Uz 5 rokov neviem zabudnut

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
lamer753
Amateur
Amateur

Uz 5 rokov neviem zabudnut

Príspevok od používateľa lamer753 »

Tak skusim sem v kratkosti opisat svoj pribeh :)

Pred 5 rokmi som sa nudil a tak som si zalozil profil na azete, nehladal som nic konkretne, ale len tak zabijal cas a cital "sklo".
Zhruba za par minut som precital nejaku spravu (uz neviem aku) na skle a videl tam foto jednej slecny. V tom momente mi tep vyskocil nad 160 a snazim sa sa nieco vymysliet ako jej nieco napisat, a tak som aj napisal... Vymenili sme asi 5 sprav, prezradila ze je z rovnakeho mesta, dokonca aj skoly. Ale vypytala si moju fotku. Kedze nie som dvakrat pekny, sice ani raz, tak som otalal a ona uz neodpisala... Avsak stihla sa ma uspesne spytat do ktorej triedy chodim a vedela uz aj moje meno. Poznala spoluziakov z mojej triedy a tak si pohopitelne mohla ziskat moje foto. Avsak uz neodpisovala, tusim ze relativne nikdy.

Avsak od tohoto momentu na nu neviem zabudnut. Myslim na jej osobu uplne kazdy den, relativne casto..

Moja taka otazka by mohla zniet : AKO ZABUDNUT ?!

Viem ze to mohlo byt len pobluznenie, casom imaginacia (cize uplne mimo realitu), bola a stale je zadana, takze som nic neskusal, kedze nechcem nic kazit a je to takmer iste ze by som nemal sancu u nej (pretoze nevyzeram "cool"), proste genetika ku mne nebola stedra... A na nieco ako mentalna vyspelost sa dnes velmi neceni (chapem ze toto zneguje vsetko, ale nechapem ako si to skutocne uvedomit).

Tak neviem co robit, skusal som aj online psychologa, avsak odpisal len to co som si myslel ze odpise, respektive len take blabla.. Asi toto nema riesenie POKIAL sam nebudem chciet to riesit, ale klin klinom vybijat nechem (mohlo by to mat zle nasledky podla mna).. atd atd atd..

Rad si vypocujem vase nazory :)

Vdaka...
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Uz 5 rokov neviem zabudnut

Príspevok od používateľa Janio »

Vitaj v klube ja 7 rokov... si natom lepšie ? Čudujem sa ako si sa mohol z piatich správ zaľúbiť...
Nijaký návod neexistuje, jedine čas. A prečo si o nemôžeš nájsť iné dievča ? (Myslím tie zle následky...)
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

ked myslis 5 rokov na dievca ktore nemozes mat(podla tvojich slov) tak sa musis doma strasne nudit, chod von, nieco rob a nesed doma
lamer753
Amateur
Amateur

No najst ine by sa dalo, lenze nechem to robit na ten sposob ze najst si inu len preto aby som "znicil" tento pocit, respektive - aby som ju nahradil za nu. To by bolo asi extremne nefer voci tej ktoru by som si nasiel. Teda myslim to tak, ze "vidiet" v nej tu druhu.. (ale najpravdepodobnejsie by som si na tu z azetu velmi nepsomenul, kedze by som bol zaneprazdneny tou realnou)

No a dovod preco este inu nemam je aj ten ze zatial som nenasial taku ktora by ma tak dostala.. A aj by som si nasiel inu, lenze.... Cele mi to prestava davat zmysel, ako keby som to zobral z takeho ze "na co by somaj vztah mal", ale osamote je zivot "nudny", ale hlavne nie zmysluplny.. Blbe je ze by som niekomu len tak neveril, kedze za tych par rokov som si vsimol ze je svet taky dost pokritecky, respektive "preku***ny" alá "money talks".. A kedze zijem na sposob "ked nieco robit, tak poriadne" alebo "ked milovat, tak uplne" - tak by som pripadny rozchod neviem ako prezil :) [eventualne by som musel, ale rozbilo by mi to moj svet (sen?) ze 'mat jednu a len jedinu']

