Linkin Park

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Paťko
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Linkin Park

Príspevok od používateľa Paťko »

sorry ale nebudem kvoli nejakemu Gay-Ass-Electro-Popu zhasinat svetlo :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

tak som ho už aj ja stiahol. Nie je to ten LP na ktorý sme boli zvyknutí, ale podľa mňa to nie je zas tak zlé ako sme sa báli po uverejnení The Catalyst-u.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ja ako niekolkorocny fanusik cakam na oficialne vydanie albumu, a asi si ho aj predobjednam zajtra, ked pojdem do mesta. Ked mam aj ostatne origos, tak musim aj tento, zatial nestahujem nic, nechavam sa prekvapit. Ale podla vsetkeho co tu pisete si to vypocujem a odlozim. :nono:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

to je anarchia kupit si original po takychto hodnoteniach? ten album je absolutne strasny
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

vazne, ten album je ZLY, s povodnym linkinom ktory pred 10 rokmi definoval novy zaner to nema vobec nic spolocne. Ked si ho chces kupit najprv ho stiahni a zisti ci to stoji zato
Alex481991
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Alex481991 »

ako som veľky fanušik LP ale úprimne toto bol krok vedľa ako je to môj subjektívny názor možno som očakaval priliš... ale určite som očakaval niečo ine...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

No album som si dnes kupil, verziu s DVD.
Ano som sklamany istym sposobom, single ako Place For My Head alebo Faint dost chybaju, a momentalne robia uplne iny styl hudby co ma tiez mrzi...myslim ze sa to spustilo dole vodou uz s Minutes to Midnight.
Osobne si myslim ,ze uz sa ukludnili clenovia kapely, dospeli, uz nemaju 20 rokov ako kedysi, maju svoje zivoty, zeny, deti, prezili si toho dost a to ich podla mna zmenilo, inac si neviem vysvetlit zmenu stylu.
Na novom albe sa mi ale velmi paci song Blackout, ten stoji zato, keby bol cely album taky tak klobuk dole. Ale ja im davam este jednu sancu, uvidim co nam ponuknu nabuduce :)
Paťko
King
King

neviete či vydajú DVD live in Madrid ? alebo niečo iné novšie ? lebo na youtube sú videá PROSHOT tak by to mohlo byť
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

@ Paťko:

Kód: Vybrať všetko

Linkin_Park-Live_in_Madrid_(MTV_EMAs_2010)-HDTV-720p-x264-2010-mV4U 

iNFO 

Artist: Linkin Park 
Title: Live in Madrid 

Date: 10/11/2010 
Genre: Rock 
Length: 1:14:56 
Filesize: 4478.6 MB 
Source: HDTV 
Resolution: 1280x720 
Format: PAL x264 
Deinterlace: Progressive 
Video Bitrate: 7970 kbit 
Audio Source: TVA 
Audio Format: MP2 
Audio Bitrate: 384kbit (CBR; 48 kHz) 

Comments 

Recorded live at Puerta de Alcala, Madrid 
Spain, 07-Nov-2010 as part of the MTV EMAs 
2010. Enjoy! 

Track List 

01) The Requiem 
02) Wretches and Kings 
03) Papercut 
04) New Divide 
05) Faint 
06) Empty Spaces 
07) When They Come For Me 
08) Waiting For The End 
09) Wisdom, Justice and Love 
10) Iridescent 
11) Numb 
12) The Radiance 
13) Breaking The Habit 
14) Shadow Of The Day 
15) Fallout 
16) The Catalyst 
17) The Messenger 
18) In The End 
19) What I've Done 
20) Bleed It Out
Paťko
King
King

ale DVD nebude :?
lekoklatik
VIP
VIP

Myslím že táto kvalita je veľmi dobrá, minimálne postačujúca.
K zakúpeniu originálu som veru nenašiel ani na ich oficiálnej stránke.
Ale zahliadol som niekde cover tohto "koncertu". Takže buď nejaký fanúšik, alebo predsa len niečo časom bude.
btw jednalo sa o Blu-Ray disk
Prílohy
1289831015_linkin.jpg
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Klip Linkin Park - Iridescent, ako hlavný singel pre Transformers: Dark of the Moon je od dnes vonku:

