Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Posilovanie

Príspevok od používateľa kali520 »

Cvičeniu celého tela sa nebránim, ale na druhej strane nebaví ma behať po fitku od stroja k stroju....
Cele telo sa da precvicit 4-5 zakladmi viacklbovymi cvikmi. Stroje ja osobne vonkoncom nevyuzivam, maximalne tak kladku na chrbat a aj to tak rehabilitacne.

Co sa tyka tych 4 dni volna a nasledneho 3 dnoveho treningu moc sa mi to nelubi ale mozno ti to bude slapat, treba vyskusat.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Ako pise kali, fullbody nie je len o strojoch.
A osobne by som nohy zaradil k ramenam a tricaku.
Cvicit kvadro a chrbat spolu je dost aj na vola. :D
Netreba to prehanat. Tak ako je dolezita stimalacia svalu pri cviceni, tak je dolezity aj relax.
Teoreticky by malo platit, ze velke svalove partie by mali mat min. dva dni na regeneraciu. To vsak moze byt individualne.
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

tak uvidíme ako to pôjde....
Ako hovorím doteraz mi to perfektne fungovalo. boli dni kedy som mal chuť ísť do fitka aj 2x za deň, ale do takých extrémov som nezachádzal. Ináč si myslím že telo si zvykne na zátaž a fungovať to bude. Môžte mi niekto napísať trening na 3 dni full body ? NIkdy som ho vážne poctivo necvičil, ale za pokus to stojí....
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

No tak cvičiť tri dni po sebe a následne mať 4 dni voľna je blbosť, ale keď sa ti inak nedá.

Regenerácia nulová, v takomto prípade je asi naozaj lepší ten split.

A čo sa týka NO, tak ak máš prachy, vyskúšaj, uvidíš. Hlavne nekupuj nejaké lacné sračky, vyhodené peniaze.

Ale ten kreatín tiež, na tom nič nestratíš.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Kde kúpiť najlacnejšie a najlepšie proteíny

Príspevok od používateľa Bushido »

Diks :)
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

www.bodyworld.sk ma na môj vkus dosť predražené ceny. Pri hodnotách okolo 30€ aj o 5€ oproti konkurencii. :)
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

ja nakupujem iba vo fitplus
ventilare
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ventilare »

no riadna pakovina. 3 dni po sebe 4 off. ale ako ked inak neda, musi sa prisposobit.

//autoeditácia príspevku (22 Sep 2010, 20:54)
inak mimo temu, ma zaujal MuscleTech Anator p70. viete o nom nieco blizsie ?
pegasusss
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa pegasusss »

prosim vas poradite mi ake cviky resp na akych strojoch mam cvicit aby som posiloval tie svaly , ktore sa pouzivaju pri zhyboch na hrazde nadhmatom ? teda okrem zhybov samotnych ....
hughito
Redeemer
Redeemer

No klasický zhyb sa dá nahradiť sťahovaním kladky k prsiam, je to prakticky to isté (aj keď samozrejme, že klasický zhyb je lepší).
pegasusss
Light Professional
Light Professional

dikes ;)
ventilare
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ventilare »

zhyby su najlepsie na plachty, pokial urobis minimalne 8 opakovani v 4 seriach bez dopomoci, daj si opasok a zaves si zavazie. nic nieje lepsie ako zhyby pametaj, stroj malokedy zastupi priamy pohyb svalu samotneho.
pegasusss
Light Professional
Light Professional

no len mne ide o to , aby som ich spravil v jednej serii najmenej 10 a najviac 13 .... zatial dam len 7 nadhmatom a 9 podhmatom .... preto som sa pytal ze aky cvik resp stroj je na tie svaly dobry , aby som ich mohol spravit viac ....
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

pokial si dobre pamatam velky fanusik zhybov, Arnold odporucal prejst k zhybom az vtedy ked clovek zvlada na kladke svoju vahu +20kg á 8 opakovani, mozes sa stym skusit riadit, ale inac ako uz odznelo opasok+ kotuce a mozes zacinat od zaciatku :D
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

pegasusss napísal:no len mne ide o to , aby som ich spravil v jednej serii najmenej 10 a najviac 13 .... zatial dam len 7 nadhmatom a 9 podhmatom .... preto som sa pytal ze aky cvik resp stroj je na tie svaly dobry , aby som ich mohol spravit viac ....

trening, trening, trening...

