Kto využíva služby O2 určite počul o portály O2 - „Moje O2“.
Nejde vám nejako pomaličky v poslednom čase? Mne asi mesiac – dva ide veľmi pomaličky. Akonáhle sa idem prihlásiť tak nie je možné sa preklikať na faktúry, spotrebu a pod. Niekedy čakám aj 3 minúty ak nie viac. Skúšal som to na viacero pripojeniach, volal som na O2 linku tam majú samozrejme _“všetko v poriadku“...
Portál O2 - „Moje O2“
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Portál O2 - „Moje O2“
tak mne to ide uplne normalne, urcite to nie je rychlost svetla (par sekund to obcas trva)
bb5unlock > Neviem no, mne to ide hrozne...
mne to ide tiez strasne pomaly ked si to porovnam s rychlostou spred cca dvoch mesiacov
len prihlasenie trva 5 minut. faktura nedajboze aktivacia novych balickov to je bezvyznamne dlhe cakanie, vobec mi to nejde, vzdy skoncim s hlaskou "server neodpoveda"
len prihlasenie trva 5 minut. faktura nedajboze aktivacia novych balickov to je bezvyznamne dlhe cakanie, vobec mi to nejde, vzdy skoncim s hlaskou "server neodpoveda"
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
takze skusal som to viac krat, musim povedat ze to urcite chodi pomalsie ako by to malo
ale vsetky operacie na ktore som klikol vzdy zvladol vykonat max.do 1min.
myslim ze pri akcii neobmedzene SMS, ten portal asi obcas nezvlada svoju cinost
ale vsetky operacie na ktore som klikol vzdy zvladol vykonat max.do 1min.
myslim ze pri akcii neobmedzene SMS, ten portal asi obcas nezvlada svoju cinost
mna by zaujimalo, ako vyzera ta SMS brana? Mozete niekto spravit screen, kde sa odosielaju tie SMSky? Nemam totiz aktivovany ten eSMS balicek a rad by som videl, ako to funguje. Konkretne, ci tam je nejaka captcha alebo nieco podobne.. 
Vdaka za odpoved
Vdaka za odpoved