lekoklatik
VIP
VIP

Pekná sračka kks... To si snáď ani nezaslúži byť v tejto téme, i keď LP už dosť dlho nezahrali nič poriadne...
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

súhlasím z Lekom toto má od starého dobrého LP hodne ďaleko, predchádzajúce single k Transformerom boli o dosť lepšie.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

ukážkový príklad ako sa dá pochovať kultová kapela
Hensym
VIP
VIP

Čo ja viem. Keď ATS vyšlo, plakal som, nadával a spomínal keď som na 15 narodeniny dostal svoje prvé originálko - Meteoru, a pred tým tie zimomriavky pri prvých traileroch na Hybrid Theory. Dnes si ale zvykám a prichádzam tomu na chuť, a väčšinu singlov z ATS si rád vypočujem, ale aj tak uprednostňujem to staré LP. Ale nechápem, tvárite sa ako keby ten song teraz počuli prvý krát, veď ten album je tu už takmer rok. A aby som nezabudol, predchádzajúce songy k Transformers sérií mali tiež od starého tvrdého LP na míle ďaleko. :) A nikomu to nevadilo, lebo to nebol celý album. A aby som sa vyjadril aj konkrétne k Iridescent, song jemný, niekedy až moc, ale páči sa mi a viem si ho predstaviť ako koniec trilógie. A čo sa klipu týka tak dokonalosť sama. Som rád, že sa ešte tvoria aj normálne klipy, a nie kamera zameraná na ulicu alebo parket, a tlupa tanečníkov tancuje od začiatku do konca. Pri tomto klipe som aj zabudol na hudbu a sústredil sa na to čo sa snaží povedať.
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

To Iridescent som uz na 100% predtym pocul, nemali to nahodou ako iny song?
Hensym
VIP
VIP

Veď píšem že Iridescent je pesnička z albumu A Thousand Suns. Je tu už od Septembra 2010. To len klip vyšiel teraz. Akurát ža táto verzia do Transformers je jemne upravená - zrýchlená, živšia a tuším o niečo kratšia.
lekoklatik
VIP
VIP

Hensym napísal:Veď píšem že Iridescent je pesnička z albumu A Thousand Suns. Je tu už od Septembra 2010. To len klip vyšiel teraz. Akurát ža táto verzia do Transformers je jemne upravená - zrýchlená, živšia a tuším o niečo kratšia.
:hmm:
takto živo som ich už dlho hrať nevidel ^^

//rozumiem ako si to myslel, len mi to prosto nedalo, pretože je skutočne "mŕtva" od začiatku po koniec. Čakal som že bude aspoň refrén živý.
Hensym
VIP
VIP

1) Živšia od predošlej verziu Iridescent-u, nie od ich prvých albumov
2) "živosť" a "tvrdosť" nieje ani z ďaleka to isté

Ale ostaňme pri tom, že 100 ľudí, 100 chutí.. ;)

//autoeditácia príspevku (28 Mar 2012, 18:04)
Linkin Park momentálne pracujú na posledných úpravách svojho piateho štúdiového albumu a magazínu Kerrang! ponúkli bližšie info.
Album, ešte stále bez názvu, ktorý by mal vyjsť na svetlo sveta v lete sa ešte stále dokončuje v štúdiu v L.A. a Chester odhalil, že bude znieť oveľa príbuznejšie ako ATS.
Nahrávka z roku 2010 ich zaviedla na neznáme územie, ale ako hovorí Chester, nový album bude mať opäť tie staré dobré nu metalové korene a bude tam oveľa viac gitary.

Keďže nahrávka je už takmer hotová, ako sa veci v tomto poslednom štádiu vyvíjajú?
Našli sme správny smer, miesto kde sa každý cíti dobre a má pocit, že jeho hlas je naozaj počuť.

