Pred 5 rokmi som sa nudil a tak som si zalozil profil na azete, nehladal som nic konkretne, ale len tak zabijal cas a cital "sklo".
Zhruba za par minut som precital nejaku spravu (uz neviem aku) na skle a videl tam foto jednej slecny. V tom momente mi tep vyskocil nad 160 a snazim sa sa nieco vymysliet ako jej nieco napisat, a tak som aj napisal... Vymenili sme asi 5 sprav, prezradila ze je z rovnakeho mesta, dokonca aj skoly. Ale vypytala si moju fotku. Kedze nie som dvakrat pekny, sice ani raz, tak som otalal a ona uz neodpisala... Avsak stihla sa ma uspesne spytat do ktorej triedy chodim a vedela uz aj moje meno. Poznala spoluziakov z mojej triedy a tak si pohopitelne mohla ziskat moje foto. Avsak uz neodpisovala, tusim ze relativne nikdy.
Avsak od tohoto momentu na nu neviem zabudnut. Myslim na jej osobu uplne kazdy den, relativne casto..
Moja taka otazka by mohla zniet : AKO ZABUDNUT ?!
Viem ze to mohlo byt len pobluznenie, casom imaginacia (cize uplne mimo realitu), bola a stale je zadana, takze som nic neskusal, kedze nechcem nic kazit a je to takmer iste ze by som nemal sancu u nej (pretoze nevyzeram "cool"), proste genetika ku mne nebola stedra... A na nieco ako mentalna vyspelost sa dnes velmi neceni (chapem ze toto zneguje vsetko, ale nechapem ako si to skutocne uvedomit).
Tak neviem co robit, skusal som aj online psychologa, avsak odpisal len to co som si myslel ze odpise, respektive len take blabla.. Asi toto nema riesenie POKIAL sam nebudem chciet to riesit, ale klin klinom vybijat nechem (mohlo by to mat zle nasledky podla mna).. atd atd atd..
Rad si vypocujem vase nazory
Vdaka...