Kolko ste dali za vodicak?
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
lekoklatik
VIP
Re: Kolko ste dali za vodicak?
zdravim..chcel by som vediet ci niekto presiel s farbocitom k vodicaku...lebo ja ho mam (len sproste bodky vidim na tej mozajke) ze ci ma pusti doktorka alebo mam po vidicaku
thx
-
Grim
Darca
...vidíš čiernobielo, alebo si schopný rozoznať farby? ak si schopný rozoznať farby, tak ťa pustí, mňa testoval iba s pečiatkami...vytiahol tri...červenú, žltú a zelenú...na každú ukázal prstom s otázkou "Aká je toto farba?" ...ale na železnice keď som išiel tam som robil skúšky z farbocitu...nieje podstatné, či uhádneš čo tam je napísané, ale či si schopný aspoň námatkovo popísať čo by tam mohlo byť...hlavne keď nebudeš vedieť tak nehovor jednoznačne, ale radšej jej ukáž prstom čo tam vidíš čo by tam mohlo byť...napr. nevieš či je to 9 alebo osem tak je povedz že teoreticky to môže byť aj 8 aj 9...mal som aj stránku na test farbocitu, nájdem ti ju?...a to ja vôbec farbocit nemám, fialovú vidím ako ružovú...zelenú v mnohých prípadoch ako žltú...chodník je pre mňa modrý, aj keď mi všetci hovoria že šedý...a prešiel som...
300€ za kurz
20€ za kurz prvej pomoci
33€ za kolok
20€ za kurz prvej pomoci
33€ za kolok
-
kukiak
Addict
pustia ta ja dokonca vidim na pi*ku v spektre cervenej a zelenejEX.plo napísal:zdravim..chcel by som vediet ci niekto presiel s farbocitom k vodicaku...lebo ja ho mam (len sproste bodky vidim na tej mozajke) ze ci ma pusti doktorka alebo mam po vidicakuthx
-
chlapec10
Addict
kukiak napísal: pustia ta ja dokonca vidim na pi*ku v spektre cervenej a zeleneja v pohode.
Pani, pri vsetkej ucte, neviem aky moc vazny mate ten problem, ale stretnut sa s vami v nestastnom momente na krizovatke alebo neviem co.... tak vela stastiaEX.plo napísal:zdravim..chcel by som vediet ci niekto presiel s farbocitom k vodicaku...lebo ja ho mam (len sproste bodky vidim na tej mozajke) ze ci ma pusti doktorka alebo mam po vidicakuthx
-
RATZINGER666
Darca
chlapec10: ale no, zase to tu neprehanajme... okrem toho, kazdy vie, ci je vrchne svetlo semaforu zelena alebo cervena... neviem sice, ako sa tato vada prejavuje, ale urcite to nebude tak, ze bude clovek vidiet namiesto cervenej zelenu
prinajhorsom sa kdesi dochramu o niekoho auto, sami vedia, ako je ich problem vazny... to by potom nemohli chodit ani cez prechody so svetelnym znamenim...
-
johny541
King
259€ aj s kurzom prvej pomoci + 33€ za kolok.
-
chlapec10
Addict
Poznam konkretny priklad, nepoznam sice detajly, ale jeden znamy isiel na krizovatke, a co su bocne svetla niekedy, ze dovolia opustit kriizovatku doprava, tak zevraj si myslel ze mu zasvietila zelena, robehol sa a prask, samozrejme da sa aj tvrdit ze sa mal pozriet ci nieco ide... ale aj tak. samozrejme netvrdim ze teraz na kazdej krizovatke ked bude cervena si myslia ze to je zelena... ale tak, tie testy sa robia na niecoRATZINGER666 napísal:chlapec10: ale no, zase to tu neprehanajme... okrem toho, kazdy vie, ci je vrchne svetlo semaforu zelena alebo cervena... neviem sice, ako sa tato vada prejavuje, ale urcite to nebude tak, ze bude clovek vidiet namiesto cervenej zelenuprinajhorsom sa kdesi dochramu o niekoho auto, sami vedia, ako je ich problem vazny... to by potom nemohli chodit ani cez prechody so svetelnym znamenim...
