Mate Tattoo?
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mate Tattoo?
Si si isty, ze davat si kerku v 15 je dobry napad? V najblizsich 5 rokoch zazijes viac zmien nazorov a postojov nez za dalsich 50 rokov....
davat si tetovat text je ta najvacsia blbost podla mna... zmenis nazor a text sa stane bezvyznamny, obrazok moze nadobudnut iny vyznam... nevraviac o tom, ze daky napis na tele vyzera uplne blbo
100 ludi 100 chuti 
to nepopieram, len ti vravim ako to dost casto je... poznam viacerych co si dali tetovat text a hadali sa ako sa im to paci a o 3 roky uz bolo zrazu "boze ale som bol blby ked som si dal taku kravinu tetovat"
existuje avsak aj nejaky vyrok, ktory pre clovka znemana nieco cely zivot... text na tele, ak to je nejak "šmačne" vytetovane, s dobrym pismom, v dobrom style, vyzera super... ja osobne by som si dal bez problemov vytetovat niekde "only god can judge me" a nehovoril by som si, aky som bol blby ani v 60tke... ale ako bolo vyssie napisane, sto ludi, sto chuti.Maki napísal:davat si tetovat text je ta najvacsia blbost podla mna... zmenis nazor a text sa stane bezvyznamny, obrazok moze nadobudnut iny vyznam... nevraviac o tom, ze daky napis na tele vyzera uplne blbo
ale v 15 si hovoris kazdu chvilu ako bude pre teba nieco znamenat "nieco" cely zivot a o pol roka zmenis nazor...tiez som chcel v tom veku kerku uz som mal aj vybratu, ale povedal som si ze pockam a dnes som rad, lebo uz by som to co som si vybral fakt na sebe mat nechcel, preto sa zrejme aj budem v buducnosti kerkam vyhybat lebo neviem ako zmenim nazor...
to musi byt ina nymfomankaLub0$ napísal:A co taketo tattoo?
no keby taku jak sa hovori from teh back dobre by sa mi na to nepozeraložeby? napísal: to musi byt ina nymfomanka
ked ma niekto kerky po rukach, tak to bude nejaky nepracovity rebel, lebo je to pre nich TYPICKE? mozno tak vo filme, nieaxxis napísal:ale ked na pohovor pride priserne doobliekane a brutalne potetovane individuum je podla mna normalne ocakavat, ze asi nebude najvzornejsi obcan pretoze pre ludi podobneho vyzoru je to typicke.
m142: tak si ju daj niekde kde sa da jednoducho zakryt... ja ju mam na lopatke, prekryje ju vpohode aj tielko... az nato, ze rozmyslam nad druhou 
Nenavidim tieto tupe predsudky o tetovani, chcem si dat tattoo okrem ineho aj na ruku na predklaktie a vobec to neznamena ze nejsom pracovity... 
neznamená to nič, no je podstatné, aký postoj majú k tomu iní ľudia. Niekto tetovanie berie v pohode a iný si o tebe môže pomyslieť, že si grázel.
tetovania mam od roku 99 teda 11rokov, na miestach, kde su bezne zakryte. prve tetko bolo v 18tich. vsetky sa mi stale pacia, no keby som nemal ziadne, dal by som si iba jedno, mozno dve
ale nelutujem ze ich mam. jedno planujem rozsirit tak ale cas ukaze. Tetovat sa pred 18tkou by som neodporucal, je to skor frajerina... treba si hlavne dobre premysliet co a kam. Jedine tetovanie co mam na nohe -viditelne v kratasok, som tvoril a premyslal asi pol roka 
No ja uz o tom premyslam 2-3 roky ze co a kde a aka velkost aka farba, a tiez nad plusmi a minusmi, nad predsudkami 
Kašli na primitívne predsudky úbohých ľudí. 
ten s tym tanierom na hlave je najlepsi
toto je moc
skoda ze sa neda po case neda zmenit odpoved v hlasovani....kedze nedavno som si dal urobit jedno tetovanie na chrbat...
urob fotku ak to neni tajne 
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa: