Poprosil by som Vás o názor, či by sa Vám páčil takýto projekt, keby existoval [bol by 100% free, nekomerčný]. Ďakujem za každý názor:
Zdravím Vás, rád by som vám predstavil projekt ktorý pripravuejeme a chcel by som počuť na to Váš názor. Bude sa jednať o webstránku s kompletným zoznamom predajných miest (obchodov) a služieb s umiesnením na mape, a kompletními detailami o obchode či službe. Stránka bude mať niekoľko funkcií, napríklad od vášho zadaného umiestnenia na mape vám najde najbližší obchod vami určeného typu, stránka vám bude vedieť naplánovať cestovnú trasu napríklad z práce domov pričom vám najefektívnejšie naplánuje cestu z domu cez predajné miesta a služby zahrnujúc dobu otváracích hodín, dovolenky a iné zadané parametre. Keďže chceme docieliť kompletný všetkých miest na slovensku, stránka bude komplet free pre užívateľov aj pre správcov obchodov či služieb, obchody a služby budú môcť byť hodnotené užívateľmi a súčasne budú mať miniforum kde budú môcť prebrať problémy či otázky ohľadom obchodu či služby.