-
RATZINGER666
Darca
ja len konstatujem, ze to tvoje tvrdenie zavana pokrytectvom - ohanat sa prikladmi je hlupost, tiez poznam konkretny pripad, ako bol znamy ako chodec zramovany autom, a sice je v obci predpisana 50tka, vodic sa nou neriadil a nedobrzdil... takze z toho vyplyva, ze pokial prekrocis v obci 50, si rovnakou hrozbou pre verejnost ako ludia trpiaci tymto postihnutim, pretoze, podla tvojich slov, "tie 50tky sa robia na nieco", a sam vies, ze niekedy sa dodrziavat proste nedaju... ludia trpiaci tymto postihnutim si tiez vedia spocitat 2 a 2 a nasledne sa rozhodnut, ci za volant sadnu alebo nie... niekto to auto proste k zivotu a k praci potrebuje a kludne bude jazdit aj so zlomenou nohou., len aby napr. nestratil pracu a uzivil rodinu...
-
chlapec10
Addict
lenze ked s tou zlomenou nohou niekoho zramuje tak som zvedavy co bude potom....
A a to ze niekto nieco k praci potrebuje sice moze byt argument, ale podla mna tiez nie uplne kosher, a myslim ze v tom sa zhodeneme
A a to ze niekto nieco k praci potrebuje sice moze byt argument, ale podla mna tiez nie uplne kosher, a myslim ze v tom sa zhodeneme
-
RATZINGER666
Darca
... no tak ked niekoho zramuje, bude z toho taky isty pruser rovnako ako ten, co ma rozstelovany farbocit a dojdu mu na to, to je snad jasne, nie?
okrem toho, to nemal byt argument, to je vyhovorka ludi, ktori auto naozaj potrebuju...
okrem toho, to nemal byt argument, to je vyhovorka ludi, ktori auto naozaj potrebuju...
-
chlapec10
Addict
presne ako pises.... a s tym suhlasim na 100%
takisto ako keby niekto tu pisal ze ma zlomenu nohu ze ci sa tak da jazdit.... tak by som napisal to iste.
Ono stale to je VYHOVORKA, za nieco co nemalo byt... a moze mu to 100x vyjst, ale na 101. krat sa to posere
takisto ako keby niekto tu pisal ze ma zlomenu nohu ze ci sa tak da jazdit.... tak by som napisal to iste.
Ono stale to je VYHOVORKA, za nieco co nemalo byt... a moze mu to 100x vyjst, ale na 101. krat sa to posere
-
RATZINGER666
Darca
... ja by som sa vyhovaral rovnako, ked uz niak inak, tak aspon sam pred sebou, ale jazdil by som dalej...
ci by to malo byt alebo nemalo, ci to na 101. krat vyjde alebo nie, ci uz so zlomenou nohou, doj*banym farbocitom alebo kvoli prekroceniu rychlosti - to je houby uvaha, ked sa ma cosi dosrat, tak sa to doserie, a je jedno, ze mas zrak ako orol a v meste jazdis 30...
ci by to malo byt alebo nemalo, ci to na 101. krat vyjde alebo nie, ci uz so zlomenou nohou, doj*banym farbocitom alebo kvoli prekroceniu rychlosti - to je houby uvaha, ked sa ma cosi dosrat, tak sa to doserie, a je jedno, ze mas zrak ako orol a v meste jazdis 30...
diky za odpovede ohladom toho farbocitu...sak keby sa to posralo tak pojdem k inemu ...napriklad k zubarovi 
Pokial sa mam priznat, tak tu mozaiku som ani ja nevidel. Niektore farby. Tak isto ju nevidela ani moja sesternica. Nemyslim si, ze to je nejaky velky problem. Keby bol, tak mi ocny urcite neda povolenie.