Chcem kúpiť auto
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
podla mna by stacili aj 15, budes to mat o dost pohodlnejsie, disky aj gumy budu lacnejsie a stale to bude vyzerat dobre, ak vyberies nejake fajnove 
-
pishta
Light Professional
Co poviete na tohto golfika ? Nema moc nabehane ?
http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=1620825
Hladam nieco do 6tis € hlavne nieco co nezere moc pre studenta co doporucujete ?
http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=1620825
Hladam nieco do 6tis € hlavne nieco co nezere moc pre studenta co doporucujete ?
uz to tam nie je
-
pishta
Light Professional
Sranda mozno to uz nieje aktualne
Bol to golf cierny,1.9tdi,165tis nabehane ale super stav,aut. klima,elektrony 5000€
Neviete o nejakom peknom golfe najlepsie 1.9tdi alebo hocico ine co malo zere? trebars aj BMW nejake 320d alebo tak do tych 6tis
Neviete o nejakom peknom golfe najlepsie 1.9tdi alebo hocico ine co malo zere? trebars aj BMW nejake 320d alebo tak do tych 6tis
-
Hellboy248
Guru wannabe
odkedy golf 1.9 malo zere? teda co je podla teba mala spotreba? 
-
Suffel
Guru
to co usetris na palive vrazis hned pri prvom servise do auta.. a inak co budes jazdit? mesto? dialnice? kolko km denne? atd.. proste tazko radit ked nevieme co vyzadujes od toho auta..
-
pishta
Light Professional
Budem jazdit v meste par km denne do skoly nejake vybavovacky a tak, a tiez by mohlo byt "relativne" spolahlive aby si nevyzadovalo moc €€€ v servisoch aj ked mi je jasne ze pouzivane auto repektive kazde auto vyzaduje dalsie investicie ...
A 1.9tdicko golf podla mna zere celkom malo aspon co pisu nejakych 6L v meste ?
A 1.9tdicko golf podla mna zere celkom malo aspon co pisu nejakych 6L v meste ?
-
D4vid
Medium Star
Do mesta benzín...
-
pishta
Light Professional
Preco ? nebranim sa ani benzinu ale preco do mesta benzin ?
-
Point
Professional
a o 2l v meste viac je ti vela? a do 8l sa zmesti kazdy benzin pod 2.0 objem.. bude to spolahlivejsie, zvukovo krajsie (subjektivne), jednoduchsie na opravu.. a hlavne.. nebudes to trapit na studeno v meste.. lebo studeny diesel ti krasnu spotrebu v meste teda nespravi..a uz vobec nie ked to bdue vylietany golf 1.9tdi so stocenymi kilometrami a pokazenym turbom.. ja neviem co s tymi autami stale mate.. nenajazdis za rok viac ako 10 000km a hladas diesel pre lepsiu spotrebu..
ratajme s tym, ze 1l = 1e .. nech neratam s drobnymi
100km=6l.. 10 000km = 600l
100km=8l.. 10 000km = 800l
tak to je sakra uspora za 1 rok 200e.. len si pozri co stoji taky obycajny repas turba.. to uz vobec nehovorim o novom.. alebo o robote..kto ti to turbo vymeni..alebo dvojhmotny zotrvacnik.. alebo vstrekovace, spojka.. vsetko na diesel drahsie.. komplet servis drahsi.. a to nehovorim o namahavejsej prednej naprave..cize aj ta skor odide..
/// cicik je super auto.. jedina obrovska nevyhoda je ta hnusna hrdza ktora chyta zadne lemy.. a ked uz by si moc chcel jazdit za 6l ..da sa to aj s cicikom.. a to je benzin.. samozrejme s veeelmi lahkou nohou a dobrym predvidanim
ratajme s tym, ze 1l = 1e .. nech neratam s drobnymi
100km=6l.. 10 000km = 600l
100km=8l.. 10 000km = 800l
tak to je sakra uspora za 1 rok 200e.. len si pozri co stoji taky obycajny repas turba.. to uz vobec nehovorim o novom.. alebo o robote..kto ti to turbo vymeni..alebo dvojhmotny zotrvacnik.. alebo vstrekovace, spojka.. vsetko na diesel drahsie.. komplet servis drahsi.. a to nehovorim o namahavejsej prednej naprave..cize aj ta skor odide..
/// cicik je super auto.. jedina obrovska nevyhoda je ta hnusna hrdza ktora chyta zadne lemy.. a ked uz by si moc chcel jazdit za 6l ..da sa to aj s cicikom.. a to je benzin.. samozrejme s veeelmi lahkou nohou a dobrym predvidanim
-
pishta
Light Professional
Preto sa obraciam na vas lebo toto je prve auto co si idem vyberat tak sa snazim nabrat aspon nejake info a tak aby som nekupil blbost
Takze radite skor nejaky benzin ? Este som rozmyslal na civicom nejakym tie su zevraj celkom spolahlive aj ked to zalezi asi od auta konkretne v akom je stave ..
