F1 sezona 2010

O športe...
prask
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: F1 2010

Príspevok od používateľa prask »

tomu sa povie "redbull vracia uder"
mcl sa stale stazuje na ich auto tak redbull ich zato rozobera na trati :D najprv v autralii a teraz v spa.

alonso sa dnes postaral o fajn zavod. najprv zo zadu na 8 miesto a potom este troska dramy nakonci kvoli SC
a este jeden dobry postreh z BBC. schumacher dostane trest 10 miest na starte za "skoro sposobenie nehody" a vettel dostane prejazd boxami za sposobenie nehody.
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

t0m4s3 napísal:Ja odporucam vyhybat sa vysledkom a stiahnut si z netu Britsku verziu. To je ako pohladenie po dusi ti komentatori :)
mohol by si mi pls presnejšie povedať, kde to môžem stiahnuť? Či len ako warez? Síce im asi nič nebudem rozumieť, ale neva :lol:

tak nakoniec som stihol posledných 20 kôl. To je ako naschvál - keď nepozerám tak je super závod... Už 2. raz túto sezónu :samovrazda:.

Aj tých 20 kôl som tŕpol, či to Hamilton zvládne. Najskôr dážď, potom skoro vyletel, potom SC - našťastie sa po reštarte Webber o nič nepokúšal. Aj tak by so bola asi samovraža. :smt033 . Ale hlavne, že Lewis vyhral.
tuti
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tuti »

ako dnes komentatori naozaj perlili :D
to k alonzovi a vetelovi v boxoch: oni nevideli ale v priamom prenose bolo vidiet ako ferrari team pustil alonza po vymene a s vetelom isli vedla seba po boxovej ulicke.

mne sa najviac "pacilo" ked tam jeden z nich: uuaaaaaaachvvvvvfffchň

komentovanie par excellence
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ten kto ma satelit a chyta ASTRA druzicu na 28,2 stupna vychodne moze kukat F1 BBC coverage zadara. a je to naozaj neporovnatelne s hocicim inym. kto by chcel detailnejsie info napiste PM.
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Sak s takymi ako Vettel hravam rFactor :D ...nedockavec jeden tolko toho uz tento rok posral ze to ani mozne nieje
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Na Nove zevraj zas Richtr spominal simulatory, ze. : Stahnete si nejaky simulator a vyskousejte si SPa na vlastni kozy, .....ehm tedy kúpte :-D

Ale ti nasi Slovensky experti. Oni asi vzdy pozeraju iny zavod
tuti
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tuti »

jj. myslim ze to bola GP2 pri ktorej to spominal... som si zaspominal na stare casy ked som sa este mal cas hravat na PC a spa bola jedna z mojich oblubenych trati.
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Pascalwb
Addict
Addict

natoto som kukal pred dvoma dnami, vyzera to celkom pekne, ale davat 15€ za 1 auto a jednu trat hh.

http://www.f1.sk/clanok37733.htm

A toto ste citali :-D

zachvilu budu jazdit na 1.2jke :-D

nechapem preco setria tuto, to ze Preletia za vykend z Ameriky niekam do prde*e do puste, to nikoho nevadi. nech zrusia deb*lne okruhy a jazdia len v EU a amerike, pekne usetria za dopravu, a nemusia vymyslat deb*liny, Zachvilu budu mat 1 gumy na vykend a motor na rok.
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ja sa tych motorov az tak nebojim. vykon zostane cca rovnaky + kers takze auta pomalsie o moc nebudu, teda urcite nie kvoli motoru.
akurat je to nezvyk pocut F1 a 4valec dokopy. ale pre beznych ludi to moze byt len a len dobre. mozno po r 2013 uvidime male, ostre, cenovo dostupne napriklad renaulty so 4 valcom 1,6 a co ja viem 300-400 koni. to by som sa potesil. aj keby spolu s tym stupli umrtia na cestach :D
takisto vyrobcovia supersportov ako ferrari, mcl to ocenia pretoze europa uz im pomaly odcvakne ich vyhodu v tom ze mozu vyrabat auta s vyssimi emisiami.
takze aj im velmi padne vhod mensi motor. hlavne ze sila ostane rovnaka. co tam potom aky je velky. to nas nemusi az tak zaujimat.

