Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
adameeec
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa adameeec »

Suffel napísal:ahojte kamarat chce kupit auto, tak ma prosil ci by som sa mu po niecom nepozrel.. ja osobne fakt nevm co by bolo lepsie kedze sa jedna o diesel, rocny najazd bude okolo 50 000km co je cca 1000km tyzdene.. jazdit bude 70% dialnice (mimo obci) a 30% mesto.. jeho predstavy/poziadavky su: sedan alebo liftback, nafta, vykon min 90kW a viac, r.v. 2005 a novsie, najazdenych by malo mat okolo 130 000km, ESP, automaticka klima, tempomat, cena do 11 000€ ale idealnych by bolo okolo 10 000€.. pozerali sme O II, pasat 2.0TDi potom superb, A4 s 1.9TDi.. no len tych aut je hrozne vela takze je dost tazke vybrat osobne sa mu paci najviac pasat ale kludne si necha poradit.. znacky ako peugeot, renault, opel nechce.. skuste nieco poradit pripadne aj nejaky link sem hodit.. Vopred Dakujem..

// este som pozeral Hondu Accord 2.2CTDi a Toyota Avensis 2.0 D-4D ale netusim ako su tieto motory natom z spolahlivostou a s cenou nahradnych dielov..
ten motor v akorde bol svojho casu spicka, takze tam by som sa nebal. Tie TDicka su oproti nemu len kopa srotu(bez urazky).

http://honda-accord.autobazar.eu/22-ctd ... 73749.html
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

diky za informacie.. mne osobne sa ta honda velmi paci a tiez si myslim ze by to bola lepsia volba ako nejake TDi.. ktorych je vidiet ako huby po dazdi.. tak ukazem mu tu hondu a uvidim co povie.. ale vyzera fakt pekne..
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

urcite to bude lepsie vozenie ako na oktavke :wink: Accord s tym najazdom a rokom vyroby je v o polovicu lepsom stave ako hociaka oktavia alebo pasat. Honda robi auta vysoko kvalitne a znasaju extremnu zataz, preto si tak drzia cenu. A co sa dielov tyka, tak na to auto je tolko druhovyroby a za tak smiesne peniaze, ze to zoservisujes za podobny peniaz ako feliciu..
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

zdravim znamy chce kupit auto a rozhoduje sa medzi tymito dvoma motormi..ktory by ste poradili?vdaka Fiat Punto 1.9 JTD HLX vs Fiat Punto 1.2 16v (resp. 8v)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

rocnik auta (nove/bazar), rocny najazd, mesto/mimomesto, kratke/dlhe trasy, pocet vozenych ludi/batoziny?
mulatt
Darca
Darca

obe 2001, najazd cca 30km denne, povacsine kratke trasy, pre 2-3 ludi..
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

... takze sestnastventilovy benzin :)
mulatt
Darca
Darca

fajn dik :) a nevies ako su natom tieto motory s poruchovostou?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ten osemventil je nesmrtelny, sestnastventilu by som sa tiez nebal, ale ten ropak nestoji ani len za zmienku...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

este vam sem hodim jeden prispevok :) auto som uz teda kupil , Opel astra g caravan 99rok , 2.0Di ( TD ) , 150 000 km :) aspon pre predstavenie prikladam fotku ktoru robil este predchadzajuci majitel , ja teraz predavam tie 17" elektrony lebo nie su v papieroch , chcem kupit nejake 15" co v papieroch su .. tak teda dakujem za rady co ste mi sem dali :) este ze som nekupil to uno co som chcel :D
Prílohy
dscf8328.jpg
speq
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa speq »

Zoidberg , gratulujem , radšej si pekne nechaj tieto a daj to zapísať do TP :)
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

speq, udajne zapisovanie dalsich rozmerov do TP uz nie je take jednoduche, ake to bolo kedysi :wink:
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ing.Zoidberg: je to fesak, gratulujeme :wink:
Francek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Francek »

Prezrad cenu :wink:
speq
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa speq »

adameeec napísal:speq, udajne zapisovanie dalsich rozmerov do TP uz nie je take jednoduche, ake to bolo kedysi :wink:
sú dve možnosti , zájsť do opelu a poprosiť ich o taký papier potvrdzujúci či 17tky môžu byť na tom konkr. aute a potom s tym to riesit a poziadat o dopisanie do TP.

alebo niekoho poznas kto to robi alebo aspon niekoho kto ich tam pozna das mu to , k tomu hodis 20 euro a hned je to zapisane :))
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Ing.Zoidberg » Len si tie kolesá určite nechaj. Sú pekné a pristanú tomu autu. Radšej si ich nechaj zapísať, alebo jazdi tak, osobne si myslím, že aj keby ťa zastavili, tak by ani sa ani na kolesa nedívali, lebo sú to origo OPEL, takže to nebije až tak do očí ako, keď niekto má neviem, aké chrómy a pod.

adameeec » Je to vždy rovnako jednoduché, ak poznáš správnych ludí. :wink: Jedine čo sa mi doteraz neporadilo zapísať bol, 900 kg nebrzdený príves za Feldu. :D
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

vdaka , ja som si zistoval veci o zapise kolies do TP a problem by to nebol , mam miesto kde to robia lacno a blizko , no neviem ci ich chcem .. ked ja som dost ovplyvnitelny blbec a ked mi niekto hocico povie hned tomu uverim . auto mam od brata , cenu radsej nechajte tak lebo ani ja sam neviem , je to zlozite , auto mal brat a v den ked mi ho dal ho dal prezut na zimne 15" ky so slovami predaj elektrony nie su dobre , su siroke a tazko sa na tom chodi a kup nejake pekne 15"ky co su v papieroch . asi nieco taketo povedal .. tak ja ani neviem co ted ..
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Tak už rob, ako chceš. :) To, že sa na nich chodí ťažko, tak to môže byť tým, že sú väčšie a majú širšie pneu = väčší odpor atď., ak teda nemáš nejako výkonu na rozdávanie, tak je možno cítiť, že auto je ťažkopádnejšie pri zrýchlovaní a pod. (pri prechode z 15", na väčšie, to môže byť cítiť).
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tak, ako pise clean, su vacsie, tazsie, sirsie a posilovac im zrejme nestiha... akurat pri zrychlovani nie je dovod, aby to bolo citit :) to uz by museli mat vacsi polomer, aj to by bol zanedbatelny rozdiel... okrem toho su aj od pohladu dost velke, nepaci sa mi to, dizajn sa vsak k autu hodi... predaj to aj s gumami a pytaj aspon 600, ak su v dobrom stave :)
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

v papieroch som nasiel aj 16" ky :D tak ich teda idem vymemit za 16" ky
Napísať odpoveď