// A co myslite mam aj spekulovat o autach z nemecka/rakuska z mobile.de atd. alebo sa to pri aute okolo tych 6tis neoplati kvoli babrackam a poplatkom okolo toho ?
// A co myslite mam aj spekulovat o autach z nemecka/rakuska z mobile.de atd. alebo sa to pri aute okolo tych 6tis neoplati kvoli babrackam a poplatkom okolo toho ?
-
RATZINGER666
Darca
na ten tvoj najazd 100percnetne benzin, nad nicim inym ani len nerozmyslaj... v meste rovnaka spotreba ako nafta, akurat neplatis predrazeny servis... ak chcessilou-mocou golfa, tak ber 1,6 benal, ak to bavo, tak e46 a najmensi R6... ale za 6 litrov si mozes vyberat, mozno aj lepsie, napis, co sa ti paci a ci si ochotny si to nechat doviezt, mozno ti vyberieme aj cosi lepsie...
-
pishta
Light Professional
Golf vobec nemusi byt to bol len taky napad, inak som celkom otvoreny kazdemu napadu... moze byt aj japonec aj nejake bavo ide mi aby to dobre jazdilo v meste a bolo ako tak spolahlive 
-
Point
Professional
ja osobne si myslim, ze do mesta bavo nepotrebujes..jasne ked chces ohurovat tak ano.. ale ci mas v meste 100 alebo 340 koni..je uplne jedno..mas 6000e .. neviem ci by som nerozmyslal kludne aj o novom aute.. vsak za 8cku kupis swifta a mas po problemoch .. aj ked zasa je tu ta dilema ktoru mam prave aj ja.. nove za 8? alebo starsie za 3.. 2ku das do servisu a si zahojeny.. cize 3ka ti stale ostane na ucte..
/// k tomu dovozu.. cez nejaku firmu = 1000-1200e (podla mna dost)
ked pojdes na vlastnu past = 400e prihlasenie + palivo
cez znameho = 400-800e + palivo .. podla toho ako velmi to znamy je
/// k tomu dovozu.. cez nejaku firmu = 1000-1200e (podla mna dost)
ked pojdes na vlastnu past = 400e prihlasenie + palivo
cez znameho = 400-800e + palivo .. podla toho ako velmi to znamy je
-
Hellboy248
Guru wannabe
do mesta by som bral kludne aj nieco male, napr. ja teraz do mesta berem fiat punto 1.2, zere malo, este rok zaruka a netreba 1.9nu vobec 
-
Suffel
Guru
ja osobne by som do bava nesiel z dvoch dovodov jeden spomenul Point ze je to aj zbitocne a druhy dovod je ze ma odost drahsi servis ako napr. civic.. ja by som tak isto volil nieco starsie kedze to bude tvoje prve auto a ked si kupis nove tak kazdy srabancek a podobne veci ta budu neskutocne stvat.. skus sa pozriet aj na accordy tie su tiez v pohode do 6k najdes toho dost..
// a pri novom ti za rok tak klesne cena ze keby ho chces predat tak sa ti to ani neoplati.. dalsi dovod preco by som nesiel do noveho radsej starsie plus spravit komplet servis a mozes sa vozit..
// a pri novom ti za rok tak klesne cena ze keby ho chces predat tak sa ti to ani neoplati.. dalsi dovod preco by som nesiel do noveho radsej starsie plus spravit komplet servis a mozes sa vozit..
-
pishta
Light Professional
No tych 6tis nemusim minut vobec
Je to moje prve auto takze nechcem zas nieco nove tych 6tis bol skor limit kludne zoberem aj nieco lacnejsie ale zas nech je to ako tak spolahlive ...
Ale zas starsie auto za nejakych 6tis bude mat kus lepsiu vybavu jak novy swift
Ale zas starsie auto za nejakych 6tis bude mat kus lepsiu vybavu jak novy swift
-
Point
Professional
toto je tiez otazne..co je to lepsia vybava.. povedz co ces.. 12 vankusov, automaticka dvojzonova klima? podla mna.. staci uplne elektrika na oknach, zrkadlach, ked je stresne okno tiez je super ked je v elektrike.. klima manualna a viac jednoducho nepotrebujem.. a to som mal na civicu z 93 roku
cize terajsie auta to podla mna splnia vsetky..naco su vsetky tie vymozenosti co aj tak nikto nepouziva
-
Suffel
Guru
ja osobne by som pozeral nieco taketo: http://honda-accord.autobazar.eu/20-vte ... 25353.html je pravda ze spotreba v meste bude asi cca 9 litrov (mozno aj viac zalezi od jazdy)..
-
pishta
Light Professional
Noo ten vyzera celkom fajn accord sa mi lubi ta spotreba no
Ale zas VTEC som pocul ze su velmi kvalitne motory...
Nieje 100 000km nejak podozrivo malo na take auto ?
Nieje 100 000km nejak podozrivo malo na take auto ?