Ak by som mal byt brutalne specificky, nemam "co" ponuknut. Mam aj iste viditelne zdravotne problemy, cize dalsia negativna vec, ktora to cele komplikuje... Ktovie ako ludia beru tieto veci, existuje zopar ludi ktorim to samozrejme nevadi, ale mozno to len tak hovoria.. Dost zmiesany pocity.. Je to komplikovanejsie ako som si myslel ze bude :)

A som na tom asi tak ako na zaciatku, i ked mozno o 20% "lepsie", ale ked pridu take "vlny", tak rovnako ako na zaciatku. Prvy pol rok som si hovoril ze "no pockam mesiac, dva, v NAJEXTREMNEJSOM priprade dva roky a som OK", no nejak som sa mylil :) Je to ale mozne ze je to cele v mojej hlave a sam si to robim (z nejakeho zatial nezisteneho dovodu)..

A ako si prezil tych 7 rokov ty ?

@markus:
no nudim sa, ale zabijal som cas pracou, lenze uz sa mi ani nechce pracovat tak ako niekedy (je menej prace, a bolo to fyzicky+mentalne narocne), ale aj ked robim nieco cely den, napriklad som v prirode cely den a v pohybe s kamosom, pridem domov a ta samota pri ktorej zaspavam privodi prave tieto myslienky...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

obdivujem vasu schopnost zivit nieco z predstav... (lamer a janio)
jednoducho zacnite zit v pritomnosti a cerpajte z prilezitosti (bud z tych ktore sa naskytnu alebo si neake vytvorte), zien je na svete kopec...
samozrejme ak sa naskytne prilezitost (alebo prilezitost vytvorit prilezitost :D) zbalit svoju vyvolenu netreba vahat, zit vsak z toho ze "mozno raz.." nie je velmi mudre
a cas sam o sebe nic neriesi, treba s nim spolupracovat, tak sup sup do realneho sveta
markus
Light Professional
Light Professional

"najpravdepodobnejsie by som si na tu z azetu velmi nepsomenul, kedze by som bol zaneprazdneny tou realnou"
presne tak, nespomenul by si si a ked, tak by si ju rychlo hodil za hlavu, pretoze by si mal niekoho kto ta ma rad a koho mas rad ty
celkom by ma zaujimal tvoj vek ked 5 rokov myslis na jednu babu
lamer753
Amateur
Amateur

Vtedy som bol 16 rocny blazon :)
markus
Light Professional
Light Professional

to znamena ze mas 21 a minimalne si skoncil strednu popripade zacal vysoku skolu
to je uplne najlepsi vek a obdobie na zabudenie
novy ludia, nove zazitky, nove povinnosti
nechapem ze na nu este stale myslis
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

Podla mna je to tym, ze nie si velmi v kontakte s inymi dievcatami, preto stale podvedome "zivis" tuto platonicku "lasku". Neverim tomu ze sa niekto moze zamilovat z 5 sprav natolko aby 5 rokov nemohol najst niekoho ineho pretoze "miluje" azetacku fotku. Skor to chce aby si sa zobudil a zacal zit v realite.
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

a si si isty ze na tej fotke bola ona? vies ako vyzera teraz? alebo si ju predstavujes este stale na 5 rocnej fotke? chlape vzchop sa, obklop sa novymi babami a skusaj skusaj....ked najdes tu svoju spriaznenu dusu tak na tuto "azetacku" uz ani nepomyslis :wink:
lamer753
Amateur
Amateur

Nojo viem, pretoze som omylom zakopol na jej Facebook profil :lol:
Cize musim najst sposob ako ho nepozerat :)
Takymalypako
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Takymalypako »

ako sorry ale za 5 rokov by som uz nieco vyriesil aj keby som skaredy ako cert s nulovym sebavedomim, ale ak chces este to nechaj dvadsat rokov plavat obdivuj jej profily na internete a :cry: a btw ziadna baba nie je taka perfektna aby si nemohol byt s inou, to plati vzdy
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

