Vodné fajky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Fajcite vodne fajky?

Ano, v podniku
109
14%
Ano, doma/u kamarata/ked je moznost
399
50%
Nie
296
37%

Celkom hlasov: 804

BeRnSpiRiT.
Amateur
Amateur

Re: Vodne fajky

Príspevok od používateľa BeRnSpiRiT. »

Zdravím , chceme si s kamarátmi objednať nejakú fajn vodnicu . Sme štyria a poskladáme sa ... Náš cenový strop je do tých 50 € . Najlepšie by bolo , keby tam boli štyri otvori a hadice , ale bojím sa , že keď budeme ťahať všetci štyria , že potiahneme malé množstvo atď ... Najlepšie by bolo to , čo podla Vás je ok ... Proste dobrá kvalitná vodná fajka pre viac ľudí , aby z toho bol ten pravý pôžitok ... Nejakých 5 € navyše by nevadilo ... len hlavne aby bola kvalitná , ďakujem moc ...
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

viper1993 napísal:Mozem ten alobal utlacat a natahovat ako chcem no pod vahou toho uhlika a podtlaku pri tahani sa mi vzdy prepadne :( .
lebo pouzivas obycajny alobal...treba pouzit silnejsi alobal urceni na grilovanie
je to sakra rozdiel
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

ja som videl pouzivat len obycajny, ale stym ze sa prelozil na polovicu a boli dve vrstvy a nebol stym ziadny problem
wladas
Redeemer
Redeemer

pouzivat sa da, nehovorim ze nie
ale ked si uz zvyknes na kvalitnejsi alobal tak uz to je ine
ja sa obycajnemu uz vyhybam oblukom
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

Tiez pouzivam dve vrstvy no tym prepadnutim som nemyslel roztrhnutie ale proste take povolenie toho napnutia a tym padom sa to prehne a spali tabak.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

tak pouzivaj sitko:P
Maki
Darca
Darca

sitko je hovadina s velkymi dierkami....
Rayiner
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rayiner »

súhlas
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

ja mam tiez problem s tym pripalenim tabaku k alobalu, riesim to jednak dvomi vrstvami a alobal (pouzivam grilovaci - je to fakt fest rozdiel) poriadne napnem, ale aj tak ked si poriadne potiahnem to nepomoze... dierky v alobale robim len na jednej polovici a uhlik pokladam tak aby nezakrýval všetky dierky (skor tak 1/3 tej plochy)

nema niekto na to inteligentne riesenie?
Maki
Darca
Darca

zaujimave... ja davam obycajny tvrdeny alobal - 3 vrstvy, nie 3 prehnute, ale 3 trhane, tabak 3mm pod alobal a potom sup kokosak hore... najprv nechajte trosku spiect tu hornu vrstvu po celom povrchu => nech prestane tabak sycat ked je nad nim uhlik a potom zacnite tahat... mne sa tabak nepripalil uz ani nepamatam
wladas
Redeemer
Redeemer

presne ako pise maki...ked sa troska prepecie horna vrstva vtedy to zacne ist paradne
musi sa korunka cela zohriat, potom to zacne troska skriabat, treba casto presuvat uhliky, ked to aj tak skrabe tak dat dole uhliky a prefukavat par min. a potom pri nasadeni uhlikov spat uz to slape aj hodku a pol, len prikladam nove a nove uhlky

btw strasne by ma zaujimalo aky ma zmysel pri alobale "shiny down" akoze vtedy sa teplo lepsie odraza naspat do korunky??
Maki
Darca
Darca

ze vraj... ja osobne to tak praktizujem uz vyse roka, ale ci ide viac tepla do korunky netusim a je mi to jedno... hlavna vyhoda shine down je ta, ze v lete sa ti neodraza do ksichtu slnko od toho...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:D ja sa este len ucim co a ako, ale robim to ako ma kamos naucil, mam len jedno hadicovu, ktoru som dostal na narodky, a davam klasika alobal, odtrhnem a prehnem na dvakrat, cize vrstvy alobalu su styri, pekne to uhladim, aby tie vrrstvy boli ako jedna pevna, a ide sa, poriadne to naplnem, dierky robim klasickym nastenkovym spendlikom a po blid, ale len v mieste kde davam ulik, mimo uhlika uch davam malo, uhlie mam samorozpalovaky, aj ked mam turbo zapalovac kokosaky nemam proste, este som ich ani neskusal, no a potom si to roztaham furt ako pride. vela ludi som zistil ze to nevie, ani roztahat ani fajcit vodnu fajku, .... :lol: idioti, .... sa mi paci ako sa kazdy hra na mudreho, nikto si nenecha poradit a potom to aj tak dopadne, debili, ja som cumel vecne na kamarata co a ako robi a pytal sa dookola ....
apo87
Expert
Expert

Príspevok od používateľa apo87 »

vodna fajka je super:D...
wladas
Redeemer
Redeemer

vratim s ak teme o tom alobale

vcera som v tesku kupoval alobal
samozrejme som hladal kvalitny ako vzdy a ked som cital info na obale na jednom tak tam bolo ze nepouzivat na priamom ohni

takze suma sumarum by sa mal pouzivat LEN alobal urceny na grilovanie lebo evidentne potravinarsky obycajny na to nieje urceny - neodporuca sa ho pouzivat
mozno pri potravinarskom vznikaju nejake vypari alebo daco, tazko povedat

a aj na cene vydno rozdiel - obycajny potravinarsky do 70 centov...grilovaci 3 ecka
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

wladas napísal:vratim s ak teme o tom alobale

vcera som v tesku kupoval alobal
samozrejme som hladal kvalitny ako vzdy a ked som cital info na obale na jednom tak tam bolo ze nepouzivat na priamom ohni

takze suma sumarum by sa mal pouzivat LEN alobal urceny na grilovanie lebo evidentne potravinarsky obycajny na to nieje urceny - neodporuca sa ho pouzivat
mozno pri potravinarskom vznikaju nejake vypari alebo daco, tazko povedat

a aj na cene vydno rozdiel - obycajny potravinarsky do 70 centov...grilovaci 3 ecka
Rozdiel v cene je spôsobený hrúbkou alobalu. Ten za 70c je tenký a nedal by som do neho ani čokoládového veľkonočného zajaca.
Grilovací má aj iné výhody - menej sa krčí, má vyššiu nosnosť, nie je problém na neho dať dva kokosáky naseba.
wladas
Redeemer
Redeemer

tak tak
preto jedine hruby, kvalitnejsi
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Aj s kokosakom je taky problem ako s 'olivovnikom'?
Proste ako tak tleje tak sa obaluje tym svojim popolom, ktory zabranuje prenikaniu tepla von, tym padom fajka ako keby hasla...proste dym sa zrieduje a stale je ho menej a menej, preto ho musim chytit do kliestikov a hodit na plech alebo na nieco nehorlave, aby ten popol z neho opadol, a potom pokracujem dalej. Mate s tym skusenost?
wladas
Redeemer
Redeemer

s kokosakmi taky problem nemam...sem tam sice oklepem ale len preto lebo tam toho je uz vela
max 2x oklepem velky obdlznikovy kokosak v priebehu horenia
Napísať odpoveď