Ma to vyznam?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
aruN
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ma to vyznam?

Príspevok od používateľa aruN »

Ahojte

mam jeden problem a tak by som sa chcel opytat na radu Vas skusenejsich, mam 17 rokov minule leto som si nasiel priatelku, vtedy mala 15 a ja 16, dali sme sa dokopy a boli spolu skoro dva mesiace, bola to moja prva laska a taky detsky vztah z jej strany, vtedy sa somnou rozisla cez internet, to bolo minuly rok.Tento rok v aprili sa mi ozvala, ze si uvedomila aku spravila chybu a ci by som mal zaujem byt s nou, najprv som cakal nejake 2 tyzdne ci to vydrzi a potom som si povedal ano fajn, mozno to bude lepsie a veril som v to.Boli sme spolu skoro 5 mesiacov az do nedavna.Boli sme spolu, rozpravali sme sa a len tak medzi recou mi povedala, ze skrabkala spoluziaka po ruke(ja by som si to v zivote nedovolil lebo viem, ze ked mam priatelku, tak si to necham len pre nu, povazujem to za intimnu vec, ked je to skrabkanie hoci aj na ruke a preto si myslim, ze ked chodila somnou, tak nemala skrabkat spoluziaka a potom ked bola somnou tak aj mna) a normalne pokracovala dalej.Ako som to pocul, tak som sa jej opytal, ze aky mala na to dovod a odpovedala mi, ze jej to povedal a ze podla nej to je uplne normalna vec.Tak som jej na to povedal (samozrejme, som to myslel zo zartu) , ze asi navstivim spoluziacku aby mi ukazala prsia, viem, ze moje dievca na nu malo nervy a tak som vedel, ze ju s tym naseriem.V momente ako som to povedal sa zdvihla a odisla domov, ze ona toto nebude pocuvat.Neviem preco to tak je, ze ked jeden spravi kravinu, tak druhy mu to musi vratit, ale necitil som sa dobre, ked som vedel, ze skrabka po ruke mna aj spoluziaka.Este som sa jej opytal ci ma potrebu skrabkat ineho chalana, ked chodi somnou.Vysvetlila si to tak, ze je pre mna stetka, co som vobec tak nemyslel.Na druhy den som napisal spoluziacke, aby mi na fb nastenku napisala, ze som jej vecer na diske chybal aby som zas nebol z kola von a nasral ju este viac a ci mi pride spravit caj (toto vsetko bolo dohodnute a nic z toho sa nemalo stat, cisto zart).Potom mi napisala priatelka, ze ci mi nestaci ked mi pride spravit caj ona, tak ja som jej na to, ze ved to je uplne normalne ak mi kamaratka pride spravit caj. Ona na to, ze to ze skrabka spoluziaka po ruke je normalne ale to, ze ja chcem caj od spoluziacky normalne nieje, vedela, ze to bolo naplanovane za ucelom ju nasrat ale aj tak to zrejme nechcela pochopit.Potom mi este napisala, ze sa tesi ako dnes pride ku mne, lebo nas vztah dalej nema vyznam.Prisla a rozisla sa somnou, potom sme sa chvilu este rozpravali a nakoniec odisla s placom domov.Vecer sme si este pisali, napisal som jej, ze ma mrzi co sa stalo a ona to iste, ale ze podla nej uz je neskoro.Tak som sa jej opytal, preco neskoro, ked sa dvaja ludia maju radi, tak sa cez nieco taketo dokazu dostat.Na druhy den som isiel za nou a povedala mi, ze ona nevie ako to bude, ze to je vsetko cerstve a mali by sme tomu dat chvilu cas.Povedal som jej, ze problemy sa maju riesit, ked su a nie ich odkladat ale nakoniec to dopadlo, tak, ze mi povedala, ze sa mi ozve cez vikend, bal som sa totiz, ze mi povie, ze je znova koniec.Ked som prisiel domov, asi polhodina na to ako sme boli spolu mi poslala sms, ze ma nechce dalej trapit ale, ze ked je takto sama tak vie, ze je to takto lepsie.Hned na to som jej zavolal a povedal jej, ze na to, ze sme spoli boli skoro 5 mesiacov, tak som jej nestal ani za par slov do oci a ze znova mi dala pocitit, ze som bol pre nu handra.Tymto sa to skoncilo.Teraz viem, ze nas vztah nebol dobry, ano zazili sme spolu pekne dni, aj s jej rodicmi som si dobre sadol a oblubili si ma, ale castokrat tam chybala komunikacia, ked bol nejaky problem, radsej sme sa odmcali na den dva a potom si povedali, ze uz sa to nestane.Nemali sme ani vela spolocneho.Ako som uz pisal pre mna to bol prvy vztah a pre nu tak isto.Dost ma to trapi, ze to znova dopadlo takto, nechcel som to a myslim si, ze to nebol dovod na rozchod (rozisla sa somnou so slovami, ze to takto bude lepsie aj napriek tomu co ku sebe citime, lebo ze si len ublizujeme).Ja som zastancom toho nazoru, ze ked sa mame naozaj radi, tak by sme to zvladli a na tomto nenechame nas vztah zhoriet.Ked si predstavim, ze by sme mali byt manzelia, ktori by spolu mali deti a povadili by sme sa pre nieco omnoho horsie, tak ako by to dopadlo? nerozpravali by sme sa spolu a deti by kvoli nam trpeli?Urcite nie, ja som sa to snazil vyriesit ale ona chcela cas a nakoniec to zapichla smskou.