Ako sa vyvŕbila pozitivita na zvuku albumu?
Jedna vec, o ktorej sme sa s Mikom bavili ešte v štádiu písania bolo, ze chceme aby veci boli čo najviac up-tempo. Sú tam aj temné veci, ale naši fanúšikovia môžu povedať, že aj v tých temných veciach je náznak nádeje, a o tom píšeme piesne.Nie je to hľadanie pozitívneho zvratu v tých najtemnejších momentoch; nechceme aby sa ľudia cítili beznádejní.

Rozhodli ste sa písať veci up-tempo preto, lebo plánujete tieto skladby hrať naživo?
Áno, to bola naša skutočná motivácia. Vieme, že keď sa fanúšikovia prídu na nás pozriet, ide im hlavne o energiu celej show. Ale napísali sme aj veľa skladieb v strednom tempe a sú dobré a ak budeme aj naďalej takto písať skončíme s naozaj dlhým setom (smiech). Vieme, že s každou nahrávkou musíme vydať aj single a vybrať si tie najlepšie piesne, tak sme to pokladali za celkom dobré cvičenie.

Znamená to odchod od zvuku ATS a návrat k starému LP?
S poslednými dvomi nahrávkami sme sa snažili vyjsť z nu-metalovej škatuľky, v ktorej sme sa ocitli. Je ľahké nás takto charakterizovať, na základe HT a Meteory, keď sme boli nu-metalová kapela. Ale vedeli sme, že v nás je viac. A, s výnimkou metalového 7-strunového zvuku gitary z prvých dvoch albumov - čo považujem za dôvod prečo si nás toľko ľudí obľúbilo - mám pocit, že sme našli sme našli miesto kde sa konečne všetci cítime pohodlne.

Je to v podstate o vybalansovaní všetkých odlišných strán kapely?
Absolútne. LP má toľko odlišných stránok a z každej z nich trochu čerpáme. Do tohto albumu sme zahrnuli toľko gitár a veľkých refrénov a elektro vecí, aby sme tomu dali dobrý zvuk a neznelo to príliš metalovo. Ľuďom sa to bude zdať oveľa príbuznejšie ako ATS, kde to bolo ako: "Srať na to, proste sa ideme blázniť" (smiech).

Takže na tonto albume ste sa sústredili na niečo iné?
Vieme čo nemáme radi a tiež vieme či cítime dané vibrácie ako v minulosti. Ale, napriek všetkému, nechali sme hudbu aby nás odniesla kam len chce. Mike a ja priridzene inklinujeme k nápadom, ktoré okamžite inšpirujú veľa melódií. Odtiaľ už nám samé skladby odhalia či sú dobré, alebo zlé. Náš proces je veľmi náročný na prácu. Pre naše skladby je veľmi zriedkavé, aby začali jedným spôsobom a tak aj zostali. Tie, na ktorých sa nám naozaj ťažko pracuje idú bokom a tie, pri ktorých zostaneme sú práve tie inšpirujúce, ľahko sa s nimi pracuje a ľahko sa k nim píšu texty a melódie.

A čo môžeme očakávať z pohľadu textov?
Napísali sme veľa o vzťahoch. Nie sme politická kapela, sme skôr sociálne orientovaní. Snažíme sa pozerať na veci, ktorých by sme vo svete radšej videli menej. Držíme sa toho, o čom naozaj vieme písať a vždy sa nájde veľa vecí, ktoré nás inšpirujú. Našli sme nový spôsob písania, ktorý vsšetko dobre zmixuje - nesústreďujeme veľa energie na domov, štúdio alebo cestovanie. A myslím, že to nám pomohlo byť viac kreatívni, nahrávať rýchlejšie, zostať na ceste a robiť show - s tým, že sa neobohrávame aby z nás ľudia neboli chorí. (smiech)

__________________________ zdroj: http://www.linkinpark.sk _______________________________

ATS sa mi celkom páčil, aj keď to imho bola záležitosť, ktorá si zaslúži frázu "Tudy cesta nevede", na nový album sa ale strašne teším. :)
Napísať odpoveď