Alkohol - co potom?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Alkohol - co potom?

Príspevok od používateľa hughito »

Heh, toto vám teda nezávidím. Ja už síce takmer nepijem, ale niečo také ako opica som nikdy nemal. Chlastal som do noci, ráno sa vyspal a nič.

Iba keď som bol fakt moc, tak sa niekedy objavilo také jemné pobolievane hlavy - to sa však dalo vyriešiť hneď s tabletkou.

Ešte som zvykol mávať niekedy po chlastačke takú akoby zmenenú chuť, proste som mierne inak vnímal potraviny alebo sladené nápoje. To však nebolo nič negatívneho, v podstate som to ani nevnímal a časom (poobede na druhý deň) to prešlo úplne.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

A co tam teda po suchotach a bolestiach hlavy, najhorsie je, ked uz mate v sebe trochu viac, a fotite sa v bare s neznamymi ludmi, to by tiez nebolo nijak zvlastne, zvlastne to zacian byt, ked ste v tom bare s mamou a na druhy den rano sa vas pyta pri prezerani fotiek, kto su ty ludia :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Kamarát hovoril, že jemu pomáha po preflámovanej noci Novalgin.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

ja by som o opici asi uz mohol napisat aj knihu. rozdelujem ju na dva zakladne druhy a to take ked vam chuti voda na suchoty a potom taka ze ani ta voda sa vypit neda, lebo cloveku ostane na grcanie. Dalej su opice jednodnove a viacdnove. Suchoty na treti den po chate nie su nicim vynimocnym. Vela ludi v mojom okoli a ja tiez po velmi dlhom nespani tak 2-3dni bez spanku alebo minimalneho zacinaju mavat slabe halucinacie, ktore sa objavuju v tme, typu sacok leti pri zemi, ale podla vas to je cierna macka, zvukove hovadiny a podobne.. A toto si fakt nevymyslam, pravidelne sa nam to viacerym stava po velkych akciach.
Takze dvojhodinu bolest hlavy by som za problem po piti fakt nepovazoval :D
Zmenene chute su normalne, telu chybaju vylucene mineraly, velmi casta je chut na kysle uhorky,mlieko,syr,smotana a u mna he to hlavne kecup :D

//v zaludku to nebude, grcat sa mi podari tak 3x do roka, ale asi bude niecom na tom, ze ked sa niekto vecer vyblije tak mu rano ostane lepsie.
hughito
Redeemer
Redeemer

Však to, ja som pravú opicu nikdy nezažil, mám našťastie železný žalúdok. :lol:

Halucinácie, to je už hardcore. :D
Laster
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Laster »

kukiak napísal:ja by som o opici asi uz mohol napisat aj knihu. rozdelujem ju na dva zakladne druhy a to take ked vam chuti voda na suchoty a potom taka ze ani ta voda sa vypit neda, lebo cloveku ostane na grcanie. Dalej su opice jednodnove a viacdnove. Suchoty na treti den po chate nie su nicim vynimocnym. Vela ludi v mojom okoli a ja tiez po velmi dlhom nespani tak 2-3dni bez spanku alebo minimalneho zacinaju mavat slabe halucinacie, ktore sa objavuju v tme, typu sacok leti pri zemi, ale podla vas to je cierna macka, zvukove hovadiny a podobne.. A toto si fakt nevymyslam, pravidelne sa nam to viacerym stava po velkych akciach.
Takze dvojhodinu bolest hlavy by som za problem po piti fakt nepovazoval :D
Zmenene chute su normalne, telu chybaju vylucene mineraly, velmi casta je chut na kysle uhorky,mlieko,syr,smotana a u mna he to hlavne kecup :D
Na toto sa dá povedať len :D :D. Môžeš to začať prednášať na škole alkoholickej v nejakom Rusku.
Gyrxiur
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gyrxiur »

proti opici je uplne jednoduchy recept, pred spanim sa poriadne napit cistej vody, kedze opica je spodobena dehydrataciou z alkoholu
jamesiq
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jamesiq »

A tiez treba pocas pitia alkoholu doplnat aj tekutiny ako je voda napriklad :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Pod toto sa treba podpísať - samozrejme, ako sušáky som mával aj ja, to je normálne.

Keď som však došiel domu opitý a nasilu vypil aspoň liter vody, tak ráno neboli ani tie sušáky.

Inak, keď človek pije, tak by mal "zajedať" a piť aj nealko (ale nielen ako brzdu :lol: ). Takýmto štýlom človek vydrží véééľmi veľa piť (a teda aj dlho zostať v pohode, teda pod vplyvom, ale v nálade, nie na šrot).
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Nj ale aky je rozdiel dat si 5cistych poharov whisky, a dat si 10 poharov whisky s colou? Vysledok ten isty, a nepomaha ani brzda.
A nechapem ako mozte do seba naliat liter vody, fuj ved by som ju zo seba vyhodil.
hughito
Redeemer
Redeemer

To ide o to, že keď piješ, tak treba do seba prijímať nezávisle od chlastu aj nejakú tú tekutinu - najlepšie čistú minerálku.

