Čo nové by ste privítali na fóre?

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
Filipito
Darca
Darca

Re: Co by ste privitali nove na fore

Príspevok od používateľa Filipito »

no pinco ako na teba pozerám tak tam nemáš ani vek ani bydlisko :D
ja by som práve privítal aby tam pribudla kolónka vek :)
aby bolo:
Vek: xxxx
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

to už radšej iq
kašlite na vek, nestačí vám raz povedať že je to zbytočnosť a aj tak by si ľudia dávali iný vek? Ak je ten vek fakt dôležitý (vo vzťahoch) tak sa stačí spýtať a 99% ľudí ho povie pravdivo lebo chcú aby sa im pomohlo. Inde ten vek netreba, tak neviem načo ho dávať do profilu
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Ak chcete vedieť vek, tak si kliknite na profil (nick) daného užívateľa a uvidíte vek (ak ho má vyplnený)
Prílohy
vek.png
vek.png (12.61 KiB) 1303 zobrazení
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

nj Filipito, nechcem, aby si ma chodil strašiť. Stačilo mi, keď som videl schw33ka v okne.

Ale sranda by bola, keby pred registráciou by si musel spraviť IQ test, ktorého výsledok by sa zobrazoval.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Veď to by sa sem polovica ľudí ani nezaregistrovala. :cookies:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

plasmon: ano... boli by tu pomerne inteligentni ludia ale bola by ukrutna nuda, lebo by sme sa nemali na kom bavit...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

na tých, čo sa sem registrovali pred zavedením toho iq kvízu
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Neviem, či to patrí sem, ale tak skúsim: už som si viac krát všimol, že ľudia píšu v Poradni pri kúpe ohľadom kúpy nového telefónu. Pritom to robia správne a neporušujú žiadne pravidlá, avšak existuje aj téma http://www.hojko.com/potrebujete-poradi ... 9-780.html v ktorej sa rieši prakticky práve to, čo oni hľadajú...Nedal by sa do Poradne pri kúpe vytvoriť navrchu nejaký odkaz s označením dôležité (tak ako je to v prípade notebookov, fotoaparátov, atď), ktorý by presmeroval záujemcu o novú kraxňu priamo do spomínanej témy v kategórii Mobilné telefóny? Alebo nejaký iný spôsob riešenia...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

seth82: V konecnom dosledku su obe moznosti spravne, takze ci to napisem tam ale tam, nevidim v tom chybu. Ale asi mas pravdu, ze by bolo lepsie to prepojit, pripadne to od mobilov presunut do poradne.
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

Ja by som mal niekoľko návrhov, ktoré sa viac menej týkajú časti programovanie a grafika:

1. Pri písaní príspevku do programovania, v ktorom chcem použiť dáky zdrojový kód automaticky klikám na CODE tag. nebolo by ešte prehľadnejšie keby bola možnosť o aký tip kódu sa jedná (PHP, JS, AS, HTML, C/C++, atd.)? Myslené je to tak, že na pozadí tej časti kde je kód by bol niekde nápis PHP alebo CSS. A tak isto by mohla byť zvýraznená aj syntax kódu (napr. ako je to v AS - podmienky ,funkcie a cykly červenou, string zelenou, príkazy modrou a pod.).
2. Pri vytváraní príspevku by sa (možno iba mne) zišla funkcia aby mohol užívateľ, ktorý zakladá novú tému (pilotný príspevok) určiť, čoho sa konkrétny príspevok týka (či je to problém ohľadne PHP alebo photoshopu, či 3d maxu). Tak to by som napr ja, mohol sledovať komplet všetky témy, ktoré by sa týkali flashu a bol by som o ktorejkoľvek takejto téme informovaný mailom.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

weroro: Farebne zvyraznovanie by sa dalo spravit, ale nie je jednoduchsie si ten zdrojovy kod skopirovat a hodit si to napriklad do PSpadu, Dreamweaveru atd...??? Druhy bod je uz vacsi zasah do scriptov, tu by sa to dalo riesit jednoduchsie cez subfora, teda jedno by bolo pre PHP, druhe pre HTML, tretie pre Flash, ostatnu grafiku, C++ ci ine jazyky... Ale neviem, ci je to najlepsie riesenie, co tak len stanovit akysi prefix, ktory bude musiet uzivatel dodrzat???
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

