SE Xperia X10 Mini

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
M4rek
Medium Star
Medium Star

SE Xperia X10 Mini

Príspevok od používateľa M4rek »

Planujem si kupit tento mobil, no kus ma stve ta integrovana bateria. Ked sa po nejakej dobe pokazi tak co s nou ? Da sa to nejak vymenit potom ?
verreaux
Light Professional
Light Professional

Re: SE Xperia X10 Mini

Príspevok od používateľa verreaux »

neviem ako ostatni, ale ja som este nikdy nepotreboval menit baterku na mobile a to som mal Sonyericssonov uz dost vela, takze by som sa tym nejak nezaoberal
Curuj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Curuj »

skôr sa pokazí niečo iné ako baterka. a ako to býva, tak do dvoch rokov sa pravdepodobne nepokazí a skôr zmeníš telefon, ako by odišla práve baterka :)
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

O tomto som mal aj jednu otvorenú diskusiu a potom som si aj ja povedal že môže byť napr. apple a jeho notebooky integrované baterky = menej plastu a komponentov okolo batérie = viacej miesta na články samotné a k tomu inteligentné nabíjanie / vybíjanie podla potreby systému opotrebovania jednotlivých článkov. A nakoniec v takomto notebooku meníš tak baterku až niekedy po troch rokoch kedy to už nezvláda síce ta ta výmena stojí okolo 250€ ale stále lepšie ako vymieňať každý rok po 150€ kedy tá baterka vydrží polovicu či štvrtinu pôvodnej výdrže.

Môj názor na integrovanú baterku v MT ? Aj tak máš záruku dva roky síce asi nie na baterku ale aj na ňu máš nejakú dobu. Ja osobne tak isto ako aj užívateľ hore tak som nikdy nemenil baterku v telefóne aj tak ad.1 mi telefón nevydržal dlhšie ako 2roky (nie že by bol už dead ale proste idem s dobou). Tak pokojne môžeš ísť do neho osobne som tento telefón držal v ruke a naozaj som bol ním očarený displej aj na priamom slnku dobre čitateľný a všetko malý šikovný a celkom rýchli.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

presne tak, dost neobvykla otazka co si tu dal :D
zvycajne sa ludia pytaju ci sa nekazi doska, alebo klavesnica. fakt som sa este nestretol nikdy v zivote s problemom ohladom pokazenej baterky a taktiez mi telefon vydrzal najviac rok asi. takze ak ta trapilo na tomto telefone len to tak smelo si ho kup
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Mám tento mobil a baterka ide podľa toho čo práve robíš s mobilom :) Keď surfuješ, počúvaš hudbu tak treba každý deň nabíjať.Ak občsné telefonovanie, občasne skočíš na net a tak tak vydrží aj 5 dní...

A jedna moja otázka.Neviete ako by sa dalo pozerať live vysielanie Tv staníc prostredníctvom tohto mobilu??
pipiak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pipiak »

Mna by zaujimalo, ci niekto netusi ci orange momentalne blokuje telefon SE X10 mini pro?thx
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

jumper napísal:displej aj na priamom slnku dobre čitateľný
Sa mi moc nezdá, že by si ho držal v ruke :D.Ja ho mám v ruke takmer každý deň.Ja osobne vlastním SE W550i a na ňom vidím aj na priamom slnku úplne všetko.Oproti W550 je X10 mini na slnku úplne na figu.Dá sa tam čosi vidieť ale nie je vôbec dobre čitateľný.Ale ináč odporúčam.Malý, spratný, rýchly telefónik :)
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

pipiak napísal:Mna by zaujimalo, ci niekto netusi ci orange momentalne blokuje telefon SE X10 mini pro?thx
podľa tohoto postu tu na hojku by som povedal, že asi nie. pokiaľ viem, tak len tmobile má vo zvyku blokovať
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Kamarát má túto X10 mini z Orangu a nebola blokovaná :)
SE_HELP
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa SE_HELP »

skuki napísal:Mám tento mobil a baterka ide podľa toho čo práve robíš s mobilom :) Keď surfuješ, počúvaš hudbu tak treba každý deň nabíjať.Ak občsné telefonovanie, občasne skočíš na net a tak tak vydrží aj 5 dní...

