Alkohol - co potom?
Re: Alkohol - co potom?
Heh, toto vám teda nezávidím. Ja už síce takmer nepijem, ale niečo také ako opica som nikdy nemal. Chlastal som do noci, ráno sa vyspal a nič.
Iba keď som bol fakt moc, tak sa niekedy objavilo také jemné pobolievane hlavy - to sa však dalo vyriešiť hneď s tabletkou.
Ešte som zvykol mávať niekedy po chlastačke takú akoby zmenenú chuť, proste som mierne inak vnímal potraviny alebo sladené nápoje. To však nebolo nič negatívneho, v podstate som to ani nevnímal a časom (poobede na druhý deň) to prešlo úplne.
Iba keď som bol fakt moc, tak sa niekedy objavilo také jemné pobolievane hlavy - to sa však dalo vyriešiť hneď s tabletkou.
Ešte som zvykol mávať niekedy po chlastačke takú akoby zmenenú chuť, proste som mierne inak vnímal potraviny alebo sladené nápoje. To však nebolo nič negatívneho, v podstate som to ani nevnímal a časom (poobede na druhý deň) to prešlo úplne.
A co tam teda po suchotach a bolestiach hlavy, najhorsie je, ked uz mate v sebe trochu viac, a fotite sa v bare s neznamymi ludmi, to by tiez nebolo nijak zvlastne, zvlastne to zacian byt, ked ste v tom bare s mamou a na druhy den rano sa vas pyta pri prezerani fotiek, kto su ty ludia 
Kamarát hovoril, že jemu pomáha po preflámovanej noci Novalgin.
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja by som o opici asi uz mohol napisat aj knihu. rozdelujem ju na dva zakladne druhy a to take ked vam chuti voda na suchoty a potom taka ze ani ta voda sa vypit neda, lebo cloveku ostane na grcanie. Dalej su opice jednodnove a viacdnove. Suchoty na treti den po chate nie su nicim vynimocnym. Vela ludi v mojom okoli a ja tiez po velmi dlhom nespani tak 2-3dni bez spanku alebo minimalneho zacinaju mavat slabe halucinacie, ktore sa objavuju v tme, typu sacok leti pri zemi, ale podla vas to je cierna macka, zvukove hovadiny a podobne.. A toto si fakt nevymyslam, pravidelne sa nam to viacerym stava po velkych akciach.
Takze dvojhodinu bolest hlavy by som za problem po piti fakt nepovazoval
Zmenene chute su normalne, telu chybaju vylucene mineraly, velmi casta je chut na kysle uhorky,mlieko,syr,smotana a u mna he to hlavne kecup
//v zaludku to nebude, grcat sa mi podari tak 3x do roka, ale asi bude niecom na tom, ze ked sa niekto vecer vyblije tak mu rano ostane lepsie.
Zmenene chute su normalne, telu chybaju vylucene mineraly, velmi casta je chut na kysle uhorky,mlieko,syr,smotana a u mna he to hlavne kecup
//v zaludku to nebude, grcat sa mi podari tak 3x do roka, ale asi bude niecom na tom, ze ked sa niekto vecer vyblije tak mu rano ostane lepsie.
Však to, ja som pravú opicu nikdy nezažil, mám našťastie železný žalúdok.
Halucinácie, to je už hardcore.
Halucinácie, to je už hardcore.
Na toto sa dá povedať lenkukiak napísal:ja by som o opici asi uz mohol napisat aj knihu. rozdelujem ju na dva zakladne druhy a to take ked vam chuti voda na suchoty a potom taka ze ani ta voda sa vypit neda, lebo cloveku ostane na grcanie. Dalej su opice jednodnove a viacdnove. Suchoty na treti den po chate nie su nicim vynimocnym. Vela ludi v mojom okoli a ja tiez po velmi dlhom nespani tak 2-3dni bez spanku alebo minimalneho zacinaju mavat slabe halucinacie, ktore sa objavuju v tme, typu sacok leti pri zemi, ale podla vas to je cierna macka, zvukove hovadiny a podobne.. A toto si fakt nevymyslam, pravidelne sa nam to viacerym stava po velkych akciach.
-
Gyrxiur
Expert
proti opici je uplne jednoduchy recept, pred spanim sa poriadne napit cistej vody, kedze opica je spodobena dehydrataciou z alkoholu
-
jamesiq
Medium Star
A tiez treba pocas pitia alkoholu doplnat aj tekutiny ako je voda napriklad 
Pod toto sa treba podpísať - samozrejme, ako sušáky som mával aj ja, to je normálne.
Keď som však došiel domu opitý a nasilu vypil aspoň liter vody, tak ráno neboli ani tie sušáky.
Inak, keď človek pije, tak by mal "zajedať" a piť aj nealko (ale nielen ako brzdu
). Takýmto štýlom človek vydrží véééľmi veľa piť (a teda aj dlho zostať v pohode, teda pod vplyvom, ale v nálade, nie na šrot).
Keď som však došiel domu opitý a nasilu vypil aspoň liter vody, tak ráno neboli ani tie sušáky.
Inak, keď človek pije, tak by mal "zajedať" a piť aj nealko (ale nielen ako brzdu
Nj ale aky je rozdiel dat si 5cistych poharov whisky, a dat si 10 poharov whisky s colou? Vysledok ten isty, a nepomaha ani brzda.
A nechapem ako mozte do seba naliat liter vody, fuj ved by som ju zo seba vyhodil.
A nechapem ako mozte do seba naliat liter vody, fuj ved by som ju zo seba vyhodil.
To ide o to, že keď piješ, tak treba do seba prijímať nezávisle od chlastu aj nejakú tú tekutinu - najlepšie čistú minerálku.