Jedina komunikacia medzi vami bola tych 5 sprav ? Myslim si ze si si sam v hlave vybudoval nejaky ideal aj ked ju vlastne nepoznas. Ja vidim riesenie take ze ju bud opat kontaktujes alebo to nechas plavat a zabudnes na nu (kedze ta to drzi uz 5 rokov tak by si ju mal proste zmazat inymi myslienkami a dievcatami...). Ak o nej budes len donekonecna premyslat tak tym nic nezmenis a len sa bude dalej trapit...
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Tak pokud si stale rikas ze k tobe nebyla genetika stedra tak asi nic nedokazes. Musis ji proste dostat svym charakterem :-) a pokud te kvuli tve genetice kopne do prdele tak aspon budes vedet ze za tech 5 let nestala ;-)
Lilith
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Lilith »

16tka je prave ten blby vek ked nevies co zo sebou, hormony tebou trieskaju na lavo - na pravo a do hlavy sa ti dostane prva vec ktora ti vytvori nieco tvrde medzi nohami...

Jedine co pomoze je cas. Nic ine... Zabudni na to, ze si najdes nejaku inu co ti pomoze na tu prvu zabudnut - TO NEFUNGUJE.

Na druhej strane sa preber. Zi v realite. Nevies sa z toho dostat? Rozmyslal si, ze ona by ti mozno pomohla sa z toho dostat? Co tak pozbieraj tu trosku hrdosti, ktoru este mas, oslov ju. Mozno ti vyriesi tvoj 5 rocny problem v priebehu par sekund... aspon sa vyliecis z vacneho romantizmu... Mozno hovorim trosku tvrdo... ale presiel som si cez to tiez...trvalo to 10 rokov... a vyliecil som sa z toho... nenechaj aby to trvalo tak dlho, nestoji to za to.

Do it, or die trying.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

nie je dobre si prilis idealizovat nejake dievca, zenu, lebo oni vôbec take nie su. Iba klames sam seba a udrzujes sa v iluzii ktora nema s realitou nic spolocne. Ale nic si z toho nerob, je to normalny vyvin, aj my ostatni, sme boli kedysi rovnako "mimo obraz" :D :wink:

Zo zenami je to tak: pokial su mlade a neskusene, tak su sladké, mile a na zožratie krasne. Ale hned ako sa trochu po svete rozkukaju, tak sa zmenia na manipulatorske beštie :smt059
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa eldzi »

Uff, nechcem ti kaziť náladu, ale zamysli sa nad tým, že by si s nejakou babou tých 5 rokov bol, nie len o nej sníval a potom by ste sa rozišli. To by si ako bral? Zober život taký, aký je a skús sa do toho vložiť, niekde na svete na teba čaká druhá polovička, ktorá je možno bližšie, ako si myslíš, ale ver mi, že ju nezískaš čisto len cez net...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Mne hrabe z dievčaťa už takmer 4 a pol roka.Ale nádej tam je takže.Vytrvalý som dosť.Trpezlivosť ruže prináša.Pokiaľ vidíš, že si ešte nevyčerpal všetky pokusy tak ostaň v tom ako ja.Ale ak vieš, že tam už nie je absolútne žiadna šanca tak to nerieš
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

ako zabudnut: vytlac si na papier velky cierny kruh, a nalep to na zelezobetonovu stenu, potom uz len staci do kruhu buchat hlavou, terapiu opakujes kazdy den a pocet buchani je na tebe, terapia trva dokym si ju nevybijes z hlavy, skus, pomaha.
:smt017 co cakas? zabudnut sa neda, .... na toto plati len jedno porekadlo, klin sa klinom vybija .... pride dalsia,....
Napísať odpoveď