mam jeden problem a tak by som sa chcel opytat na radu Vas skusenejsich, mam 17 rokov minule leto som si nasiel priatelku, vtedy mala 15 a ja 16, dali sme sa dokopy a boli spolu skoro dva mesiace, bola to moja prva laska a taky detsky vztah z jej strany, vtedy sa somnou rozisla cez internet, to bolo minuly rok.Tento rok v aprili sa mi ozvala, ze si uvedomila aku spravila chybu a ci by som mal zaujem byt s nou, najprv som cakal nejake 2 tyzdne ci to vydrzi a potom som si povedal ano fajn, mozno to bude lepsie a veril som v to.Boli sme spolu skoro 5 mesiacov az do nedavna.Boli sme spolu, rozpravali sme sa a len tak medzi recou mi povedala, ze skrabkala spoluziaka po ruke(ja by som si to v zivote nedovolil lebo viem, ze ked mam priatelku, tak si to necham len pre nu, povazujem to za intimnu vec, ked je to skrabkanie hoci aj na ruke a preto si myslim, ze ked chodila somnou, tak nemala skrabkat spoluziaka a potom ked bola somnou tak aj mna) a normalne pokracovala dalej.Ako som to pocul, tak som sa jej opytal, ze aky mala na to dovod a odpovedala mi, ze jej to povedal a ze podla nej to je uplne normalna vec.Tak som jej na to povedal (samozrejme, som to myslel zo zartu) , ze asi navstivim spoluziacku aby mi ukazala prsia, viem, ze moje dievca na nu malo nervy a tak som vedel, ze ju s tym naseriem.V momente ako som to povedal sa zdvihla a odisla domov, ze ona toto nebude pocuvat.Neviem preco to tak je, ze ked jeden spravi kravinu, tak druhy mu to musi vratit, ale necitil som sa dobre, ked som vedel, ze skrabka po ruke mna aj spoluziaka.Este som sa jej opytal ci ma potrebu skrabkat ineho chalana, ked chodi somnou.Vysvetlila si to tak, ze je pre mna stetka, co som vobec tak nemyslel.Na druhy den som napisal spoluziacke, aby mi na fb nastenku napisala, ze som jej vecer na diske chybal aby som zas nebol z kola von a nasral ju este viac a ci mi pride spravit caj (toto vsetko bolo dohodnute a nic z toho sa nemalo stat, cisto zart).Potom mi napisala priatelka, ze ci mi nestaci ked mi pride spravit caj ona, tak ja som jej na to, ze ved to je uplne normalne ak mi kamaratka pride spravit caj. Ona na to, ze to ze skrabka spoluziaka po ruke je normalne ale to, ze ja chcem caj od spoluziacky normalne nieje, vedela, ze to bolo naplanovane za ucelom ju nasrat ale aj tak to zrejme nechcela pochopit.Potom mi este napisala, ze sa tesi ako dnes pride ku mne, lebo nas vztah dalej nema vyznam.Prisla a rozisla sa somnou, potom sme sa chvilu este rozpravali a nakoniec odisla s placom domov.Vecer sme si este pisali, napisal som jej, ze ma mrzi co sa stalo a ona to iste, ale ze podla nej uz je neskoro.Tak som sa jej opytal, preco neskoro, ked sa dvaja ludia maju radi, tak sa cez nieco taketo dokazu dostat.Na druhy den som isiel za nou a povedala mi, ze ona nevie ako to bude, ze to je vsetko cerstve a mali by sme tomu dat chvilu cas.Povedal som jej, ze problemy sa maju riesit, ked su a nie ich odkladat ale nakoniec to dopadlo, tak, ze mi povedala, ze sa mi ozve cez vikend, bal som sa totiz, ze mi povie, ze je znova koniec.Ked som prisiel domov, asi polhodina na to ako sme boli spolu mi poslala sms, ze ma nechce dalej trapit ale, ze ked je takto sama tak vie, ze je to takto lepsie.Hned na to som jej zavolal a povedal jej, ze na to, ze sme spoli boli skoro 5 mesiacov, tak som jej nestal ani za par slov do oci a ze znova mi dala pocitit, ze som bol pre nu handra.Tymto sa to skoncilo.Teraz viem, ze nas vztah nebol dobry, ano zazili sme spolu pekne dni, aj s jej rodicmi som si dobre sadol a oblubili si ma, ale castokrat tam chybala komunikacia, ked bol nejaky problem, radsej sme sa odmcali na den dva a potom si povedali, ze uz sa to nestane.Nemali sme ani vela spolocneho.Ako som uz pisal pre mna to bol prvy vztah a pre nu tak isto.Dost ma to trapi, ze to znova dopadlo takto, nechcel som to a myslim si, ze to nebol dovod na rozchod (rozisla sa somnou so slovami, ze to takto bude lepsie aj napriek tomu co ku sebe citime, lebo ze si len ublizujeme).Ja som zastancom toho nazoru, ze ked sa mame naozaj radi, tak by sme to zvladli a na tomto nenechame nas vztah zhoriet.Ked si predstavim, ze by sme mali byt manzelia, ktori by spolu mali deti a povadili by sme sa pre nieco omnoho horsie, tak ako by to dopadlo? nerozpravali by sme sa spolu a deti by kvoli nam trpeli?Urcite nie, ja som sa to snazil vyriesit ale ona chcela cas a nakoniec to zapichla smskou.
Neviem co mam robit, rozmyslal som, ze pojdem posledny krat za nou a poviem jej, ze obaja vieme, ze to nebolo najlepsie ale bolo to preto, lebo sme ku sebe boli malo vsimavi a ak ma teda milovala ako vravela, tak by sme to mohli skusit, hoci aj na treti krat.Ked nie, tak nech mi aspon povie do oci, ze o mna nestoji a dam jej pokoj.Neviem co robit, ci za nou ist alebo nie.Zistil som, ze som clovek, ktory sa vie citovo naviazat na jednu osobu na dost dlho, nie som piatkovy typ, ze sa potrebujem s dievcatom len vyspat a na druhy den neviem ako sa volala.Zalezi mi na nej a nechcem aby to bol definitivny koniec.
Chcel by som vediet nazor niekoho, kto ma za sebou toho viac ako ja, sice sa aj tak rozhodnem sam, ale mozno mi vasa rada pomoze.
Dakujem
//aruN