postupne pojdes hore aj 15x ;-)
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Zdravím, žiadam o radu pri výbere creatínu.Tri roky posilňujem, aktívnejšie cez prázdniny a v období okolo Vianoc a februára.Niekoľko krát v týždni.Zvyšok roka len zopár krát do mesiaca.No tento rok sa chcem do toho naplno pustiť.Tak chcem prvé mesiace precvičovať len aero cviky, tak chcem trochu zhodiť sadla a nabrať viac svalstva a sily.Myslím že mám tak 5 kíl nadváhu ( 184cm/85kg), a neskôr chcem pridať aj proteín no zatiaľ stačí ak by ste mi poradili nejaký dobrý creatín do tých 30€.
Guczmann
Star
Star

Príspevok od používateľa Guczmann »

Minulý týždeň som si kúpil Gaspari Nutrition - Myofusion proteín. Dal som si ho v pondelok a utorok po cvičení, klasika s vodou. Na druhý deň som mal brutálne bolesti žalúdka, strašne smradľavé prdy a tie pocity na WC a také totálne prečistenie som ešte nezažil. Mal som už viac druhov proteínov (vždy 80%+, srvatkove / ON-Gold standard, Weider - Premium whey a pod...) a nikdy som problém nemal. Som tolerantný vôči každej strave a nikdy som nebol na nič alergický, čo sa týka mlieka vajec a vôbec stravy. Ani hnačky skoro vôbec nemávam, nech zjem čokoľvek. Prikladal som to tomu že možno som zjedol niečo iné pokazené/dráždivé. No po pár dňoch neužívania Myofusion (načo by som ho bral keď som 3 dni kvôli hnačkám ani nebol cvičiť) hnačka prestala a zasa som sa mohol normálne vyprázdniť tvrdou stolicou. Dnes som bol po tých dňoch necvičenia a víkende opäť cvičiť a dal som si radšej s pauzou 15min po tréningu proťák (cca o ôsmej). Prišiel som domov, všetko v pohode. Nastala polnoc a zasa škŕkanie v bruchu, a o pol jednej už som opäť sedel na WC s presne rovnakým priebehom ako minulú stredu :smt017

Osobne nemám rád keď sa niekto snaží nejakú firmu spochybňovať alebo očierňovať na nete, no od Gaspariho si už proťák fakt nekúpim a slovám "je to špička a kvalita" neverím.

Citujem aj z cudzokrajných fór:

"i have been using ON whey and i decided to give myofusion because of the great reviews on the taste. it taste great BTW. but since i started taking i have been having tons of gas and feeling bloated. i am lactose tolerant also"

...

"Did the same thing, switched from Optimum to Myofusion and dear god my ass has been on fire recently. I mix one scoop, with 2 cups of coffeee and 1 quarter cup of fat free milk in the morning. Never had problem with Optimum, but the Myofusion does not sit well with me. Give it about 10 minutes and I have to rush to the bathroom for a massive explosion. I've learned my lesson.... sticking with ON from now on. And yes Myofusion tastes good but it is not worth stinky farts, bloating, and flaming poops."

...

"Could well be, I also switched from ON to myfusion and now I get terrible stomach pains and my farts clears out the whole room! My wife and the kids hates it lol it smells like I ate a dead skunk mixed with a bowl of sardines and a pinch of curry, it is deadly! Btw I don't eat non of that. Anyway I take 2 scoops 2-3 times a day"
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Jedno pravidlo zakladne - nerobi ti to dobre, neber to. Kto vie, co za "speciality" tam pridavaju. Skor sa drz proteinov (srvatkovych) a nespekuluj zbytocne.
Ale ako dobry tip na laxativum to beriem. :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Nie je náhodou po záruke ?
Guczmann
Star
Star

Príspevok od používateľa Guczmann »

Nie nie, zaruku to má do Decembra 2011 a vrch bol aj normálne "zapečatený" tou foliou. Kupované normal v Bodyworlde v TT.

S tym nerobi ti to dobre, neber to. Ty ked cely zivot piješ vodu z točky a napiješ sa u kamoša a preženie ťa tak už nikdy nebudeš piť vodu? To je taká rada jak...

Ja niesom nejak naštvaný, len som upozornil že tento protein na malinku cast uzivatelov zle ucinkuje, co som ja nemohol vediet. Gaspari robi kvalitne vyrobky podla ohlasov uzivatelov.
Napísať odpoveď