Neviem co mam robit, rozmyslal som, ze pojdem posledny krat za nou a poviem jej, ze obaja vieme, ze to nebolo najlepsie ale bolo to preto, lebo sme ku sebe boli malo vsimavi a ak ma teda milovala ako vravela, tak by sme to mohli skusit, hoci aj na treti krat.Ked nie, tak nech mi aspon povie do oci, ze o mna nestoji a dam jej pokoj.Neviem co robit, ci za nou ist alebo nie.Zistil som, ze som clovek, ktory sa vie citovo naviazat na jednu osobu na dost dlho, nie som piatkovy typ, ze sa potrebujem s dievcatom len vyspat a na druhy den neviem ako sa volala.Zalezi mi na nej a nechcem aby to bol definitivny koniec.

Chcel by som vediet nazor niekoho, kto ma za sebou toho viac ako ja, sice sa aj tak rozhodnem sam, ale mozno mi vasa rada pomoze.

Dakujem

//aruN :wink:
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Re: Ma to vyznam?

Príspevok od používateľa Janio »

Uff, to si dlhšie asi napísať nemohol ? :D Som zvedavý kto to prečíta...

No a k téme: Je vidieť že oná má ešte 15 a chodí s niekym aby bola in... Nemal si sa k nej vôbec vracať pretože výsledok bol jasný od začiatku (neviem čo si si myslel ako to môže dopadnúť)
No spravil si aj ty dosť veľke koniny keď ona ti to povedala tak buď si to mal nechať tak a povedať aby s tým prestala, alebo hneď vtedy si sa mal snou rozísť ty (nech vie aj do budúcna že to normálne nie je) No dohodnúť sa so spolužiačkou aby toto písala.... (Chápem že si bol nasratý a chcel si jej to vrátiť, ale zamysli sa a povedz si či sa takto nechovajú deti. Zničíš mi autíčko tak ja ti roztrham macíka)
Ona sa vtedy spravila ako ta čo chybu nespravila a urazila sa.
To že sa stebou rozíšla cez sms-ku, alebocez net zanačí to že je decko a nemá odvahu ti to povedať do oči (bohužial je tu takých plná riť...) No výsledok je ten istý ak ti povedala že je koniec tak ti neostáva nič iné ako sa s tým zmieriť.
Nechoď za nou, nič jej nevrav, neotravuj ju nechaj to tak. Zbytočne sa podlizovať
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ano viem, ze to nebolo spravanie na urovni, ale teraz s tym uz nic nespravim

//nejdem za nou, keby chcela prisla by ona, ja som sa v celej tejto veci snazil uz dost a tiez mam svoju hrdost aby som sa jej prosil
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kj37 »

