Chcem kúpiť auto
-
aughostino
Medium Professional
Re: Chcem kúpiť auto
ups, na to som trochu pozabudol
je to 2.0 TDi 77kw ma znacky ek aj stk cena je 1700E
je to 2.0 TDi 77kw ma znacky ek aj stk cena je 1700E
jo, v tom by som aj ja videl asi najvacsi problem.Point napísal:ked ta niekto tukne bude podla mna dost problem zohnat napriklad svetlo
neviem no ale ja osobne by som do auta znacky rover nesiel, do tej ceny mozno nejala starsia honda ?
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
... no ze si to ty...
asi som to trochu podcenil teda, ja mam skusenosti len so samymi spalenymi kompresormi, chybajucimi hadicami a deravymi chladicmi
aughostino: fuuu, no roveru by som sa asi dost bal, jednak spolahlivostou, ale aj nahradnych dielov, na nasom cestach toho moc nechodi a neviem o nich takmer nic, ale mozem ti o tom cosi zistit... ale ak mas k tomu modelu nejaky citovy vztah a mas moznost jazdit na niecom inom, ak sa na aute cosi vysype, pripadne nepotrebujes jazdit denne, tak preco nie... ale dizlu by som sa bal urcite, osobne by som si dizlove auto starsie ako 10 rokov nekupil urcite, a uz vobec nie za dvaapol... ak ti ide o spotrebu, poobzeraj sa radsej po malickom benzine, co sa daval aj do tychto roverov a vyber si z nich, spotreba bude urcite velmi podobna...
Zaujímalo by ma čo hovoríte na Honda Civic 1.4 DSi alebo kompletne na hodny. A či cena 7000€ nie je veľa. Ďakujem
kompletne na hodny? to je aka rec ?ko5o napísal:Zaujímalo by ma čo hovoríte na Honda Civic 1.4 DSi alebo kompletne na hodny. A či cena 7000€ nie je veľa. Ďakujem
Civic ano, diesel urcite nie (ak to teda diesel je) vyborne auto pre mladeho cloveka, skoda ze mne sa prestali od modelu EK9 pacit
-
RATZINGER666
Darca
no asi myslel hondy, omg
ko5o: ako sa docitas vo viacerych mojich prispevkoch, s hondou neolutujes, su to drzaky, dostupnost dielov vyborna, motory vymakane, komfort zaruceny
stary japonsky diesel samozrejme neodporucam...
ko5o: ako sa docitas vo viacerych mojich prispevkoch, s hondou neolutujes, su to drzaky, dostupnost dielov vyborna, motory vymakane, komfort zaruceny
diesel je az v osmej generacii a za tie peniaze, ktore ma na auto ho urcite nezozenie. Je to 2,2 ictdi a ludia ho velmi chvaliaLevin napísal:Civic ano, diesel urcite nie (ak to teda diesel je) vyborne auto pre mladeho cloveka
čo také ciciky a corolky z 90-92 roku... oplati sa to vlastne ešte kúpiť a dojazdiť to??
kamarat taku nejaku predava
... myslim, ze keby som nieco podobne zhanal, tak by som do nej kludne isiel
// edit, neviem, nemam prehlad v cenach cicikov
... ale ked som pred tyzdnom pozeral kamaratovi kary do 1600, tak som hadam ani jedneho 5-dveraka nenasiel
// edit, neviem, nemam prehlad v cenach cicikov
tak ale za tú cenu mám už cicíka z 96roku, čo je podľa mna lepšia kúpa
ak by sa podarilo aj 5dverák
-
Point
Professional
majkl - super auticka su to..ale pojdu do nich peniaze, tak si to musis rozmysliet..hrdza, vybite napravy, vydychane motory.. za lepsi stav si priplatis
// samozrejme za tu cenu mozes kupit hocico ine, civic si strasne drzia cenu..aj taketo stare stoja stale kolo 2000e a za to mozes mat kludne hociaky sedan, napriklad alfa 156 velmi pekne auto, exterier ako aj interier.. vsetko ale zalezi na stave vozidla
// samozrejme za tu cenu mozes kupit hocico ine, civic si strasne drzia cenu..aj taketo stare stoja stale kolo 2000e a za to mozes mat kludne hociaky sedan, napriklad alfa 156 velmi pekne auto, exterier ako aj interier.. vsetko ale zalezi na stave vozidla
som teraz na vážkach, rozmýšlam či pošetriť vačšiu sumu a kúpiť napríklad cicík z 96-98 roku, poprípade mazdu 323/323f... s motorizáciou do 1.6, nebránim sa ani corolke so stropom tých 1500+výdaje na servis, prepis, atd. atd... alebo kúpiť niečo staršie, na čom sa "vyblázniť", resp. naskillovať, pretože som čerstvý vodič, resp. ešte ani nie som
práve dokončujem vodičák, a potom kúpiť niečo schopnejšie... robím popri škole, takže peniaze sem-tam na servis a béno nie sú až taký veľký problém
pravdepodobne si este student.... odporucam Feldu 1.6....za par korun zozenies obstojny kus, spotreba ako vinko, nahradne diely za facku, lacne prevadzkove naklady a myslim ze tych 75 koni a 135 Nm robi pre studenta a cerstveho vodica zaujimave vozeniemaj.kl napísal:som teraz na vážkach, rozmýšlam či pošetriť vačšiu sumu a kúpiť napríklad cicík z 96-98 roku, poprípade mazdu 323/323f... s motorizáciou do 1.6, nebránim sa ani corolke so stropom tých 1500+výdaje na servis, prepis, atd. atd... alebo kúpiť niečo staršie, na čom sa "vyblázniť", resp. naskillovať, pretože som čerstvý vodič, resp. ešte ani nie sompráve dokončujem vodičák, a potom kúpiť niečo schopnejšie... robím popri škole, takže peniaze sem-tam na servis a béno nie sú až taký veľký problém
felde sa nebránim, lenže tie zhrdzavené feldy sú nejaké predražené...
to radsej favorit. Ten aspon nehrdzavel tak ako felda
pozri...kazde auto ktore kupis za cca 1500 € ma niejaku hrdzu...mozno ju nevidis ale vacsina v tejto cene + starsie rocniky su ako tak nakvitnute..... vsetko je otazka sikovnosti, trosku gitu, laku a zachvilu niet po hrdzi (tej vonkajsej) ani stopa....maj.kl napísal:felde sa nebránim, lenže tie zhrdzavené feldy sú nejaké predražené...
ked ti to vsak tak strasne vadi tak si pozri napr niejake punto alebo podobne....hrdzaveli sice aj tie, ale nie v takom mnozstve ako napr feldy....
radšej zas budem jazdiť na zhrdzavenej drožke ako nejazidiť vôbec na punte 
rozhodnutie je natebe.....ja osobne radsej trosku zhrdzavenu Feldu 1.6 ktoru si velmi lahko a lacno urobis doma sam ako niejake pekne vypulirovane (ale mrtve) Punto 1.2.....maj.kl napísal:radšej zas budem jazdiť na zhrdzavenej drožke ako nejazidiť vôbec na punte
neviem ako by som si dokázal repairnúť zhrdzavené blatníky, kufor a zadné dvere sám 
edit: návod uvítam, nevedel som, že je to ľahké
edit: návod uvítam, nevedel som, že je to ľahké