NETRADIČNÁ STUŽKOVÁ
-
mirak2
Hardcore addict
Re: NETRADIČNÁ STUŽKOVÁ
no nas bolo 24 chalanov a 9 dievcat alebo tak dajak a miesto tanca sme pogovali...aj s dievcatami
bez rodicov samozrejme
neklamme si najlepsie na stuzkovej su aj tak dozvuky, v niektorych pripadoch aj "predzvuky"
moji spoluziaci tiez mali priatelov a priatelky, niketori dokonca aj sirsiu rodinu ale ked odisli rodicia tak celkom medzi nas zapadli aj "cudzi"
moji spoluziaci tiez mali priatelov a priatelky, niketori dokonca aj sirsiu rodinu ale ked odisli rodicia tak celkom medzi nas zapadli aj "cudzi"
na dozvuky nijak zvlast nespominam a nie preto ze by som bol opyty(s alkoholom som zacal az na vysokej skole)
to uz aj vylety predtym boli zaujimavejsie ako dozvuky
to uz aj vylety predtym boli zaujimavejsie ako dozvuky
No ten program na videu či DVD zvykne vyzerať trápne, ale na mieste sa ľudia väčšinou bavia.begbeee napísal:Kto chce mať nádhernú stužkovú spraví to klasicky so všetkými ceremóniami a vynechá program, ktorý je väčšinou trápny ako Brno.
To je jediný správny recept na peknú stužkovú.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
My sme mali pred 3ma okmi netradicnu..A poviem, ze nelutujem ani minutu..Proste perfektne to dopadlo a za klasicku by som to nevymenil..
Priebeh?
Bol pozvany len triedny a obaja majstri a ostaok uz len nasa trieda..Cize usetrena nehorazna spusta penez
Objednali sme si v jednej restauracii stolik..doniesli CDcka ..Vecera predjedlo a podobne..popili sme co to..Potom sme si zabezpecili ohnostroj (len tak z nicoho nic sedel spoluziakov kamos, ktory predava pyrotechniku a o stol het zas primator mesta..takze hned sme to mali aj schvalene)..Po ohnostroje sme sa trieda schytili a ktory chceli, isli popijat do krcmy a ktory nie, sli kam chceli..Usetrene peniaze sme este minuli na jednu spolocnu chatu, kde sme to opatovne roztocili..
Bolo srandovne sledovat ako riaditelka aj zastupkyna bola nasrata, ze na nasej stuzkovej neboli pozvany..
Nezabudnem
//btw: Boli sme cista trieda chlapcov, takze raz dva sme sa vsetci zhodli a odsuhlasili takuto stuzkovu..
Priebeh?
Bol pozvany len triedny a obaja majstri a ostaok uz len nasa trieda..Cize usetrena nehorazna spusta penez
Objednali sme si v jednej restauracii stolik..doniesli CDcka ..Vecera predjedlo a podobne..popili sme co to..Potom sme si zabezpecili ohnostroj (len tak z nicoho nic sedel spoluziakov kamos, ktory predava pyrotechniku a o stol het zas primator mesta..takze hned sme to mali aj schvalene)..Po ohnostroje sme sa trieda schytili a ktory chceli, isli popijat do krcmy a ktory nie, sli kam chceli..Usetrene peniaze sme este minuli na jednu spolocnu chatu, kde sme to opatovne roztocili..
Bolo srandovne sledovat ako riaditelka aj zastupkyna bola nasrata, ze na nasej stuzkovej neboli pozvany..
Nezabudnem
//btw: Boli sme cista trieda chlapcov, takze raz dva sme sa vsetci zhodli a odsuhlasili takuto stuzkovu..
Je podľa vás normálne, ak budem mať na stužkovej spolužiačku za partnerku? Či to tak nebýva? 
.. za partnerku...? koho? co? nejak nechapemSp!rit napísal:Je podľa vás normálne, ak budem mať na stužkovej za partnerku? Či to tak nebýva?
Chce to dobry program, ktory bude niecim originalny, potom bude na stuzkovu kazdy spominat v dobrom. My sme mali niektore scenky tiez trapnejsie, ale toto sa zapisalo da pamati kazdemu:
Dovody - cirkevna skola, v textoch boli narazky na nase prihody s ucitelmi (z ktorych bola vacsina pritomna) a tiez aj dobre prevedenie.