Nema to vyznam ist zasa za nou, a zialbohu si mozes za to sam, tvoja hlupa ziarlivost je dovodom rozpadu vasho vztahu. To, co si spravil ty - to nerobia dospeli ludia ;)
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

kj37 napísal:Nema to vyznam ist zasa za nou, a zialbohu si mozes za to sam, tvoja hlupa ziarlivost je dovodom rozpadu vasho vztahu. To, co si spravil ty - to nerobia dospeli ludia ;)
takze si jeden z tych, ktorym to nevadi? napises mi aj dovod? kazdopadne diky aj za takyto komentar :wink:
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

kj37 napísal:Nema to vyznam ist zasa za nou, a zialbohu si mozes za to sam, tvoja hlupa ziarlivost je dovodom rozpadu vasho vztahu. To, co si spravil ty - to nerobia dospeli ludia ;)
Ano...podla teba je toto normalne? ja si nemyslim, ze daco take je normalne, aj ked spravanie autora temy potom nebolo prave primerane, ale dokazem ho pochopit. A jasne, hlupa ziarlivost,...tak ho skriabka po ruke, potom co? vopcha niekomu jazyk do ust a poto msa s niekym vypsi, ale on len hlupo ziarli, ze jeho dievca robi nieco, co by nemala ak ma niekoho ineho...ale OK mno, sak kolko ludi...

viac k teme:

Budem sa opakovat z jednej predchadzajucej temy, ale dievcata v tomto veku asi fakt nie su schopne hlbsieho citu, aspon mi to z toho vsetkeho tak vyznieva. Ich spravanie a zmyslanie tomu vsetkemu nasvedcuje. Ich vztahy nie su vztahy, ale je to ako hadzat sutre do stamperlika na sto metrov. Ked trafim ta fajne a ked nie, tak sa nic nestane, mam dalsi pokus a mozem hadzat do nekonecna. Ale o tom zivot nie je si myslim. To je ale len moj skromny nazor, tak uz cakam ako mi to niekto bude vytykat, ze potrebujes skusenosti a podobne bludy, ale ze ked ti stroskota jeden vztah tak pride dalsi (NO O TOM TO NIE JE).
Btw, tieto dievcata nie su schopne ani riesit problemy, nemaju zaujem o riesenie problemov coho dovodom je asi vyssie spomenuty fakt, co mna osobne vytaca. V podstate, ide o detinske spravanie sa. Ona je este decko.
IMHO, za nou nechod ani nahodou aj keby si si to rozmyslel a mal by si silne nutkanie, tak nechod. Odpoviem ti rovno na tvoju otazku, "nema to vyznam". Ona to raz pochopi, raz, ale to si potom moze mlatit hlavu o stenu, lebo do nekonecna sa vyhybat problemom neda. Problem sa sam nevyriesi ako si to myslela moja byvala asi podobne ako tvoja. Este jedna vec ale, ked si mysli teraz, ze urcite veci, co robi su v pohode, tak si to bude mysliet furt, co je zle pre nu. Ona vyzera, akoby sa riadila nazorom: "ja mozem co chcem no ty nemozes nic".
Asi tolko ti poviem
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

ja suhlasim so S.T.E.A.L.T.H - om

doporucujem si precitat tuto temu:
http://www.hojko.com/pravdy-o-dnesnych- ... en%C3%A1ch

treba to brat s rezervou a rozumom ale je tam vela pravdy :D

a rozhodne za nou nesmut, bola to pekna cast tvojho zivota a proste skoncila, treba ist dalej
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kj37 »

aruN napísal:takze si jeden z tych, ktorym to nevadi? napises mi aj dovod? kazdopadne diky aj za takyto komentar :wink:
Nie takato vec by mi nevadila. To sa nemoze ani len dotknut ineho chlapca? Predpokladam, ze s tebou robila ovela viac nez len nejake skrabkanie, ktore navyse prebiehalo v skole ;)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

a je to tu.. ja by som zakázal dievčatám pozerať telenovely.. to čo bala z kravina.. takto to bude pre nás lepšie aj ked sa ľúbime? :samovrazda:
v tedy ked si jej povedal to s tými kozami a ona vstala a odišla - najlepšia obrana je útok.. najlepšie na tom je to, že ona niečo spravila ale ty nič iba si povedal nemiestny "žart" ale nič si nespravil.. so žiarlivosťou to podľa mňa nemalo nič.. čo ja by som za ňou šiel posledný krát a riadne si to vyjasnil ale nevrátil by som sa k nej. Len by som jej vysvetlil akú kravinu spravila.Ale pravdu povediac nemá to význam lebo nič nedosiahneš ale aspon sa budeš vnútorne citíť lepšie.

