a sekne sa PCFatal Error
co mam robit
a sekne sa PCFatal Error
Neprotireci si to. Prva informacia je pre teba, aby si kontaktoval administratora pre objasnenie dovodu banu, pricom ten ti nie je povinny objasnit ak sa napriklad zle v noci vyspal ...rados915 napísal:Pri pozeraní témy ZAbanovanie mojho nicku IVAN SK som si všimol na screenoch, ktoré postol Goten, text Prosím kontaktujte Administrátora fóra pre viac informácií, ktorý sa vlastne zobrazuje užívateľovi, keď bol uväznený. V pravidlách je zasa pri Dĺžke väzenia tento text: Vedenie fóra nie je povinné nikomu vysvetlovať dôvod uväznenia. Neprotirečia si navzájom trochu tieto texty?Na jednej obrazovke fórum ponúka užívateľovi možnosť opýtať sa admina/moderátora prečo bol uväznený, no tí ho môžu poslať do oného s odvolaním sa na pravidlá, že mu nemusia vysvetliť dôvod uväznenia
a pred chvíľou som si spomenul, že som niečo podobné raz čítal na jednom satelitnom fóre, tak som to pohľadal: Jak se správně ptáthttp://www.hojko.com/pravidla-fora-cita ... t6559.html --> Pravidlo 23:-->Ako správne položiť otázku -->404 Not Found