Takže bol som s holkou ja 18 ona čo chvíľa 21 ...mali sme spolu pekný 2 ročný vzťah ktorý sa zakladal po 2 týždňoch na nevere, na meniny ma podviedla ale dlabať na to niekde na fóre som to tu tuším spomínal, došiel som jej na to ako to v podstate chodí a čo porobila ..budiš ...no potom sme sa rozišli ..asi 2 krát a dali zasa dokopy ..no lenže sa do toho zamotal kamarát ..mohol som povedať že to bol super kamarát ktorému som zveril všetko čo ma kedy trápilo, zobrali sme sa sadnúť si na pivo a všetko bolo tak ako medzi dobrými kamarátmi chodí ...on mi rozprával ako sa mu moja priateľka veľmi nepáči, len povahu má super, tak si písali sms a podobne veci ..ona za ním chodievala do práce ..(on SBS-skár) 120 kilová vaňa masti...proste neviem čo na ňom baby vidia ale o tom potom ..veril som mu že s priateľku nič nemal ..ale ako náhle som sa s ňou rozišiel ...tak mi volal zo slovami "Vadilo by ti ak by som sa dal dokopy s tvoju bývalú?" ...položil som ho a ani som mu neodpovedal ...potom som zistil že ju pretiahol a že neviem čo všetko, roztrhal jej nohavičky,podprsenku a ona to brala tak že proste to nechcela a on hej ..že hlavnú rolu tam hral alkohol...čo síce chápem ..viem aký je on čo sa týka sexu ...potom som mu volal, vynadal mu a poslal kade ľahšie ..týždeň prešiel a mňa to vo "vnútri" žralo, hnevalo ma to ...tak som mu volal ...a volal som aj jej a spýtal sa čo to ako malo byť ...on sa my vyhrážal a neviem čo ..no doteraz ma to štve ani nie to že ona s ním niečo mala ale to že som prišiel o kamaráta, ktorý ma vlastne celý ten čas klamal a čakal kedy mi môže vraziť nôž do chrbta.
Ako by ste sa zachovali Vy ? Čo by ste urobili ? Mám to brať ako zradu od kamaráta alebo je to len moja žiarlivosť ? Dodnes nad tým rozmýšľam a neviem ako mám na to zabudnúť ...