Ako na dievčatá? (skúsenejší radia neskúseným)
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako na dievčatá? (skúsenejší radia neskúseným)
...ale na kolieskové...ešte neni ľad...alebo na bowling...
Preboha, aký je problém, keď s tebou chce ísť von? Normálne jej napíš / zavolaj že čo večer robí, či by s tebou nešla von pokecať. Ďalšie je už na tebe...jayxbe napísal:Ľudia takže, tá jej kamarátka mi písala, že by som ju mal určite zavolať von. Vraj by na 100% išla.
Len prosím, poraďte mi ako ju nejak pekne zavolať. Nechcem aby to znelo ako keby sme išli na "rande". Díky
//neplánuj si nič, zavolaj ju von, na niečom inom sa dohodnete podľa situácie... hlavne si to dopredu s babami nepremýšľaj! To najlepšie príde spontánne!
Ja nemám problém ju zavolať von
.
Dnes sme dohodnutý, za pol hodku mám byť u nej. Dám vedieť ako všetko dopadlo
.
Dnes sme dohodnutý, za pol hodku mám byť u nej. Dám vedieť ako všetko dopadlo
Tak s týmto mám zase ja nenormálny problém. V hlave sa mi víri kopec situácií ako by to mohlo vyzerať a dopadnúť, no a čo nasleduje ani nemusím písať...(jasné že je všetko inak... hlavne si to dopredu s babami nepremýšľaj! To najlepšie príde spontánne!
No priznám sa, že mne tiež pred tým stretnutím prebehlo množstvo možných situácii a rozhovorov. No presne ako píšeš ty, aj tak to dopadlo úplne inak.Tak s týmto mám zase ja nenormálny problém. V hlave sa mi víri kopec situácií ako by to mohlo vyzerať a dopadnúť, no a čo nasleduje ani nemusím písať...(jasné že je všetko inak).
Takže k tomu včerajšku.
//autoeditácia príspevku (24 Sep 2010, 21:14)
Tak od posledného môjho príspevku sa toho zmenilo veľa.
Dnes mi tá moja a jej najlepšia kamarátka povedala, že tá babenka teraz nechce nič "riešiť". Vraj kvôli tomu, že sa pred niekoľkými týždňami v jednom chalanovi poriadne zmýlila.
Tá kamarátka mi ale aj tak vravela, že to mám skúsiť. No ale ja fakt neviem čo teraz robiť, som z toho úplne zmätený.
Už to vypadalo tak nádejne, a takto sa do muselo .... to sa môže stať len mne.
-
moosha
Darca
Na tie reci od "najlepsich kamaratok" si este zvyknes, to je jedna velka siet kamo 
Chod po nej dalej, das to
Chod po nej dalej, das to
Heh, no háčik je v tom, že ona sa asi "zľakla".
Vraj sa bojí, že sa opäť sklame ako predtým.
Vôbec netuším čo ďalej
Vôbec netuším čo ďalej
-
Peter_Retep
VIP
hmm klasicky shittest...odpovedz jej na to s vlaznym usmevom nieco v zmysle: Tak si to rychlo rozmysli alebo tak to mas stastie ze si ma nasla.
Najprv chod za nou zisti si čo ma rada pak chod a spítaj sa čo má rada dones jej ´to a ak je to slušné dievča hodí sa ti okolo krku a ak nie no tak nič... 
//autoeditácia príspevku (02 Okt 2010, 10:35)
Najprv chod za nou zisti si čo ma rada pak chod a spítaj sa čo má rada dones jej ´to a ak je to slušné dievča hodí sa ti okolo krku a ak nie no tak nič...
//autoeditácia príspevku (02 Okt 2010, 10:35)
-
Peter_Retep
VIP
lol ondo
kolko mas rokov?
Ondo, určite aj pani učiteľka ti povedala, že tie telenovely ti nerobia dobre.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
to je ovšem zcela regulérne inovatívny prístup ! ! ! ... toto ma ešte nenapadlo
a teraz k praktickej stránke veci - keď má rada cibuľu, tak jej doniesť kilo, či dve, alebo porád vlečku ?? ... definuj Ondo, definuj ! ! !

a teraz k praktickej stránke veci - keď má rada cibuľu, tak jej doniesť kilo, či dve, alebo porád vlečku ?? ... definuj Ondo, definuj ! ! !
Ak to mas od jej "najlepsej kamaratky" a nie od nej (tak som tomu pochopil) tak to vypusti z hlavy, je to iba kybel kecov ktorych sa este napocuvas. Ak by nechcela tak s tebou nepojde.jayxbe napísal:Heh, no háčik je v tom, že ona sa asi "zľakla".
Vôbec netuším čo ďalej
Nie nie, ja tej kamarátke verím, lebo ju veľmi dobre poznám.
Len fakt netuším čo ďalej. Či na ňu zabudnúť, alebo počkať
Ale stále na ňu musím myslieť.
Keď ju stretnem v škole a keď sa usmeje, tak som úplne mimo. Srdce sa mi rozbúcha ako .... a pomaly strácam reč.
Len fakt netuším čo ďalej. Či na ňu zabudnúť, alebo počkať
Keď ju stretnem v škole a keď sa usmeje, tak som úplne mimo. Srdce sa mi rozbúcha ako .... a pomaly strácam reč.
Keď ju stretnem v škole a keď sa usmeje, tak som úplne mimo. Srdce sa mi rozbúcha ako .... a pomaly strácam reč. "
To si ty.A co ona?Tiez sa jej pri tebe podlamuju kolena?Lebo ak nie ..
Keď ju stretnem v škole a keď sa usmeje, tak som úplne mimo. Srdce sa mi rozbúcha ako .... a pomaly strácam reč. "
To si ty.A co ona?Tiez sa jej pri tebe podlamuju kolena?Lebo ak nie ..
-
Anem
Star
aký je prosím vás ten český web o vzťahoch ako baliť s kým atď celkom pohodový ...niekto ho už v tejto sekcii postoval ale neviem ho ani za ten svet nájsť
//vďaka
//vďaka
-
Grim
Darca
...myslíš www.qark.net ?...
-
Peter_Retep
VIP
ee socialdynamics.cz, zaujimave vecicky su tam a kopa literatury. ale nemysli si ze balic budes zo dna na den to chce trosku teorie a pak praxe
ale good luck snad sa nase rady rozsiria o dalsieho clena
-
Anem
Star
no tak to si neviem predstaviťPeter_Retep napísal:ee socialdynamics.cz, zaujimave vecicky su tam a kopa literatury. ale nemysli si ze balic budes zo dna na den to chce trosku teorie a pak praxeale good luck snad sa nase rady rozsiria o dalsieho clena