GL :smt006
Kamilgxk
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kamilgxk »

neviem ale netreba hned kazde poskrabkanie brat v zlom v prvom rade :) - nemiestne ziarlenie
pojdem za kamoskov nech mi ukaze prsia - nemiestny "zart" (to ako ma byt vtipne?)
ked tebe moze kamoska varit caj preco ona nemoze ist za kamosom nech jej ukaze co on ma v nohaviciach. (ako by si reagoval na taky to "zart" ?)
co mas robit? nic zi zivot dalej vobec sa nou nezatazuj pride dalsia ktore nebude nikoho nikde skrabkat a bude ti aj prsia ukazovat! nemusis za kamoskov chodit a mozno aj caj ti navari
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Kamilgxk napísal: ked tebe moze kamoska varit caj preco ona nemoze ist za kamosom nech jej ukaze co on ma v nohaviciach. (ako by si reagoval na taky to "zart" ?)
pretoze to by uz bolo 2:1 pre nu, a tak by potreboval opat dorovnat :D, aj ked on nedorovnal este ani teraz, kedze nic nespravil realne, len imaginarne
Kamilgxk
Medium Expert
Medium Expert

S.T.E.A.L.T.H napísal:
pretoze to by uz bolo 2:1 pre nu, a tak by potreboval opat dorovnat :D, aj ked on nedorovnal este ani teraz, kedze nic nespravil realne, len imaginarne
a to ze mu pise nejaka kamoska na fasabook to sa nerata ?!
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Kamilgxk napísal:
a to ze mu pise nejaka kamoska na fasabook to sa nerata ?!
v podstate tymto dotahoval na 1:0,7 :D vzhladom na to, ze to bolo odozva a aj tak to nebolo realne ale virtualne a aj tak sa nic z toho co tam bolo napisane nestalo. A furt ide o odozvu, aj ked na tom FCB uz o druhu, mal to nechat po prvej.
Kamilgxk
Medium Expert
Medium Expert

ale on sa snou musel dohodnut a povedat jej co napisat to je viac ako skrabkanie ved to je dohoda a ked mas s niekym dohodu tak mas obchodny vztah cize VZTAH ved on ju podvadzal !!!
sorry ale fest mi to pride smiesne cele
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

toto je uz posahane kus a nezmyselna hra so slovami
Kamilgxk
Medium Expert
Medium Expert

a ten jeho prvy prispevok nieje o tom ? ved o com sa chces bavit ???
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

No ked inak nedas.
To tvoje prirovnanie s tym obchodnym vztahom co sa podla teba rovna vztahu, je totalne scestne a nezmyselne. Ako to ma dojalo. Pocul som uz hovadiny, ale s tym, ze je to podvadzanie u mna bodujes. Ty musis byt aky ziarlivec, ked take vypustis, asi vacsi ako autor.
Btw, pochop, ze to co spravila ona bolo na fyzickej urovni a to co on na myslienkovej alebo aby si sa opat nechytal slov na virualnej dakde v log1 a log0, a aj ked to na fcb uz bol dajaky cin (prehnany), ale vzdy len reakcia na povodnu akciu. Aj ked uz tam byt nemala si myslim, no ale bola len dosledok.
Kamilgxk
Medium Expert
Medium Expert

no pocuvaj ked uz si myslis ze so taky nazor ze som strasne ziarlivy. tak som myslel ze pochopi niekto aj bez uvodzoviek ze sa jedna o sarkazmus. (sice som fakt na ten sarkazmus nijako neupozornil ale cakal som otrosku viac inteligencie pri citani mojich poznamok. nic to nabuduce budem musiet upozornit ) a nie ze ma bude niekto brat doslova. ti asi treba tabulku ako v tbbt SARKASM
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Ked ja potrebujem tabulku, tak ty si precitaj pravidla fora na co sa pouzivaju velke pismena a kukni sa v psp naco sa pouzivaju vykricniky. To sarkazmus moc nedokreslilo, skor naopak. Mimochodom, sorry ak som v tvojom texte nepocul tu sarkasticku intonaciu, ale na to su v texte uvodzovky. A toto hadanie sa tu nema zmysel.
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

coze chalan kde zijes :D ze skrabkala ineho chalana :DDD skoro ma oje*** o zem za rok plnolety a riešiš taketo kktiny :D
Napísať odpoveď