ten motor v akorde bol svojho casu spicka, takze tam by som sa nebal. Tie TDicka su oproti nemu len kopa srotu(bez urazky).Suffel napísal:ahojte kamarat chce kupit auto, tak ma prosil ci by som sa mu po niecom nepozrel.. ja osobne fakt nevm co by bolo lepsie kedze sa jedna o diesel, rocny najazd bude okolo 50 000km co je cca 1000km tyzdene.. jazdit bude 70% dialnice (mimo obci) a 30% mesto.. jeho predstavy/poziadavky su: sedan alebo liftback, nafta, vykon min 90kW a viac, r.v. 2005 a novsie, najazdenych by malo mat okolo 130 000km, ESP, automaticka klima, tempomat, cena do 11 000€ ale idealnych by bolo okolo 10 000€.. pozerali sme O II, pasat 2.0TDi potom superb, A4 s 1.9TDi.. no len tych aut je hrozne vela takze je dost tazke vybrat osobne sa mu paci najviac pasat ale kludne si necha poradit.. znacky ako peugeot, renault, opel nechce.. skuste nieco poradit pripadne aj nejaky link sem hodit.. Vopred Dakujem..
// este som pozeral Hondu Accord 2.2CTDi a Toyota Avensis 2.0 D-4D ale netusim ako su tieto motory natom z spolahlivostou a s cenou nahradnych dielov..
http://honda-accord.autobazar.eu/22-ctd ... 73749.html