Chyby na hojko.com

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
xjojox2246
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Chyby na hojko.com

Príspevok od používateľa xjojox2246 »

dam vyhladavanie, napisem neco a dam hladat a potom napise
Fatal Error
a sekne sa PC :( zamrzne

co mam robit
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

mne žiaden error nehádže. Skús znova, ak zase dostaneš chybu tak napíš presne čo a kde si hľadal
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Najprv píšeš, že ti vypne prehliadač. Keď som ti napísal, že urob screen celého okna prehliadača s tou chybou, tak už ti mrzne PC. Zaujímavé, že ti to robí len tu a na lamkách a vo všetkých prehliadačoch. Či aj na iných fórach ti pri vyhľadávaní zamrzne PC?
xjojox2246
Star
Star

Príspevok od používateľa xjojox2246 »

pokusim sa urobit screen na mobile
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Pri pozeraní témy ZAbanovanie mojho nicku IVAN SK som si všimol na screenoch, ktoré postol Goten, text Prosím kontaktujte Administrátora fóra pre viac informácií, ktorý sa vlastne zobrazuje užívateľovi, keď bol uväznený. V pravidlách je zasa pri Dĺžke väzenia tento text: Vedenie fóra nie je povinné nikomu vysvetlovať dôvod uväznenia. Neprotirečia si navzájom trochu tieto texty? :D Na jednej obrazovke fórum ponúka užívateľovi možnosť opýtať sa admina/moderátora prečo bol uväznený, no tí ho môžu poslať do oného s odvolaním sa na pravidlá, že mu nemusia vysvetliť dôvod uväznenia :D
goten
VIP
VIP

Tá časť textu je všeobecná pre trvalý BAN aj pre časovo obmedzený. Pri trvalom bane je to myslím jasné. Pri časovo obmedzenom tam zabanovaný vidí dôvod zobrazený. Pokiaľ tam dôvod nie je, má možnosť kontaktovať admina cez mail a opýtať sa na dôvod uväznenia (a nezakladať si nový účet preto, aby tu riešil, že prečo dostal basu/BAN).
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

rados915 napísal:Pri pozeraní témy ZAbanovanie mojho nicku IVAN SK som si všimol na screenoch, ktoré postol Goten, text Prosím kontaktujte Administrátora fóra pre viac informácií, ktorý sa vlastne zobrazuje užívateľovi, keď bol uväznený. V pravidlách je zasa pri Dĺžke väzenia tento text: Vedenie fóra nie je povinné nikomu vysvetlovať dôvod uväznenia. Neprotirečia si navzájom trochu tieto texty? :D Na jednej obrazovke fórum ponúka užívateľovi možnosť opýtať sa admina/moderátora prečo bol uväznený, no tí ho môžu poslať do oného s odvolaním sa na pravidlá, že mu nemusia vysvetliť dôvod uväznenia :D
Neprotireci si to. Prva informacia je pre teba, aby si kontaktoval administratora pre objasnenie dovodu banu, pricom ten ti nie je povinny objasnit ak sa napriklad zle v noci vyspal ...
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

http://www.hojko.com/pravidla-fora-cita ... t6559.html --> Pravidlo 23:-->Ako správne položiť otázku -->404 Not Found

//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Toto sa mi tu ešte nestalo. Môže to byť chyba môjho netu? (rýchlosť)
Prílohy
chybahojko.png
goten
VIP
VIP

K tej všeobecnej chybe: chyba nie je v tvojom nete ale na serveri, kde beží fórum.
http://www.hojko.com/post1462136.html#p1462136
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Len taký malý detail, prečo keď kliknem na "Označiť všetky fóra ako prečítané",tak sa mi zobrazí hláška "Označiť všetky fóra ako prečítané", keď som ich už označil? Mohlo by tam byť niečo ako "Všetky fóra boli označené ako prečítané" a podobne. Inak, tá funkcia je super. :)
goten
VIP
VIP

Tá hláška sa dá jednoducho zmeniť prepísaním textu v common.php. Ak stým bude hojko súhlasiť, tak sa to môže zmeniť. Napr. na to "Všetky fóra boli označené ako prečítané". To by bolo výstižnejšie ako to, čo tam je teraz.
SSemteXX
Guru
Guru

Hojko problém

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Takže neviem čím to je, Cookies som mazal podotýkam. Pri odoslaní príspevku mi vždy dosť dlhu načítáva a potom zrazu drb to biele okno (viz screen).

