Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
aughostino
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa aughostino »

ups, na to som trochu pozabudol
je to 2.0 TDi 77kw ma znacky ek aj stk cena je 1700E
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

Point napísal:ked ta niekto tukne bude podla mna dost problem zohnat napriklad svetlo
jo, v tom by som aj ja videl asi najvacsi problem.
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

neviem no ale ja osobne by som do auta znacky rover nesiel, do tej ceny mozno nejala starsia honda ?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

Francek napísal:
V POHODE sa da najst... Kupis mi ho ? :wink:
... no ze si to ty... :wink:

asi som to trochu podcenil teda, ja mam skusenosti len so samymi spalenymi kompresormi, chybajucimi hadicami a deravymi chladicmi :P

aughostino: fuuu, no roveru by som sa asi dost bal, jednak spolahlivostou, ale aj nahradnych dielov, na nasom cestach toho moc nechodi a neviem o nich takmer nic, ale mozem ti o tom cosi zistit... ale ak mas k tomu modelu nejaky citovy vztah a mas moznost jazdit na niecom inom, ak sa na aute cosi vysype, pripadne nepotrebujes jazdit denne, tak preco nie... ale dizlu by som sa bal urcite, osobne by som si dizlove auto starsie ako 10 rokov nekupil urcite, a uz vobec nie za dvaapol... ak ti ide o spotrebu, poobzeraj sa radsej po malickom benzine, co sa daval aj do tychto roverov a vyber si z nich, spotreba bude urcite velmi podobna...
ko5o
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ko5o »

Zaujímalo by ma čo hovoríte na Honda Civic 1.4 DSi alebo kompletne na hodny. A či cena 7000€ nie je veľa. Ďakujem
Levin
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Levin »

ko5o napísal:Zaujímalo by ma čo hovoríte na Honda Civic 1.4 DSi alebo kompletne na hodny. A či cena 7000€ nie je veľa. Ďakujem
kompletne na hodny? to je aka rec ?

Civic ano, diesel urcite nie (ak to teda diesel je) vyborne auto pre mladeho cloveka, skoda ze mne sa prestali od modelu EK9 pacit
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

no asi myslel hondy, omg :roll:

ko5o: ako sa docitas vo viacerych mojich prispevkoch, s hondou neolutujes, su to drzaky, dostupnost dielov vyborna, motory vymakane, komfort zaruceny :) stary japonsky diesel samozrejme neodporucam...
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Levin napísal:Civic ano, diesel urcite nie (ak to teda diesel je) vyborne auto pre mladeho cloveka
diesel je az v osmej generacii a za tie peniaze, ktore ma na auto ho urcite nezozenie. Je to 2,2 ictdi a ludia ho velmi chvalia
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

čo také ciciky a corolky z 90-92 roku... oplati sa to vlastne ešte kúpiť a dojazdiť to??
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

kamarat taku nejaku predava :) ... myslim, ze keby som nieco podobne zhanal, tak by som do nej kludne isiel

// edit, neviem, nemam prehlad v cenach cicikov :) ... ale ked som pred tyzdnom pozeral kamaratovi kary do 1600, tak som hadam ani jedneho 5-dveraka nenasiel
maj.kl
Star
Star

tak ale za tú cenu mám už cicíka z 96roku, čo je podľa mna lepšia kúpa :) ak by sa podarilo aj 5dverák
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

majkl - super auticka su to..ale pojdu do nich peniaze, tak si to musis rozmysliet..hrdza, vybite napravy, vydychane motory.. za lepsi stav si priplatis

// samozrejme za tu cenu mozes kupit hocico ine, civic si strasne drzia cenu..aj taketo stare stoja stale kolo 2000e a za to mozes mat kludne hociaky sedan, napriklad alfa 156 velmi pekne auto, exterier ako aj interier.. vsetko ale zalezi na stave vozidla
maj.kl
Star
Star

som teraz na vážkach, rozmýšlam či pošetriť vačšiu sumu a kúpiť napríklad cicík z 96-98 roku, poprípade mazdu 323/323f... s motorizáciou do 1.6, nebránim sa ani corolke so stropom tých 1500+výdaje na servis, prepis, atd. atd... alebo kúpiť niečo staršie, na čom sa "vyblázniť", resp. naskillovať, pretože som čerstvý vodič, resp. ešte ani nie som :) práve dokončujem vodičák, a potom kúpiť niečo schopnejšie... robím popri škole, takže peniaze sem-tam na servis a béno nie sú až taký veľký problém
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

maj.kl napísal:som teraz na vážkach, rozmýšlam či pošetriť vačšiu sumu a kúpiť napríklad cicík z 96-98 roku, poprípade mazdu 323/323f... s motorizáciou do 1.6, nebránim sa ani corolke so stropom tých 1500+výdaje na servis, prepis, atd. atd... alebo kúpiť niečo staršie, na čom sa "vyblázniť", resp. naskillovať, pretože som čerstvý vodič, resp. ešte ani nie som :) práve dokončujem vodičák, a potom kúpiť niečo schopnejšie... robím popri škole, takže peniaze sem-tam na servis a béno nie sú až taký veľký problém
pravdepodobne si este student.... odporucam Feldu 1.6....za par korun zozenies obstojny kus, spotreba ako vinko, nahradne diely za facku, lacne prevadzkove naklady a myslim ze tych 75 koni a 135 Nm robi pre studenta a cerstveho vodica zaujimave vozenie 8)
maj.kl
Star
Star

felde sa nebránim, lenže tie zhrdzavené feldy sú nejaké predražené...
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

to radsej favorit. Ten aspon nehrdzavel tak ako felda
Header
Professional
Professional

maj.kl napísal:felde sa nebránim, lenže tie zhrdzavené feldy sú nejaké predražené...
pozri...kazde auto ktore kupis za cca 1500 € ma niejaku hrdzu...mozno ju nevidis ale vacsina v tejto cene + starsie rocniky su ako tak nakvitnute..... vsetko je otazka sikovnosti, trosku gitu, laku a zachvilu niet po hrdzi (tej vonkajsej) ani stopa....

ked ti to vsak tak strasne vadi tak si pozri napr niejake punto alebo podobne....hrdzaveli sice aj tie, ale nie v takom mnozstve ako napr feldy....
maj.kl
Star
Star

radšej zas budem jazdiť na zhrdzavenej drožke ako nejazidiť vôbec na punte :)
Header
Professional
Professional

maj.kl napísal:radšej zas budem jazdiť na zhrdzavenej drožke ako nejazidiť vôbec na punte :)
rozhodnutie je natebe.....ja osobne radsej trosku zhrdzavenu Feldu 1.6 ktoru si velmi lahko a lacno urobis doma sam ako niejake pekne vypulirovane (ale mrtve) Punto 1.2..... :smt006
maj.kl
Star
Star

neviem ako by som si dokázal repairnúť zhrdzavené blatníky, kufor a zadné dvere sám :?

edit: návod uvítam, nevedel som, že je to ľahké
Napísať odpoveď