A jedna moja otázka.Neviete ako by sa dalo pozerať live vysielanie Tv staníc prostredníctvom tohto mobilu??
Zatiaľ žial nie, možno časom bude na to nejaká aplikácia, alebo niektorý update to vyrieši.
milos99
Novice
Novice

Sony Ericsson Xperia Mini - co tomu říkáte?

Príspevok od používateľa milos99 »

Přemýšlím si koupit Sony Ericsson Xperia Mini telefon. Líbí se mi jak je maličký, vejde si mi všude. Mám doma galaxy tab, i dobrý notebook, tak nepotřebuju žádný telefon s obrovským dispejem. Vlastná tady někdo SE xperia mini? Jaké s ní máte zkušenosti?
mandial
Novice
Novice

Re: Sony Ericsson Xperia Mini - co tomu říkáte?

Príspevok od používateľa mandial »

ahoj. Ja síce ešte nevlastním tento mobil, ale skúšal som ho už asi tisíckrát, pretože moja sestra má tiež takýto. Načo presne by si bol zvedavý? Tak pár vecí ti napíšem, čo sa mne osobne veľmi páči. Napríklad, že je poriadne rýchly. Na sestrinom mobile sa mi nestalo to, čo sa mi na mojom neustále stáva - že zamrzne, keď mám napríklad viac otvorených okien naraz, alebo keď vystúpim z hry a zabudnem na to, a pritom v pozadí beží a pripojím sa na internet, talk to nezvládne môj. Xperia mini ale takýto problém nemá. beží na tomto malom mobile vlastne všetko a dosť rýchlo. dokonca aj nanjnovší android neseká. vraj má aj nepoškriabatelný povrch, ale to som netestoval :P
Kamera robí super zábery, a má aj blesk, to dosť zlepšuje kvalitu fotiek. Je to riadne dobrý telefónik. tiež taký chcem, len ešte počkám do vianoc, čo ak bude nejaká vianočná akcia :D
Admec
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Admec »

Curuj napísal: podľa tohoto postu tu na hojku by som povedal, že asi nie. pokiaľ viem, tak len tmobile má vo zvyku blokovať
Ahoj, mám možnosť si vziať Xperiu mini pro z T-mobile, ale mám O2. Dá sa to potom odblokovať nejak? Viem že niekedy sa to dalo, ale netuším ako sú s týmto na tom dnešné mobily.
Zappir
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Zappir »

ano da sa to odblokovat ale stoji to peniazky (v google si kukni sim unlock)
sobrancan16
Star
Star

Príspevok od používateľa sobrancan16 »

cavte mam otazku kolko by stála výmena displeja na Sony Ericsson Xperia X10 mini
pipiak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pipiak »

Tazko povedat, tie shopy si uctuju dost vela za samostatnu pracu (comu sa ani nedivim pri konstrukcii tych mobilov, ze coho sa dotknes, tak je z plastu a popraska ti to)
Tipujem ze minimalne 40Eur + samotny kus
sobrancan16
Star
Star

čavte takže mám problém inštaloval som Custom Rom na tento fon a pri instalacii sa to zaseklo vypol som to a ked sa telefon zapol rozsvietila sa obrazovka z napisom sony ericsson a nieje možné sa dostat ani do Recovery menu proste nič len ta obrazovka s nápsom sony ericsson. PLS poradte čo s tým mam urobiť aby to zase išlo :?: :?:
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

nechcem strasit, ale vyzera to na brick
sobrancan16
Star
Star

v tych pojmoch sa velmi nevyznám mohol by si mi povedat ze co je to ten Brick ????
Napísať odpoveď