexagram.
A tu sa konkrétne píše o slobodomurároch a Bohu: http://diesirae.ic.cz/00DIES%20IRAE%20kapitola08.html
Treba to čítať pozorne, nie je to ťažké.
krasna stranka, sam si ju vytvaral?
Son-Goku napísal: Co na toto Slay a sudruh Hughito.Tiez to je podla vas neonacisticka konspiracia?
Pripájam sa, fakt krásna stránka..SKIMAN napísal:http://diesirae.ic.cz.
Dúfam, že to myslíte naozaj a nie ironicky. Máte pravdu je to naozaj pekné dielo a veľmi podrobne popísané. Inak tam chýbajú niektoré obrázky, nevedno prečo. Tu si môžete stiahnuť kópiu z môjho PC neupravenú http://uloz.to/5718766/dies-irae.rar
Ja nie som autorom tohto. Ale autor musel byť naozaj génius.
Kódovanie je potrebné nastaviť na stredoeurópske.
Ja nie som autorom tohto. Ale autor musel byť naozaj génius.
Kódovanie je potrebné nastaviť na stredoeurópske.
Comu nerozumies
áno, tú stránku som myslel
(aspoň nie som jediný, kto sa to pokúšal čítať
)
(aspoň nie som jediný, kto sa to pokúšal čítať
Obávam sa, že čo sa týka hodnotenia tej stránky, išlo o ťažkú iróniu.
Ak si chce niekto robiť svetonázorové závery z amatérskeho webu na voľnom hostingu, niet mu pomoci.
Ak si chce niekto robiť svetonázorové závery z amatérskeho webu na voľnom hostingu, niet mu pomoci.
hughito nevyjadris sa?chcem pocut teraz tvoj nazor.
A čo chceš akože počuť ? Čo je to za dôkaz ? Dôkaz čoho ? Židovskej svetovej nadvlády ? A vyhodia si to na youtube, nie ?Son-Goku napísal:hughito nevyjadris sa?chcem pocut teraz tvoj nazor.
Politici kecajú a väčšinou sú to solídne sračky, prepáčte za pejoratívny výraz.
Stránke je žiaľ na free hostingu, ale je to kniha, ktorá je na CD a je aj v predaji.hughito napísal:Obávam sa, že čo sa týka hodnotenia tej stránky, išlo o ťažkú iróniu.![]()
Myslím si a opäť sa to potvrdilo, človek je tvor vyberavý a aj keby videl obrad Skull n Bones na vlastné oči, povie si, že je to pekná napodobenina nejakého obradu.
Komu niet rady tomu niet pomoci. Utvrdiť si názor môžem aj na WC papiery, ktorý by popisoval cestu k pokladu. Stačí chcieť a všetko sa ti otvorí a spoznáš inú tvár sveta, než tú, ktorú poznáš teraz.
Politika je ako hovoríš. No je aj skrytá politika a o toto ide v tejto téme. Sú ľudia, ktorí svedčili o pyklách slobodomurárstva, zväčša novinárov, kde im predstavili programy NWO. Tiež tu máme Protokoly sionských mudrcov, ktoré sa všadeplno napĺňajú, tiež tu máme Henryho Forda, ktorý písal o Židoch, ktorí ho za to neznášali a kydali na neho špinu, ale pravda vyšla na povrch a jeho dielo je veľmi známe a veru mal pravdu, tento "antisemita".
Do ničoho vás nenútim a ani nebudem, zapamätajte si však, že sú tu dva tábory, ktoré si oponujú a jeden z nich skôr či neskôr zvíťazí a pravda vyjde najavo. Nenútim vás sa vzdať bohémskeho života plného rozkoši vo svete falošnej slobody, ktorá je tu, aby manipulovala občanmi, aby sa nedozvedeli pravdu a aby čím skôr nastolili NWO bez toho, aby sme niečo vedeli.
Prajem vám všetko dobré do života.
Áno, som rád, že som dostal poučenie a radu do života.
K tomu Fondovi - zaujímavé, že keď si mohol Ford svoje teórie obhájiť na súde, tak ustúpil a za všetko sa ospravedlnil.
Protokoly ? Dokedy tu budete argumentovať týmto podvrhom ?
K tomu Fondovi - zaujímavé, že keď si mohol Ford svoje teórie obhájiť na súde, tak ustúpil a za všetko sa ospravedlnil.
Protokoly ? Dokedy tu budete argumentovať týmto podvrhom ?
Och, ešte že existujú ľudia ako ty, ktorí nepadli do okov židoboľševikov a vzdorujú tomuto tlaku, ste našou nádejou, nás, slabých...Nenútim vás sa vzdať bohémskeho života plného rozkoši vo svete falošnej slobody
ahaaa takze pokial sa to nepise na prop alebo beo alebo podla teba rozne nacisticke stranky tak to je OK..vies mna tieto somariny nezaujimaju ale neda mi to ako tvrdis vsade ze nackovia klamu a zavadzaju ale ked to sam vladca izraelu povie do kamery tak si ticho.to je take divne nemyslis.hughito napísal: A čo chceš akože počuť ? Čo je to za dôkaz ? Dôkaz čoho ? Židovskej svetovej nadvlády ? A vyhodia si to na youtube, nie ?![]()
Politici kecajú a väčšinou sú to solídne sračky, prepáčte za pejoratívny výraz.
Že prečo s tým otravuješ mňa?Son-Goku napísal: Comu nerozumies
ty si taky amerikanobijec.som chcel pocut co na to povies.
Som? Že o tom ja neviem.. No ak chceš počuť teda môj názor, tak to video je staré tri roky a hneď sa dostalo na stránky všetkých stránok, ktoré toto rady rozpitvávajú. Čo sa na to dá povedať, je pravda že židia sú úspešní vo svete, to je asi tak všetko. A fakt škoda, že z toho videa je všade len tých 40 sekúnd, neviem prečo to nie je celé.Son-Goku napísal:ty si taky amerikanobijec.som chcel pocut co na to povies.