zvýrazňovanie php je defaultne povolené, na iné jazyky by bolo treba dorábať a nevidím v tom moc význam (i keď keby to je hotové, tak to privítam všetkými 10 :) )
zapisuje sa to takto: [code=php]zdroják sem[/code] a výsledok je takýto: http://www.hojko.com/post1479843.html#p1479843
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

Hojko: Áno, to s tým zaraďovaním bol naozaj iba návrh, ktorý by viac menej pasoval mne (ale možno aj niekomu inému). To zvýrazňovanie som navrhol kvôli tomu, aby to bolo čitateľnejšie. napr len keď si predstavíš dáky zdroják na 50 riadkov, v ktorom je 15 komentárov, tak je v tom mierne chaos, a práve kvôli tomu si myslím, že je na mieste použiť dáky editor do ktorého to skopírujem. Ak by sa to ale farebne oddelilo, tak by to bolo čitateľnejšie a tím pádom by sa kód v istých prípadoch nemusel práveže kopírovať do editoru, ale dala by sa nájsť chyba hneď tu na mieste, viď príloha ukážka Hojko vs Flex.

audiotrack: To s tím PHP som si všimol ale zabudol som na to. Na margo toho, že by si privítal keby niečo také je už hotové (od niekoho) - keby viem ako sa to robí, inak povedané keby som vedel tie jazyky, ktoré na to treba, tak by som ti to už dávno asi poslal. Teraz ma napadlo, nebola by možno ľahšia alternatíva (ak je to technicky možné), povoliť formátovanie textu aj v CODE tagu, tak ako je to v QUOTE?
Prílohy
ukazka.png
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

audiotrack: Pre phpBB2 existoval script na zvyrazovanie ako je na ukazke z Flexu od werora, bol to polsky script, ale nazov si nespomeniem. Myslim, ze nieco take by nebolo problem najst a myslim, ze to bude aj pre phpBB3, len ci je potrebne nieco take sem pridavat...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

nie je, žijem aj bez neho :) tie veci čo sa tu ľudia pýtajú nie sú tak zložité aby sa to nezvládalo pochopiť z hlavy. Ale niekomu inému to problém robiť môže (a určite by aj mne, keby sem niekto hodí dlhý kod)
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Keby sem niekto hodí dlhý kód (čo sa stáva naozaj len občasne) už naozaj otvoriť notepad++/pspad či iný editor nie je až taká námaha. A aj tak, ak má niekto dlhý kód, väčšinou skončí celý zdrojový súbor v prílohe :)

(Tým som chcel povedať, že podľa mňa zvýrazňovanie naozaj netreba)
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Mek napísal:Pamatam si, ze pred prechodom na phpBB3 tu bola taka moznost najst svoje vlastne prispevky v prave otvorenej teme. Je to aj v phpBB3, alebo by bolo treba doinstalovat nejaky mod? Dik za info.
Sry, ze citujem sameho seba, len by som rad poznal nazor vedenia na toto. Vopred dik.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

nie je to, a ani neviem či taký mod existuje alebo by ho bolo treba spraviť
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Zdravím. Nepremýšľali ste nad nejakým, samozrejme dátovo obmedzeným uložiskom obrázkov?
Mám na mysli stránku ako napríklad imageshack.us

Ako som už spomínal, bolo by to dátovo obmedzené a len registrovaným užívateľom (len užívateľom od určitého počtu príspevkov rozhodne nemyslím, maximálne tak užívateľom s kladnou karmou)

Napadlo ma to nedávno, keď som ptoreboval niekomu niečo ukázať a imageshack nebol zrovna najrýchlejší.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

osobne v tom nevidím význam, takýchto serverov je dosť. Ak ti imageshack nevyhovuje, stačí zagoogliť a vybrať si iný
Napísať odpoveď