SE Xperia X10 Mini
SE Xperia X10 Mini
Planujem si kupit tento mobil, no kus ma stve ta integrovana bateria. Ked sa po nejakej dobe pokazi tak co s nou ? Da sa to nejak vymenit potom ?
Re: SE Xperia X10 Mini
neviem ako ostatni, ale ja som este nikdy nepotreboval menit baterku na mobile a to som mal Sonyericssonov uz dost vela, takze by som sa tym nejak nezaoberal
skôr sa pokazí niečo iné ako baterka. a ako to býva, tak do dvoch rokov sa pravdepodobne nepokazí a skôr zmeníš telefon, ako by odišla práve baterka 
O tomto som mal aj jednu otvorenú diskusiu a potom som si aj ja povedal že môže byť napr. apple a jeho notebooky integrované baterky = menej plastu a komponentov okolo batérie = viacej miesta na články samotné a k tomu inteligentné nabíjanie / vybíjanie podla potreby systému opotrebovania jednotlivých článkov. A nakoniec v takomto notebooku meníš tak baterku až niekedy po troch rokoch kedy to už nezvláda síce ta ta výmena stojí okolo 250€ ale stále lepšie ako vymieňať každý rok po 150€ kedy tá baterka vydrží polovicu či štvrtinu pôvodnej výdrže.
Môj názor na integrovanú baterku v MT ? Aj tak máš záruku dva roky síce asi nie na baterku ale aj na ňu máš nejakú dobu. Ja osobne tak isto ako aj užívateľ hore tak som nikdy nemenil baterku v telefóne aj tak ad.1 mi telefón nevydržal dlhšie ako 2roky (nie že by bol už dead ale proste idem s dobou). Tak pokojne môžeš ísť do neho osobne som tento telefón držal v ruke a naozaj som bol ním očarený displej aj na priamom slnku dobre čitateľný a všetko malý šikovný a celkom rýchli.
Môj názor na integrovanú baterku v MT ? Aj tak máš záruku dva roky síce asi nie na baterku ale aj na ňu máš nejakú dobu. Ja osobne tak isto ako aj užívateľ hore tak som nikdy nemenil baterku v telefóne aj tak ad.1 mi telefón nevydržal dlhšie ako 2roky (nie že by bol už dead ale proste idem s dobou). Tak pokojne môžeš ísť do neho osobne som tento telefón držal v ruke a naozaj som bol ním očarený displej aj na priamom slnku dobre čitateľný a všetko malý šikovný a celkom rýchli.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
presne tak, dost neobvykla otazka co si tu dal 
zvycajne sa ludia pytaju ci sa nekazi doska, alebo klavesnica. fakt som sa este nestretol nikdy v zivote s problemom ohladom pokazenej baterky a taktiez mi telefon vydrzal najviac rok asi. takze ak ta trapilo na tomto telefone len to tak smelo si ho kup
zvycajne sa ludia pytaju ci sa nekazi doska, alebo klavesnica. fakt som sa este nestretol nikdy v zivote s problemom ohladom pokazenej baterky a taktiez mi telefon vydrzal najviac rok asi. takze ak ta trapilo na tomto telefone len to tak smelo si ho kup
Mám tento mobil a baterka ide podľa toho čo práve robíš s mobilom
Keď surfuješ, počúvaš hudbu tak treba každý deň nabíjať.Ak občsné telefonovanie, občasne skočíš na net a tak tak vydrží aj 5 dní...
A jedna moja otázka.Neviete ako by sa dalo pozerať live vysielanie Tv staníc prostredníctvom tohto mobilu??
A jedna moja otázka.Neviete ako by sa dalo pozerať live vysielanie Tv staníc prostredníctvom tohto mobilu??
-
pipiak
Medium Star
Mna by zaujimalo, ci niekto netusi ci orange momentalne blokuje telefon SE X10 mini pro?thx
Sa mi moc nezdá, že by si ho držal v rukejumper napísal:displej aj na priamom slnku dobre čitateľný
Kamarát má túto X10 mini z Orangu a nebola blokovaná 
Zatiaľ žial nie, možno časom bude na to nejaká aplikácia, alebo niektorý update to vyrieši.skuki napísal:Mám tento mobil a baterka ide podľa toho čo práve robíš s mobilomKeď surfuješ, počúvaš hudbu tak treba každý deň nabíjať.Ak občsné telefonovanie, občasne skočíš na net a tak tak vydrží aj 5 dní...
Sony Ericsson Xperia Mini - co tomu říkáte?
Přemýšlím si koupit Sony Ericsson Xperia Mini telefon. Líbí se mi jak je maličký, vejde si mi všude. Mám doma galaxy tab, i dobrý notebook, tak nepotřebuju žádný telefon s obrovským dispejem. Vlastná tady někdo SE xperia mini? Jaké s ní máte zkušenosti?
Re: Sony Ericsson Xperia Mini - co tomu říkáte?
ahoj. Ja síce ešte nevlastním tento mobil, ale skúšal som ho už asi tisíckrát, pretože moja sestra má tiež takýto. Načo presne by si bol zvedavý? Tak pár vecí ti napíšem, čo sa mne osobne veľmi páči. Napríklad, že je poriadne rýchly. Na sestrinom mobile sa mi nestalo to, čo sa mi na mojom neustále stáva - že zamrzne, keď mám napríklad viac otvorených okien naraz, alebo keď vystúpim z hry a zabudnem na to, a pritom v pozadí beží a pripojím sa na internet, talk to nezvládne môj. Xperia mini ale takýto problém nemá. beží na tomto malom mobile vlastne všetko a dosť rýchlo. dokonca aj nanjnovší android neseká. vraj má aj nepoškriabatelný povrch, ale to som netestoval
Kamera robí super zábery, a má aj blesk, to dosť zlepšuje kvalitu fotiek. Je to riadne dobrý telefónik. tiež taký chcem, len ešte počkám do vianoc, čo ak bude nejaká vianočná akcia
Kamera robí super zábery, a má aj blesk, to dosť zlepšuje kvalitu fotiek. Je to riadne dobrý telefónik. tiež taký chcem, len ešte počkám do vianoc, čo ak bude nejaká vianočná akcia
-
Admec
Medium Expert
Ahoj, mám možnosť si vziať Xperiu mini pro z T-mobile, ale mám O2. Dá sa to potom odblokovať nejak? Viem že niekedy sa to dalo, ale netuším ako sú s týmto na tom dnešné mobily.
ano da sa to odblokovat ale stoji to peniazky (v google si kukni sim unlock)
-
sobrancan16
Star
cavte mam otazku kolko by stála výmena displeja na Sony Ericsson Xperia X10 mini
-
pipiak
Medium Star
Tazko povedat, tie shopy si uctuju dost vela za samostatnu pracu (comu sa ani nedivim pri konstrukcii tych mobilov, ze coho sa dotknes, tak je z plastu a popraska ti to)
Tipujem ze minimalne 40Eur + samotny kus
Tipujem ze minimalne 40Eur + samotny kus
-
sobrancan16
Star
čavte takže mám problém inštaloval som Custom Rom na tento fon a pri instalacii sa to zaseklo vypol som to a ked sa telefon zapol rozsvietila sa obrazovka z napisom sony ericsson a nieje možné sa dostat ani do Recovery menu proste nič len ta obrazovka s nápsom sony ericsson. PLS poradte čo s tým mam urobiť aby to zase išlo

nechcem strasit, ale vyzera to na brick
-
sobrancan16
Star
v tych pojmoch sa velmi nevyznám mohol by si mi povedat ze co je to ten Brick ????