Arabi - moslimovia

Diskusie na politické témy...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Arabi - muslimovia

Príspevok od používateľa kali520 »

Ale ty to strašne zveličuješ, v podstate sa ešte nič väčšie nestalo, sú nejaké jednotlivé prípady, ale to je "normálne".
Sory ale neni to normalne
No to sa verilo, že sa prispôsobia a ja si myslím, že existuje aj veľa takých, čo sa prispôsobilo, ale tá menšia radikálnejšia skupina je vždy vidieť viac a preto sa vytvára taký klamlivý obraz.
Ten obraz vytvaraju statistiky o kriminalite a inych ktore som tu uz niekolkokrat uviedol. A rozhodne neni klamlivy.
Tu treba zaujať jasný postoj hlavne k akceptácii a integrácii ich kultúrnych zvykov a práva do našej kultúry a práva. Tu je hlavný problém.
Ako? Aby to fungovalo a zaroven na nich nikto nemusel robit ani nijak zasiahnut? Zase sa snazis menit zvyky zakorene tisice rokov suvisiace s genetikou a najme s germenom.
Ale veď nikto nerobí z Hitlera kresťana, ale nie je správne z neho robiť ateistu a hlavne nie je správne jeho činy a myšlienkové pochody spájať s jeho údajným ateizmom.
A co bol ked nie veriaci ani ateista?

Hughito mne to uz tak pride ze ty sa tu stale silou mocou zo svoje strany snazis urobit tu najcistejsiu ba az cistejsiu ako lalia. Ako keby predstavitelia tvojho svetonazoru, ci uz laviciari alebo ateisti v zivote nic zle nespravili ked spravili tak budeme tvrdit ze oni vlastne nezastavali tento svetonazor a preto aj tato reakcia typu: "pane boze ja som ateista a anarchista tak to v ziadnom pripade nemoze byt Hitler ateista a budem hladat vsetko mozne hlava nehlava ktore dokazuje opak aj ked z racionalneho pohladu tomu tak neni". Bojis sa toho ze by si mal co i len trosicku nieco spolocne s Hitlerom alebo s bars akym inym nacistom.

Takze Hitler veriaci urcite nebol, v tom sa zhodneme, to ze povazoval svoje poslanie za nieco vinimocne neni este dovod tvrdit ze ateistom nebol. Alebo ako to ty vidis aj viera v osud neni ateizmus? Zda sa ze obaja mame na tento pojem inu definiciu a v tom je problem.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Sory ale neni to normalne
Samozrejme, že som to nemyslel tak, že páchať také činy je normálne, ale že sa proste dejú a to je fakt.
Ten obraz vytvaraju statistiky o kriminalite a inych ktore som tu uz niekolkokrat uviedol.
Uviedol si tu videá na youtube z dielne white power media.
Ako? Aby to fungovalo a zaroven na nich nikto nemusel robit ani nijak zasiahnut? Zase sa snazis menit zvyky zakorene tisice rokov suvisiace s genetikou a najme s germenom.
No, tak že im to proste nepovoliť. Žiadna šária, nič. Ak také niečo spáchajú, budú súdení podľa nášho práva.
A co bol ked nie veriaci ani ateista?
Hitler bol veriaci v Prozreteľnosť, to je fakt, ktorý sa nedá poprieť. A prozreteľnosť sa spája so slovkom božia, takže veril na niečo duchovné, na niečo vyššie. Ale kresťanom bol sotva. Ateistom nebol určite.
Ako keby predstavitelia tvojho svetonazoru, ci uz laviciari alebo ateisti v zivote nic zle nespravili ked spravili tak budeme tvrdit ze oni vlastne nezastavali tento svetonazor a preto aj tato reakcia typu
A toto som ja kde tvrdil ?

Ja sa len ostro ohrádzam voči tomu, ak niekto spája ateizmus s nacizmom či boľševizmom, a to sa deje celkom často.
Ak to tebe ako ateistovi nevadí, tvoj problém, mňa to uráža.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Uviedol si tu videá na youtube z dielne white power media.
Nie,, ja som tu uviedol aj statistiku z FBI http://www.fbi.gov/ucr/cius2006/offense ... le_05.html

A kopec inych.