Ale čo je hlavné, je zajedať, jesť.

Ako môžem do seba dostať liter vody ? :lol: Nie je to úplne po chuti, ale dá sa to. :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

No ja by som povedal, že je aj sakra rozdiel či piješ Jacka Dacka alebo V-40 :lol:
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kj37 »

Gyrxiur napísal:proti opici je uplne jednoduchy recept, pred spanim sa poriadne napit cistej vody, kedze opica je spodobena dehydrataciou z alkoholu
No neviem, podla mna to tak nefunguje, samozrejme je lepsie, ked sa napijes cistej vody, ale pred opicou ta to neochrani.
Hadam jediny sposob, ako zabranit opici je ist spat az vtedy, ked si triezvy, len to sa castokrat neda :D Najhorsie je neumyt si zuby a potom ked sa rano zobudis, tak ten smrad z huby :oops:

Bolesti hlavy sa zbavis celkom lahko, staci si dat nejaky ibalgin.
Hnusny pocit v zaludku - na to sa treba poriadne najest, pokial je to vsak velmi silne, tak nepomoze nic, iba pockat par hodin :)
Najhorsie je vsak sucho v ustach, mna to vzdy sprevadza az do dalsieho vecera a toho sa jednoducho neda zbavit.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Už to, že človek chľasce je dobrá záťaž na pečeň ale pridať si k nej ešte Ibalgin alebo dokonca Novalgin ako môj kamarát je podľa mňa ekvivalentné sebazničujúcemu rezaniu sa emákov :D
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kj37 »

Gyrxiur napísal:proti opici je uplne jednoduchy recept, pred spanim sa poriadne napit cistej vody, kedze opica je spodobena dehydrataciou z alkoholu
No neviem, podla mna to tak nefunguje, samozrejme je lepsie, ked sa napijes cistej vody, ale pred opicou ta to neochrani.
Hadam jediny sposob, ako zabranit opici je ist spat az vtedy, ked si triezvy, len to sa castokrat neda :D Najhorsie je neumyt si zuby a potom ked sa rano zobudis, tak ten smrad z huby :oops:

Hnusny pocit v zaludku - na to sa treba poriadne najest, pokial je to vsak velmi silne, tak nepomoze nic, iba pockat par hodin :)
Najhorsie je vsak sucho v ustach, mna to vzdy sprevadza az do dalsieho vecera a toho sa jednoducho neda zbavit.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

begbeee napísal:No ja by som povedal, že je aj sakra rozdiel či piješ Jacka Dacka alebo V-40 :lol:
V UK v bare ked si popytam whisky s kolou, tak nic ine ako JD do toho nedavaju.
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

hugito: ako sme zostarli, davame vodku, tak po piatej si das kusok pomaranca. voda a vitaminy su velkym liekom a druhy den si vysmiaty :D
btw, vodka s pomarancom celkom goood, ale ked zjes pomaranc a od casnicky pozadujes vodku do supky, mas dost :D inak dobre znamenie, spomenies si na to aj v horsom stave :D
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

par rad, neviem ci uz bolo spomenute...

za tvrdym ziadne pivo ! prave po nom ostava hlavybol a ciastocne nevolnosti

po prichode domov cakat este taku hodinku kym sa organizmus ukludni, zjest nieco, ak sa da...

pocas prebudeni v noci na "suchoty" sa nenaliat litrom malinovky ale radsej par glgov cistej vody, snazit sa uplne vyhnut energy drinkom

najlepsie v najvacsej opitosti neist spat vobec

netradicna rada:

ak chcete pit lacno, a bez opice a aj pri poziti enormneho mnozstva alkoholu sa nestycit, odporucam Borovicku... vazne to si nerobim srandu... vychladenia borovicka a sprajt za tym sklzne dolu hrdlom jak nic a poviem vam, este NIKDY som nemal opicu aj po enormnom mnozstve... rano sa zobudim a fungujem normalne jakeby nic... dokonca aj bez suchot... toto sa mi nestalo zatial u ziadneho ineho chlastu...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Borovičku potvrdzujem. Z toho sa skor otraviš, ako by ťa mala na druhy deň hlava rozboleť :D a žaludok jej znese omnoho viac, ako tych sladkych aromatizovanych kadejakych Spiš hlavobolov.
DR8PruBr
Star
Star

Príspevok od používateľa DR8PruBr »

Takisto ako bolo písané vyššie – pred spaním do seba nalejem vody koľko len vládzem a hneď je lepšie, ráno sa niečoho dobre nejsť. U mňa je základ najmä voda – veľa vody :) nech je ožieračka aká len chce.
Napísať odpoveď