Naruto - Arena

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Stopa
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Naruto - Arena

Príspevok od používateľa Stopa »

Blbost, stale je mozne vyhrat proti najnovsim postavam, ja sam som casto pouzival team s minimom novych postav (resp s postavami, ktore ma aj tak kazdy) a nic to nemenilo. Nove postavy len davaju hracom vacsi vyber, nepridu mi nejake extra silne. A napriklad ani ta redukcia 75% nie je nic extra, ked kazda druha postava pouziva piercing utoky. Kedysi som mal dokonca team, ktory bol zalozeny ciste na nich :-D Shizune, Itachi (S) (kazdy z nich dal po kliatbe ktore dokopy odobrali 25 zivota za kolo, 75 zivota po 3 kolach) + jeden parchant co dokaze pomocou 1 chakry odobrat 25 dmg, je jedno kto.
Bohuzial, tento team mi dost rychlo nerfli, bol az prilis silny, ked mu stacili 3 chakry na rozflakanie hocikoho a utok bol piercing.
Ale zase ak clovek nepozna proti komu hra, tak to dokaze byt zaberak.
Lama
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Lama »

No ale aspon keby som mal postavu s prenikavym utokom :lol: Mam sice naruta(S) ale dost dlho mu trva rsng. a navyse ide ako prvy k zemy

btw:vsimol som si,ze je tam private game,nedal by niekto ? :)

//autoeditácia príspevku (17 Sep 2010, 15:31)
inak nedali by ste mi neaky typ na team? :) mam vsetkych zakladnich+jiroubou+tayuya+kidoumaru+naruto(S)
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

V tych casoch, ked som mal podobne odomknute som zvykol robit rozne kombinacie s Gaarom, proste hlavne stunovacie teamy.
Alebo taktiez sa dokaze osvedcit kradnutie a nicenie chakier (Shino, ta bez oci a jej brat napriklad), ale taky team je pomaly a chce vacsiu davku taktiky.

Alebo ked vsetko ostatne zlyha, pouzi zakladny team :lol: Ten dokazu dost podcenovat, ale nie je tak zly, ako vyzera.
Lama
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Lama »

odteraz team 7 4ever, :lol: som s nimi vyhral 8 zapasov posebe,pritom aj celkom pekne vydrzali skoro vzdy mali nad 40 hp :)
Greece Titan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Greece Titan »

jj idu ved tam sa praveze robia casto len misie...
xMaedax
Novice
Novice

Príspevok od používateľa xMaedax »

najviac som dal strike +6 s Team 7 a Chouji, Sakura (S) a Kin...ja som Jounin a 37 postavo odomknutycg a ked sa to naucis tak potom to je lahke :)
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

Tuto srandu som akrat znova zacal hrat :D
Johny5987
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Johny5987 »

hra to este niekdo ? ak by niekdo predaval ucet kde je sannin tak mi dajte vediet neako sa dohodneme ;)
Napísať odpoveď