ja sa tych motorov az tak nebojim. vykon zostane cca rovnaky + kers takze auta pomalsie o moc nebudu, teda urcite nie kvoli motoru.
akurat je to nezvyk pocut F1 a 4valec dokopy. ale pre beznych ludi to moze byt len a len dobre. mozno po r 2013 uvidime male, ostre, cenovo dostupne napriklad renaulty so 4 valcom 1,6 a co ja viem 300-400 koni. to by som sa potesil. aj keby spolu s tym stupli umrtia na cestach

takisto vyrobcovia supersportov ako ferrari, mcl to ocenia pretoze europa uz im pomaly odcvakne ich vyhodu v tom ze mozu vyrabat auta s vyssimi emisiami.
takze aj im velmi padne vhod mensi motor. hlavne ze sila ostane rovnaka. co tam potom aky je velky. to nas nemusi az tak zaujimat.
edit// a este jedna vec, nemenej dolezita. v F1 si nakoniec vzdy zvykneme na vsetko. zmeny su skoro nonstop. prezijeme a zvykneme si na 18 palcove rafiky, mensie motory, inu aerodynamiku aj ked raz zavedu elektromotory... to je proste F1. meni sa nonstop a vzdy sa najdu ludia co su proti zmenam ale za par rokov si uz len tazko spomenu ako to bolo predtym.