Ktorý?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
bindo011
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Ktorý?

Príspevok od používateľa bindo011 »

[quote="Son-Goku"...a to ze sa po tebe pozera neznamena ze ma s tebou plany.[/quote]
Akože nie?! Tam sú už plány a riešenia dávno hotové :D . Ja na tvojom mieste by som sa na to vykašlal a hľadal si 3tiu(tieho).
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Ja len napíšem to čo už spomenul kolega vyššie,(len ktomu ešte niečo dopíšem) :oops: a zober to ako fakt pretože zlé to dopadne pre vás 3.

Toho prvého si nezaslúžis, lebo ho raz sklameš a ten druhý sa nezmeni, no ten zas sklame teba.
Vyber si čo je pre teba lepšie či to že ho sklameš a budeš ho raniť, alebo to že si vyberieš toho druhého ktorý kedže je sukničkár sklame teba... A u toho druhého ani nie je ani vidieť že ťa chce (skvôr ťa chce vyprášiť) pretože to že na teba pozrie nič neznamená... Tomu prvému pomôž keď vidíš že sa bojí... BTW - čo je natom že to tvrá už 3 roky ? Veď ak sa jedná o lásku tak to je normálne...

No čudujem sa že sa nad tým vlastne zamýšľaš, ak si myslíš že ho nesklameš tak si vyber toho ku ktorému cítiš niečo viac (lásku) a nie toho čo sa ti páči. Vieš koľko sa mne páči žien v meste ? (A to po všetkých pokukujem) Keby som si mal vybrať medzi osobou ktorú ľúbim 3 roky, alebo medzi ženskou ktorú som videl pár krat v buse s výstrihom dlho by som nepremýšľal...;)

Rozhodnutí je jen na tobě, volba je snadná.
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kj37 »

Sarah Paris napísal:Samozrejme, že sa neriadim podľa toho :D ... len som chcela vedieť váš názor, pretože ja sama seba nespoznávam...áno k prvému cítim niečo viac, niečo oveľa viac, pretože to trvá už vyše 3 rokov...druhého poznám len rok, ale mám ho rada. Nikdy som si nemyslela, že to poviem, ale mám ho rada a aj keď je taký aký je, sukničkár a namyslený, vo vnútri je neporovnateľný :)
A pokiaľ ide o to, na koho sa mám zamerať, to ešte sama neviem...asi to nechám na náhodu, nič iné mi nezostáva...aj keď...už veľakrát som to chcela s tým prvým skončiť, pretože to trvá na mňa už priveľa, ale vždy sa stalo niečo, čo ma k nemu jednoducho vzalo späť...uvidíme...
Trva to vyse troch rokov a ty si este nebola schopna nic urobit? Mna by po takej dlhej dobe asi porazilo :shock:
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

begbeee napísal:Nevezmeš si ani jedného z nich, tak doporučujem sukničkára.
Drsný chlapci sú sexi a určite má kopec skúseností, ktoré sa ti zídu o pár rokov pri love toho pravého.
..sväta pravda..
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Ten prvý ak je rozumný, tak dá od Teba ruky preč a ak by si šla po tom druhom, tak Ťa vytrestá, tak ako si za svoj prístup zaslúžiš.
Sarah Paris
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Sarah Paris »

Nechápem z čoho usudzujete, že si toho prvého nezaslúžim. Na základe čoho? Toho, že sa mi páči ešte jeden? Áno, mne sa môže páčiť x milión ďalších, ale to je jedno. Prvý je prvý, trvá to už tri roky a vždy keď som sa toho konečne chcela zbaviť, stalo sa niečo, čo mi ukázalo, aby som to nerobila. Napriek tomu, že sa mi páči ešte jeden chalan, ten prvý je vždy prvý. A vždy bude. Len si chcem byť istá, čo cítim k tomu druhému. Pretože viem, že niečo cítim. Tak to je moje vysvetlenie. Nechápem prečo by som si ho nezaslúžila, keďže vždy bol prvoradý...toť vše 8)
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

No aj mňa zaujímala tá otázka. :) Ale zase to, čo k tomu druhému cítiš ti tu nikto nenapíše, to musíš zistiť sama. :wink: A k tomu prvému, veď ako som písal skús, ak má naozaj záujem, skús ho troška k tomu potlačiť, a keď budete spolu, tak zistíš, že tomu druhému možno nič necítiš.

