Sory ale neni to normalneAle ty to strašne zveličuješ, v podstate sa ešte nič väčšie nestalo, sú nejaké jednotlivé prípady, ale to je "normálne".
Ten obraz vytvaraju statistiky o kriminalite a inych ktore som tu uz niekolkokrat uviedol. A rozhodne neni klamlivy.No to sa verilo, že sa prispôsobia a ja si myslím, že existuje aj veľa takých, čo sa prispôsobilo, ale tá menšia radikálnejšia skupina je vždy vidieť viac a preto sa vytvára taký klamlivý obraz.
Ako? Aby to fungovalo a zaroven na nich nikto nemusel robit ani nijak zasiahnut? Zase sa snazis menit zvyky zakorene tisice rokov suvisiace s genetikou a najme s germenom.Tu treba zaujať jasný postoj hlavne k akceptácii a integrácii ich kultúrnych zvykov a práva do našej kultúry a práva. Tu je hlavný problém.
A co bol ked nie veriaci ani ateista?Ale veď nikto nerobí z Hitlera kresťana, ale nie je správne z neho robiť ateistu a hlavne nie je správne jeho činy a myšlienkové pochody spájať s jeho údajným ateizmom.
Hughito mne to uz tak pride ze ty sa tu stale silou mocou zo svoje strany snazis urobit tu najcistejsiu ba az cistejsiu ako lalia. Ako keby predstavitelia tvojho svetonazoru, ci uz laviciari alebo ateisti v zivote nic zle nespravili ked spravili tak budeme tvrdit ze oni vlastne nezastavali tento svetonazor a preto aj tato reakcia typu: "pane boze ja som ateista a anarchista tak to v ziadnom pripade nemoze byt Hitler ateista a budem hladat vsetko mozne hlava nehlava ktore dokazuje opak aj ked z racionalneho pohladu tomu tak neni". Bojis sa toho ze by si mal co i len trosicku nieco spolocne s Hitlerom alebo s bars akym inym nacistom.
Takze Hitler veriaci urcite nebol, v tom sa zhodneme, to ze povazoval svoje poslanie za nieco vinimocne neni este dovod tvrdit ze ateistom nebol. Alebo ako to ty vidis aj viera v osud neni ateizmus? Zda sa ze obaja mame na tento pojem inu definiciu a v tom je problem.