pri zapnuti pc sa nezapne monitor
pri zapnuti pc sa nezapne monitor
cavte mam takyto problem. Ked som isiel zapnut pocitac tak sa mi nechce zapnut obrazovka a ukazuje mi no signal. Skusal som aj zapojit komp na tv ale ajtak takisto no signal. Nevie niekdo co by mohlo byt s mojim kompom?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: pri zapnuti pc sa nezapne monitor
...pokazená grafika?...skús inú...zle pripojený kábel?...skús lepšie zapichnúť, príp. iné rozhranie...
diky, asi bude niecoz grafickou kartou. Da sa snou daco robit alebo budem musiet kupit novu?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...dá sa s ňou niečo robiť(vystaviť vo vitrínke, zahodiť do kontajnera, veľa vecí sa s ňou dá ešte robiť), ale rašej novú...
skusal som kamosovu graficku na mojom kompe a tiez neislo takze myslim ze graficka karta je v poriadku, skusal som aj kamosove kable a aj jeho monitor a tiez neslo. Nejake ine rady?
mal som ten istý problém.... vymenil som Motherboard (Matičnú dosku) a bolo po probléme. Tiež som skúšal iné grafiky a aj monitory. Išlo mi len cez integrovanú grafiku... Skús vymeniť tu MB a povedz či pomohlo
ja som mal cosi podobne, pc siel ale obrazovka nie, myslel som ze to je grafika alebo ze skoncila maticna, nakoniec som mal blby zdroj