Robí to ale len niekedy, možno z 10ich príspevkov 5krát, ale dosť ma to sere. Čím to môže byť? Problém na stránke?
Prílohy
untitled.JPG
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Prečítaj si môj príspevok o štyri príspevky vyššie a potom odpoveď na na ten príspevok od Gotena.
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterdead »

Problem je hlboko v jadre systemu, je to oficialny bug ubuntu verzie 10.04 LTS. Bug je presne v budeni jednotlivych jadier CPU, v momente problemu ich zacne budit niekolko desat krat za sekundu a tym padom system vygeneruje vysoke vytazenie ktore ma za nasledok nedostupnost radicu diskov. Toto sa stava takmer pravidelne v hodinovych intervaloch vid prilohu a ma za nasledok nedostupnost sluzieb. Prave testujem "hard fix" ktory by mal tento problem odstranit
Prílohy
load-day.png
load_extended-day.png
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Nevie niekto nahodou, preco sa mi neda do prispevku vlozit smajlik? Kliknem nan a nic sa nestane. Skusala som to veela krat, aj sa odhlasit a znovu prihlasit.

//vidis, to ma nenapadlo. V chrome ide vsetko ok :)
goten
VIP
VIP

Ktorý smajlík konkrétne sa ti do príspevku nedá vložiť? Či nemôžeš vložiť žiadneho smila?
Zmaž si v prehliadači cookies a cache. Vyskúšaj, či sa ti dá/nedá vložiť smile aj v inom prehliadači.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...máš zapnutý Javascript? Asi nie...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Opíšem vám môj malý problém. Otvorím stránku hojko.com a začnem prezerať jednotlivé diskusie a témy. Otvorím prvú tému, všetko OK, otvorím druhú tému, takisto všetko OK,... chcem otvoriť napr. piatu tému, kliknem na ňu a v tom chyba, viď obr. 1. Dám "OK" a vyhodí mi chybu "connection problem", viď obr. 2. Po tejto druhej chybe stačí dať krok späť alebo refresh a všetko ide tak ako má, ale opäť po pár prezretých témach, mi túto chybu vyhodí znovu.

Chybu vyhadzuje cez IE8. Momentálne píšem cez Operu a tu nevyhadzuje žiadnu hlášku. Keď som mal starší IE, tak to nerobilo. Vymazal som cookies, ale robí to stále. Prvýkrát sa mi to stalo asi predvčerom, nič som neinštaloval, nemenil som nastavenia, jednoducho samo od seba začalo vyhadzovať túto chybu. Viete mi poradiť v čom je chyba?
Prílohy
obr. 1.JPG
obr. 2.JPG
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

V tomto príspevku http://www.hojko.com/post1486124.html#p1486124 som Vás upozornil na chybu nefunkčného odkazu v pravidlách:
a pred chvíľou som si spomenul, že som niečo podobné raz čítal na jednom satelitnom fóre, tak som to pohľadal: Jak se správně ptát
Možno to pomôže.

//edit: :D akurát som zistil, že sa to nedá prezrieť celé pokiaľ nie ste regnutí. Dá sa iba prvá časť, tak som to celé skopíroval a dal do PDF , nech si to kompetentný môžu preštudovať. Nechcem nikoho nútiť aby sa tam registroval.
Prílohy
Začátečníci.pdf
(130.11 KiB) 523 stiahnutí
Michael-Jackson
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

!!!Citácia!!! - pre používateľov ktorým to robí problémy!

Príspevok od používateľa Michael-Jackson »

!!!Citácia!!! - pre používateľov ktorým to robí problémy!
http://www.hojko.com/citacia-t148462.html
Kto neverí, nech si pozrie pravidlá!!!
Napísať odpoveď