Inak hughito, tie temy ako multi kulti, anarchia, sionizmus skinhead sa snaz citat odzaciatku, lebo fakt sa mi nechce koli tebe hladat nieco co tu bolo opakovane.
No, tak že im to proste nepovoliť. Žiadna šária, nič. Ak také niečo spáchajú, budú súdení podľa nášho práva.
Nepovolit vieru? To by islo a co ich vrodenu zaostalost, napr taky cernosi v USA nie su moslimovia, no napriek tomu maju na svedomi ovela viac kriminality.
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Izrael bol krivo obvineny! Izrael neprekrocil Libanonsku hranicu. A strelbu zacala Libanonska armada. Potvrdzuje to samotna OSN.

To tu boli predtym vykriky Hizbalahu a vsetkych moznych arabskych krajin ako je Izrael agresor a podobne. A ked sa zistila pravda nejako stichli...a ze by sa ospravedlnili Izraelu na to mozme zabudnut.

http://www.ct24.cz/svet/blizky-vychod/9 ... vem-uzemi/

Dalej dalsie dobre spravy:

http://www.sme.sk/c/5499583/francuzsky- ... gamiu.html
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Normálne neverím, že to považuješ za dobré správy... Dúfam, že Francúzsko začne tvrdo bojovať proti týmto "živlom" a ostatná Európa si z toho zoberie príklad, netreba zabúdať akej povahy Francúzi boli a sú, tam je šanca na zmenu :) Možno ešte nieje všetko stratené..
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Palestinsky hrdinovia! Zavrazdili styroch zidov, dvoch muzov a dve zeny - jednu tehotnu!

http://zpravy.idnes.cz/pred-mirovymi-ro ... anicni_btw
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

hughito
Redeemer
Redeemer

Toto sa už raz stalo kdesi vo Švédsku. Podľa mňa je chyba v informovanosti, antifašisti majú podobnú vizáž ako náckovia a taký rozzúrený moslim nehladí.

Treba moslimské organizácie upozorniť ako sa veci majú (čo sa aj stalo).
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

Ak môžem z toho článku vypichnem len jeden citát:
Britská anarchistická organizace vydala prohlášení, ve kterém poukazuje na to, jak je English Defence League mimořádně nebezpečná. Je prý odpovědná i za násilnosti, kterých se neúčastní.
Toto by si blbec, čo to povedal, mal nechať patentovať. :lol:
hughito
Redeemer
Redeemer

Je to tak zaujímavo podané, ale v podstate je to pravda. :)

Moslimi zaútočili na antifašistov len preto, lebo si mysleli, že ide o EDL.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

To je tým, že všetky tri spomínané a zainteresované skupiny (moslimovia, antifa a náckovia) sú totálne primrdané. Správajú sa ako ovce. A to hovorím z vlastnej skúsenosti, keďže Bradford je spojený s Leeds a viem, čo za protesty tu títo mávajú na námestí. Náckov pozatvárať, antifa zrušiť a moslimcov poslať tam, odkiaľ prišli, ak sa im tu tak nepáči. Nik ich sem nevolal a oni ešte vyskakujú. Ináč presne tu v Bradforde sa stal ten prípad, kde bradatí vyskakovali na councile, že chcú vlastné hodiny na plavárňach, pretože sa im nepáči, že majú zdieľať bazény s infidels. Fanatizmus akéhokoľvek rázu je hnusná choroba ľudstva a do tejto kategórie spadajú všetky spomínané... (mimochodom, môj krstný otec konvertoval na bradatú vieru a manžel mojej sesternice je taktiež moslim/arab zo SAE, takže okrem tunajších skúseností mám toho od nich napočúvaného viac ako dosť)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

tak tak, kazdy fanatizmus a extremizmus treba potlacit, lebo robi len zlobu.
COTHW
Medium Star
Medium Star

jackb napísal:tak tak, kazdy fanatizmus a extremizmus treba potlacit, lebo robi len zlobu.
Jedni by ťa za to ukameňovali, druhí rozbili hubu a tretí by ťa obvinili z takých fóbií, že si ešte o nich ani nepočul. Oni by všetci potláčali len ostatných a nie seba, lebo oni sú tí "dobrí".
hughito
Redeemer
Redeemer

