Chcem na to zabudnúť, ale je v tom zrada či ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
blitzkrieg
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Chcem na to zabudnúť, ale je v tom zrada či ?

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

Zdravím, je tu XY problémov, skoro podobným tomu môjmu len chcem poradiť alebo aspoň vedieť ako by ste reagovali na danú vec..

Takže bol som s holkou ja 18 ona čo chvíľa 21 ...mali sme spolu pekný 2 ročný vzťah ktorý sa zakladal po 2 týždňoch na nevere, na meniny ma podviedla ale dlabať na to niekde na fóre som to tu tuším spomínal, došiel som jej na to ako to v podstate chodí a čo porobila ..budiš ...no potom sme sa rozišli ..asi 2 krát a dali zasa dokopy ..no lenže sa do toho zamotal kamarát ..mohol som povedať že to bol super kamarát ktorému som zveril všetko čo ma kedy trápilo, zobrali sme sa sadnúť si na pivo a všetko bolo tak ako medzi dobrými kamarátmi chodí ...on mi rozprával ako sa mu moja priateľka veľmi nepáči, len povahu má super, tak si písali sms a podobne veci ..ona za ním chodievala do práce ..(on SBS-skár) 120 kilová vaňa masti...proste neviem čo na ňom baby vidia ale o tom potom ..veril som mu že s priateľku nič nemal ..ale ako náhle som sa s ňou rozišiel ...tak mi volal zo slovami "Vadilo by ti ak by som sa dal dokopy s tvoju bývalú?" ...položil som ho a ani som mu neodpovedal ...potom som zistil že ju pretiahol a že neviem čo všetko, roztrhal jej nohavičky,podprsenku a ona to brala tak že proste to nechcela a on hej ..že hlavnú rolu tam hral alkohol...čo síce chápem ..viem aký je on čo sa týka sexu ...potom som mu volal, vynadal mu a poslal kade ľahšie ..týždeň prešiel a mňa to vo "vnútri" žralo, hnevalo ma to ...tak som mu volal ...a volal som aj jej a spýtal sa čo to ako malo byť ...on sa my vyhrážal a neviem čo ..no doteraz ma to štve ani nie to že ona s ním niečo mala ale to že som prišiel o kamaráta, ktorý ma vlastne celý ten čas klamal a čakal kedy mi môže vraziť nôž do chrbta.

Ako by ste sa zachovali Vy ? Čo by ste urobili ? Mám to brať ako zradu od kamaráta alebo je to len moja žiarlivosť ? Dodnes nad tým rozmýšľam a neviem ako mám na to zabudnúť ... :roll:
midnight_man
Guru
Guru

Re: Chcem na to zabudnúť, ale je v tom zrada či ?

Príspevok od používateľa midnight_man »

Seriózny problém kolega....Fú, no je to zložité. Myslím, že je viac než jasné čo to bol za "kamarát" vyhrážanie atď....to SBS a 120kg radšej nejdem ani rozoberať. Podrazil ťa, podrazila ťa ona....mal si jej zamávať už prvý raz. Naivita má krátke nohy, ďaleko s ňou nedôjdeš. Keď si to nespravil ty, spravila to ona + kopec problémov okolo. Môj názor a moja rada je taká, že by si mal uzavrieť tento kruh života. Kašli na nich nech si sexujú, trhajú spodné prádlo. Ona na to raz príde aký je to - - - - -. Ty sa potom môžeš troška škodoradostne zasmiať....."máš čo si chcela".
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

mňa ani neštvalo to že to urobila ona ale že ma vlastne zradil dobrý kamarát ktorý vedel o mne všetko a tým pádom aj o nej ..lebo som mu hovoril o mojich problémoch s ňou a potom jej to vlastne všetko vykecal... tak som sa cítil dosť trápne plus ako čerešnička na torte som z toho vyšiel ako debil ja ..
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