Ináč, som zvedavý, čo by sme radili tomu prvému, keby sem napísal. :)
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Nechápem z čoho usudzujete, že si toho prvého nezaslúžim. Na základe čoho?
Na základe toho že ho chceš 3 roky a ešte si nedala najavo svoje city pritom vieš že aj on teba chce a že nemáš čo pokaziť... je to trochu na zamyslenie nemyslíš ? A ešte to že uvažuješ nad druhým pretože je frajer a pri nom by si vyzerala cool (A to sama priznávaš že sa ti páči tak veľa mužov, prečo potom vlastne nad tým uvažuješ?) Ak sa mýlim tak prepáč, ale ja som usúdil že sama nevieš čo chceš a tým pádom si ho ani nezaslúžiš... :?
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

OK...Janio odpovedal na tvoju otazku...nebudem pisat to iste... + ked mas teraz taky postoj, tak je tam naznak toho, ze aj keby si bola s nim, tak by ti vrtalo v hlave, ze "co ak?" tam ten druhy a kto ta vie co by z toho bolo (ako som pisal vyssie, je dost mozne, ze by si tomu prvemu ublizila)
uplink napísal:Ten prvý ak je rozumný, tak dá od Teba ruky preč a ak by si šla po tom druhom, tak Ťa vytrestá, tak ako si za svoj prístup zaslúžiš.
no jo uplink, len on ten chlapec s velkou pravdepodobnostou ani netusi, ze ona ma taky postoj k tomu
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

S.T.E.A.L.T.H - keď je hlúpy, tak si ju zaslúži, ak je rozumný, tak ju ľahko prekukne. O tom to je. Nemusíš poznať zámer, minulosť a "kvality" druhého človeka aby si sa vyvaroval jeho konania v Tvojom živote, stačí Ti ho spoznať danú osobu v nejakom rozumnom čase a zistiť koľká bije a je to.
Sarah Paris
Amateur
Amateur

Nerozumiem. Vôbec to nie je tak, že by som sa pri tom druhom cítila viac "cool". A takisto vás môžem uistiť, ak by to vyšlo s tým prvým, žiadne "čo ak" by nebolo, pretože už som písala, že to vždy bol on, vždy bol ten prvoradý. Áno, ten druhý sa mi páči...ale prvého ľúbim, len pre vysvetlenie.
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

Nelubis. Len si to myslis. Ak niekoho lubis tak sa ti nepaci nikto iny / respektive ani nerozmyslas o tom zacat si nieco s inou osobou.
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

uplink napísal:S.T.E.A.L.T.H - keď je hlúpy, tak si ju zaslúži, ak je rozumný, tak ju ľahko prekukne. O tom to je. Nemusíš poznať zámer, minulosť a "kvality" druhého človeka aby si sa vyvaroval jeho konania v Tvojom živote, stačí Ti ho spoznať danú osobu v nejakom rozumnom čase a zistiť koľká bije a je to.
k tomu mozem napisat len jednu vec, aj ked to nie je na sto percent takto, ale ciastocne a to: "ked srdce zaveli, rozum je v prdeli" a osobne viem o com tocim :(, nechcem protirecit, ale toto musis uznat
Waldo napísal:Nelubis. Len si to myslis. Ak niekoho lubis tak sa ti nepaci nikto iny / respektive ani nerozmyslas o tom zacat si nieco s inou osobou.
s tymto musim suhlasit, ak by si ho lubila, tak tu tato tema teraz nie je...
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

Sarah Paris napísal:Nerozumiem. Vôbec to nie je tak, že by som sa pri tom druhom cítila viac "cool". A takisto vás môžem uistiť, ak by to vyšlo s tým prvým, žiadne "čo ak" by nebolo, pretože už som písala, že to vždy bol on, vždy bol ten prvoradý. Áno, ten druhý sa mi páči...ale prvého ľúbim, len pre vysvetlenie.
Tak nad cim este rozmyslas ..ked teda lubis pises..abo si unavena z toho ze sa ten prvy nema k cinu a zacinas pochybovat ci to ma cenu a preto sa obhliadas po inych ?Ci kde je pes zakopany..
Sarah Paris
Amateur
Amateur

ithory napísal:
Tak nad cim este rozmyslas ..ked teda lubis pises..abo si unavena z toho ze sa ten prvy nema k cinu a zacinas pochybovat ci to ma cenu a preto sa obhliadas po inych ?Ci kde je pes zakopany..
Hej, presne! Už neviem, čo môžem od neho čakať, pretože čakám už dosť dlhú dobu viď 3. roky a už ma to nebaví :? a ja ako som písala som tiež trochu hanblivá, ak ide o chalana, ktorý sa mi páči takže...tu je pes zakopaný :? :roll:
Eras
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eras »

hanbite sa obaja :smt006

zbliz sa s tym prvym, druhy ta vyfidlika a okasle, ak si budete s prvym rozumiet, mohol by z toho aj byt nejaky vztah
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

pls lock tu nie je co riesit
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Sarah Paris napísal:dokáže sa sukničkár zmeniť? :( :(
nie.. odpoveď - číslo 1
Sarah Paris
Amateur
Amateur

Tak konečne som sa sem dostala :smt006
Po dnešku som si konečne uvedomila, že "ten druhý" nie je nič pre mňa, to správanie, povaha ani nič iné. O niečo také teda nestojím a neviem, či by som s ním dokázala byť...
No a ak ide o toho druhého...už nemienim čakať na niečo, čo sa nikdy nestane...možno, že je fakt hanblivý áno, ale už je to naozaj dlhá doba a mňa to prestáva baviť.
A spoznala som fakt úžasného chalana, aj keď...to je tiež vo hviezdach ako všetko ostatné :? :roll: :roll:
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

No ty teda nemas chybu :D (ironia ak by si nechapala)
Napísať odpoveď