edit// a este jedna vec, nemenej dolezita. v F1 si nakoniec vzdy zvykneme na vsetko. zmeny su skoro nonstop. prezijeme a zvykneme si na 18 palcove rafiky, mensie motory, inu aerodynamiku aj ked raz zavedu elektromotory... to je proste F1. meni sa nonstop a vzdy sa najdu ludia co su proti zmenam ale za par rokov si uz len tazko spomenu ako to bolo predtym.
Pascalwb
Addict
Addict

Ale co to bude tych 10k otacok to je nic. To bude zvuk jak z nejakeho mixera, Setri sa proste na nespravnom mieste. Nwm naco sa vsade s*ru zelený, Svet je aj tak v prd*li a nejaka F1 to nezmeni. A KERS v boxoch. hh no nwm jak to chce fungovat, ale ked si ho minie v tom kole tak co, alebo ked mu nakonci skape, co ho budu tlacit h :(

To mam tusim poslednu sancu 2011 a 2012 zazit nejaku normalnu F1 a vybrat sa do madarska a pocut F1.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

turbo robi zazraky ale neverim ze im to nebude vybuchovat kazdu chvilku
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

http://www.f1sports.cz/pro-pirelli-bude ... rosa-18140
najzaujimavejsi je posledny odstavec
"Doposud jsme najeli víc než 4000 kilometrů a výsledky máme dobré," hodnotil Gori. "Uvědomte si, že auto, které používáme, je z roku 2009 a není tak pokročilé jako ty letošní, přitom jsme zhruba o sekundu na kolo pomalejší než současné pneumatiky. A to jen po třech měsících testů, což stačí. Hlavně když Bridgestone byl ve formuli 1 13 let."
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak dnes som sa opat po dlhsom case dokopal k sledovaniu F1 a dopadlo to dobre. Velmi zaujimave preteky, hlavne Kubicove predbiehania na konci, skoda, ze to takto nejde pocas celych pretekov tak ako v inych seriach. Je mi akurat luto Hamiltona, ktory za to svoje vypadnutie velmi nemohol, no ale take veci sa stavaju. To iste Schumacher, ale ten sa na tom svojom poskodeni podielal aj sam.
PS: Heikki utekaaaj :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ma fascinuje, ze kedykolvek ma McLaren koliziu, tak to odnesie McLaren a super vyviazne bez akehokolvek poskodenia - Vettel sepalil Buttona, Hamik sa odpalil na Alonsovi a teraz Webber sunda Hamika (prednym kolesom mu odpalil zadne bez akehokolvek poskodenia - wtf ???)
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ecclestone na BBC povedal ze HD bude asi buduci rok. neskoro ale predsa :D

//autoeditácia príspevku (29 Sep 2010, 17:26)
http://www.f1sports.cz/francouzi-testuj ... rawn-24435
prve naznaky
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

t0m4s3 napísal:Ma fascinuje, ze kedykolvek ma McLaren koliziu, tak to odnesie McLaren a super vyviazne bez akehokolvek poskodenia - Vettel sepalil Buttona, Hamik sa odpalil na Alonsovi a teraz Webber sunda Hamika (prednym kolesom mu odpalil zadne bez akehokolvek poskodenia - wtf ???)
http://www.planetf1.com/news/3213/64036 ... very-lucky
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: F1 sezona 2010

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Dobre to dnes RedBully vymysleli, to bude zaver sezony jak vino - to, ze im "zavari" Hamilton o to sa moc nebojim (McLaren proste zaspal vyvoj), ale s Alonsom to budu mat tazke.
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Tak včera to bol riadny off-road :D Len tak-tak to stihli do zotmenia :) Red-Bully včera nedokončili,avšak bude to zaujímavejšie... Alonso go ! :)
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

t0m4s3 napísal:Dobre to dnes RedBully vymysleli, to bude zaver sezony jak vino - to, ze im "zavari" Hamilton o to sa moc nebojim (McLaren proste zaspal vyvoj), ale s Alonsom to budu mat tazke.
nakoniec im Hamilton zavaril :D. Na posledný závod sa pekne pripravili :D. Kua len 31 tisícin :samovrazda:
zajtra to bude zaujímavé
Napísať odpoveď