Ber to tak...ak ta takto podrazil, tak to az taky dobry kamarat nebol, je to obycajna svina, sorry za vyraz, ale napisal by som aj "krajsie". Pysky mu rozbit je malo, a to by aj tak nic neriesilo...obaja su obycajne dva falaty infantilnych hlodov, nic viac, nasli sa...nech su obaja stastni, ved vrana si od jakziva k vrane sada...
A ci to mas brat ako zradu? Ano mas, a este ked pises, ze jej vsetko vykecal...ako neviem, ze ci sa mam smiat alebo plakat.
A co by som spravil? Ako by som sa zachoval? Ten kamos by si nejak stylovo zasluzi cez pysky, nic by to nevyriesilo ale mal by si dobry pocit, ver tomu.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Len aby on nedostal... Násilie tvoju situáciu nevyrieši... Mozno ti to dievca bude chýbať, ale vec ze nemusí. Spravila by ti to neskor znova a možno s dalsim kamaratom. Pošli ju do faku a toho chlapca tiez. Takých kamarátov urcite nepotrebujes. Radšej tráv čas s ludmi ktorým bude na tebe záležať, ktorým budes dôverovať a na ktorých sa budes moct spoľahnúť.
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

zradili ta dvaja ludia ktorych si mal velmi rad a to sa len len tak neda odpustit.. ja na tvojom mieste by som s nimi skoncil
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

hmm u kamarata by som palil most...btw to nie je kamarat, to je ko*ot :smt098 s takym clovekom by som si ani za jeden stol nesadol...to zeby mi tr*kal byvalu ma netrapi :) naj robi co chce...nie je uz moja naj si zije

aby som zase neociernoval len kamarata tak musim nieco nakydat aj na zensku. Pozri ak by jej bolo zle tak by do toho nesla nie? mozno jej to vyhovuje mozno sa jej to tak paci a ako niekto spominal nadomnou ty sa neskor mozes pousmiat ze "mas co si chcela". A snazil by som sa nanu co najskor zabudnut ako na jedneho tak aj na druheho lebo to bude ako kotva ktora ta bude tahat ku dnu...
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

Bushido napísal:Len aby on nedostal... Násilie tvoju situáciu nevyrieši...
Ja som napisal, ze to nic nevyriesi, len ze by mohol mat dobry pocit keby nachmatal. A pre uplnost, na hubu by nezasluzil za to, ze mu "prebral" dievca, ale preto, ze ho globalne podrazil. Urcite mas takeho kamosa co o tebe vela vie. Predstav si, ze by ta tak podrazil, to by si mohol cakat, ze si bude tlamu otvarat hocikde o hocicom. Pacilo by sa ti to? Pochybujem. A niektori ludia su proste taki, ze neprije..s - nevysvetlis. Ja nie som za nasilne riesenia veci, aby bolo jasno, ale dakedy to inak nejde. Ale to sa uz nevyjadrujem uplne k teme.

Keby som sa mal vzit do tvojej situacie, tak by boli moje myslienky asi take. Na to dievca by som dokazal asi rychlo zabudnut, lebo za to nestoji a ani nestala a ten kamos, tak toho by som poslal do tepla. Asi vsetko. Stvalo by ma to este dlho, ale clovek vie od prirody zabudat.
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

hej hej beriem všetko tak ako píšete ...na holku som zabudol dávno ale ja neviem prekusnút to že ma zradil kamarát ..násilie ? ..čo budem mať z toho že mu dám cez hubu ? nič ...nebudem sa ponižovať nad nejakým dementom ..i keď osm ho bral ako brata ...zomrel mu otec a stále som bol sním, kecali sme ...a proste nečakal som to že čo vyviedol, kecal na bývalú že je feťáčka a neviem čo ...predo mnou a bol som ticho ..veď nech má názor taký aký si urobil ...

toto je v podstate jeden prípad čo ten chlapčisko urobil ...boli sme kedysi partia chalanov ...štyria ..jeden mal priateľku 9 rokov a kvôli vyššie uvedenej osoby sa rozišiel s ňou ..takže dokopy to zhrnieme : mne kydal hlúposti a nakoniec mi "podkopol" nohy a druhému zasa zrušil 9 ročný vzťah ...
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

je jasne ze to nebol naozaj kamarat, bud rad ze to vies uz teraz
taktiez si v buducnosti das pozor co komu povies
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

no hej ale aj tak si myslím že už väčšia sviňa ako bol tento že už viac nikto taký neexistuje ..stále to neviem pochopiť.. ale počul som že sa ide odsťahovať do preč ..tak aspoň bude pokoj od neho aspoň nejaké plus
TeXnoFile
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa TeXnoFile »

jo , to že sa odsťahuje je fajn pre teba, lebo na neho už nebudeš natrafovať, nebudeš ho stretávať...a potom proste neako zabudneš a určite prídu ďalší kamoši, a zase bude fajn :)
TeXnoFile
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa TeXnoFile »

jo , to že sa odsťahuje je fajn pre teba, lebo na neho už nebudeš natrafovať, nebudeš ho stretávať...a potom proste neako zabudneš a určite prídu ďalší kamoši, a zase bude fajn :)
Napísať odpoveď