Takze ja by som vam poradil uberat sa tymto smerom, ak sa uz rozhodnete pre nejaky program. Proste nech tam nie je nejake skupinove tancovanie alebo spievanie, ale skor nieco vtipne.
Dovody - cirkevna skola, v textoch boli narazky na nase prihody s ucitelmi (z ktorych bola vacsina pritomna) a tiez aj dobre prevedenie.
Takze ja by som vam poradil uberat sa tymto smerom, ak sa uz rozhodnete pre nejaky program. Proste nech tam nie je nejake skupinove tancovanie alebo spievanie, ale skor nieco vtipne.
,,spolužiačku" tam malo byť 
nebude 
Z tvojej odpovede toho ťažko vyčítať
.
Je to teda normálne, keď má niekto spolužiačku za partnerku na stužkovej?
Bolo to tak aj u vás, drahí bývalí účastníci stužkovej? 
Je to teda normálne, keď má niekto spolužiačku za partnerku na stužkovej?
no u nas v triede sme zhodou okolnosti mali jeden parik, ale obaja mali surodencov, tak vzali ich
ale venovali sa sebe, tancovali spolu a tak, len proste vzali aj surodenca, ked to uz je v cene...
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Tak ja si pamatam svoju stuzkovu roku pana 2004?
Bola to normalna stuzkova so vsetkym, co k tomu patri. Cize slavnost + zabavny program. Udajne bol tak dobry, ze odvtedy na skole podla slov niektorych vyucujucich nebol prekonany. Velmi blizko tomu bola bratova trieda rok po nas.
To je ale mozno dane tym, ze sme vsetci boli sportovci a 95% ziakov boli chalani.
To je ale mozno dane tym, ze sme vsetci boli sportovci a 95% ziakov boli chalani.
Stužková nie je ani tak pre nás priamo, ale skôr pre rodičov. Každý rodič by rád videl svoje dieťa
pri takejto (nie pre každého) významnej udalosti.
Pôvodne som bol tiež za niečo netradičné.. nejakú tu dovolenku, ale teraz, s odstupom času som
veľmi rád, že to bola tradičná stužková s "klasicky trápnym" programom
! a mám na čo spomínať.
To proste musí byť !
A spomienky budeš mať isto krajšie.. či už v hlave, alebo na fotkách v porovnaní s dovolenkou s ktorej si budeš pamatať
isto len polovicu, lebo väčšinu času budeš naložený...
- môj návrh na niečo netradičné: skúste vyzbierať o pár eur viac (alebo na niečom ušetriť) a spraviť profesionálnejší program.
zavolajte si napríklad tanečníkov, umelcov, ... popr. ak si z väčšieho miesta nejakého kúzelníka
ani ohňostroj nie je na zahodenie , vypúšťanie lampiónov
pri takejto (nie pre každého) významnej udalosti.
Pôvodne som bol tiež za niečo netradičné.. nejakú tu dovolenku, ale teraz, s odstupom času som
veľmi rád, že to bola tradičná stužková s "klasicky trápnym" programom
To proste musí byť !
A spomienky budeš mať isto krajšie.. či už v hlave, alebo na fotkách v porovnaní s dovolenkou s ktorej si budeš pamatať
isto len polovicu, lebo väčšinu času budeš naložený...
- môj návrh na niečo netradičné: skúste vyzbierať o pár eur viac (alebo na niečom ušetriť) a spraviť profesionálnejší program.
zavolajte si napríklad tanečníkov, umelcov, ... popr. ak si z väčšieho miesta nejakého kúzelníka
ani ohňostroj nie je na zahodenie , vypúšťanie lampiónov
Čaká ma to o rok, no moj názor je taký že platiť toľké nekresťanské peniaze za jeden večer ...lepšie riešenie by bolo spraviť si menší večierok ,nakúpiť dobré vínko,nejaké občerstvenie odovzdať stužky a dovi dopo.Na to aby som profákom zaplatil večeru a ešte ich tam vychvaloval do neba fakt nemám žalúdok.
Keď sa s tým nestotožňuješ, tak tam nechoď, to je jednoduché. Ja som nešiel tiež.