Ale čo je hlavné, je zajedať, jesť.
Ako môžem do seba dostať liter vody ?
Nie je to úplne po chuti, ale dá sa to. 
Ale čo je hlavné, je zajedať, jesť.
Ako môžem do seba dostať liter vody ?
No ja by som povedal, že je aj sakra rozdiel či piješ Jacka Dacka alebo V-40 
-
kj37
Light Star
No neviem, podla mna to tak nefunguje, samozrejme je lepsie, ked sa napijes cistej vody, ale pred opicou ta to neochrani.Gyrxiur napísal:proti opici je uplne jednoduchy recept, pred spanim sa poriadne napit cistej vody, kedze opica je spodobena dehydrataciou z alkoholu
Hadam jediny sposob, ako zabranit opici je ist spat az vtedy, ked si triezvy, len to sa castokrat neda
Bolesti hlavy sa zbavis celkom lahko, staci si dat nejaky ibalgin.
Hnusny pocit v zaludku - na to sa treba poriadne najest, pokial je to vsak velmi silne, tak nepomoze nic, iba pockat par hodin
Najhorsie je vsak sucho v ustach, mna to vzdy sprevadza az do dalsieho vecera a toho sa jednoducho neda zbavit.
Už to, že človek chľasce je dobrá záťaž na pečeň ale pridať si k nej ešte Ibalgin alebo dokonca Novalgin ako môj kamarát je podľa mňa ekvivalentné sebazničujúcemu rezaniu sa emákovBolesti hlavy sa zbavis celkom lahko, staci si dat nejaky ibalgin.
-
kj37
Light Star
No neviem, podla mna to tak nefunguje, samozrejme je lepsie, ked sa napijes cistej vody, ale pred opicou ta to neochrani.Gyrxiur napísal:proti opici je uplne jednoduchy recept, pred spanim sa poriadne napit cistej vody, kedze opica je spodobena dehydrataciou z alkoholu
Hadam jediny sposob, ako zabranit opici je ist spat az vtedy, ked si triezvy, len to sa castokrat neda
Bolesti hlavy sa zbavis celkom lahko, staci si dat nejaky ibalgin.
Hnusny pocit v zaludku - na to sa treba poriadne najest, pokial je to vsak velmi silne, tak nepomoze nic, iba pockat par hodin
Najhorsie je vsak sucho v ustach, mna to vzdy sprevadza az do dalsieho vecera a toho sa jednoducho neda zbavit.
V UK v bare ked si popytam whisky s kolou, tak nic ine ako JD do toho nedavaju.begbeee napísal:No ja by som povedal, že je aj sakra rozdiel či piješ Jacka Dacka alebo V-40
hugito: ako sme zostarli, davame vodku, tak po piatej si das kusok pomaranca. voda a vitaminy su velkym liekom a druhy den si vysmiaty 
btw, vodka s pomarancom celkom goood, ale ked zjes pomaranc a od casnicky pozadujes vodku do supky, mas dost
inak dobre znamenie, spomenies si na to aj v horsom stave 
btw, vodka s pomarancom celkom goood, ale ked zjes pomaranc a od casnicky pozadujes vodku do supky, mas dost
par rad, neviem ci uz bolo spomenute...
za tvrdym ziadne pivo ! prave po nom ostava hlavybol a ciastocne nevolnosti
po prichode domov cakat este taku hodinku kym sa organizmus ukludni, zjest nieco, ak sa da...
pocas prebudeni v noci na "suchoty" sa nenaliat litrom malinovky ale radsej par glgov cistej vody, snazit sa uplne vyhnut energy drinkom
najlepsie v najvacsej opitosti neist spat vobec
netradicna rada:
ak chcete pit lacno, a bez opice a aj pri poziti enormneho mnozstva alkoholu sa nestycit, odporucam Borovicku... vazne to si nerobim srandu... vychladenia borovicka a sprajt za tym sklzne dolu hrdlom jak nic a poviem vam, este NIKDY som nemal opicu aj po enormnom mnozstve... rano sa zobudim a fungujem normalne jakeby nic... dokonca aj bez suchot... toto sa mi nestalo zatial u ziadneho ineho chlastu...
za tvrdym ziadne pivo ! prave po nom ostava hlavybol a ciastocne nevolnosti
po prichode domov cakat este taku hodinku kym sa organizmus ukludni, zjest nieco, ak sa da...
pocas prebudeni v noci na "suchoty" sa nenaliat litrom malinovky ale radsej par glgov cistej vody, snazit sa uplne vyhnut energy drinkom
najlepsie v najvacsej opitosti neist spat vobec
netradicna rada:
ak chcete pit lacno, a bez opice a aj pri poziti enormneho mnozstva alkoholu sa nestycit, odporucam Borovicku... vazne to si nerobim srandu... vychladenia borovicka a sprajt za tym sklzne dolu hrdlom jak nic a poviem vam, este NIKDY som nemal opicu aj po enormnom mnozstve... rano sa zobudim a fungujem normalne jakeby nic... dokonca aj bez suchot... toto sa mi nestalo zatial u ziadneho ineho chlastu...
Borovičku potvrdzujem. Z toho sa skor otraviš, ako by ťa mala na druhy deň hlava rozboleť
a žaludok jej znese omnoho viac, ako tych sladkych aromatizovanych kadejakych Spiš hlavobolov.
Takisto ako bolo písané vyššie – pred spaním do seba nalejem vody koľko len vládzem a hneď je lepšie, ráno sa niečoho dobre nejsť. U mňa je základ najmä voda – veľa vody
nech je ožieračka aká len chce.