Áno, áno, len nálepkujme každú nepohodlnú (protisystémovú) skupinu slovkom extrémistická, to je najlepšie (takéto zmýšľanie je úplne ideálne pre kapitalistický systém).

Každého, ktorý vybočí z davu, treba zahrdúsiť, rozšliapať, zničiť a zahrabať.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ale nie. to netvrdim, ale ked to zacnu skupiny prehanat mali by byt spacifikovane. len to "kedy je toho vela" si kazda vlada kazdej krajiny moze nastavit inak a aj to nerobi dobrotu...
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

To som zvedavý či budú moslimovia s trockistami, anarchistami a multi-kulti aktivistami takí kamaráti aj v budúcnosti, keď sa im podarí dostať sa k moci.... Vyhlásia "Britský kalifát" spravovaný systémom šaríje, tak hneď po nacionalistoch budú na rade práve vyššie spomenuté skupinky.... Holt, niektorí Európania si proste dobrovoľne kopú vlastný hrob.... Alebo ako by povedal profesor Kalmykov: "Diabol má sklony k ničeniu a samoničeniu."......
hughito
Redeemer
Redeemer

A tú o červenej čiapočke nedáš, prosím ťa ? O britskom kalifáte sme už počali mnohokrát. :roll:
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Hughito, nauč sa počítať a zvládni priamu úmernosť.... potom to možno pochopíš.... Počet moslimov v Európe (nielen v UK) dosť narastá, ako emigráciou, tak aj pôrodnosťou....
hughito
Redeemer
Redeemer

Nebojsa, ja som týchto štatistík a videí videl dosť (k tomu, kto tieto štatistiky vypúšťa a aké sú zdroje, k tomu sa vyjadrovať nebudem).

Ak by som mal však uveriť tomuto, to môžem rovno veriť tomu, že v roku 2012 bude koniec sveta.

V podstate ale za všetko môže aj tak iba náboženstvo. Predstavte si, že žiadne náboženstvo proste neexistuje, že nič také nie je. Keby to tak bolo, tak by sme sem prílev nejakých bradatých ani nevnímali, lebo všetky tieto problémy sú asociované s ich stredovekým náboženstvom, ktoré teraz zažíva expanziu, takisto, ako expanziu zažívalo kresťanstvo v stredoveku a začiatkom novoveku.
COTHW
Medium Star
Medium Star

hughito napísal:Nebojsa, ja som týchto štatistík a videí videl dosť (k tomu, kto tieto štatistiky vypúšťa a aké sú zdroje, k tomu sa vyjadrovať nebudem).

Ak by som mal však uveriť tomuto, to môžem rovno veriť tomu, že v roku 2012 bude koniec sveta.

V podstate ale za všetko môže aj tak iba náboženstvo. Predstavte si, že žiadne náboženstvo proste neexistuje, že nič také nie je. Keby to tak bolo, tak by sme sem prílev nejakých bradatých ani nevnímali, lebo všetky tieto problémy sú asociované s ich stredovekým náboženstvom, ktoré teraz zažíva expanziu, takisto, ako expanziu zažívalo kresťanstvo v stredoveku a začiatkom novoveku.
No ako nehovoríš debiliny len sa zamysli nad tým, čo robilo kresťanstvo v tom stredoveku počas expanzie. Môžeme začať pri upalovaní, topení a pokračovať cez krížové výpravy, ale našťastie sme z toho vyrástli, čo sa o druhej strane povedať nedá, keďže tam stále existuje veľké množstvo jedincov schopných kameňovať a vyrezávať pohlavné orgány ako súčasť svojej "tradície".
Napísať odpoveď