Mám 16.rokov a hrávam asi 3 roky aktívne futbal , chcem sa však prihlásiť aj na box ale chcel by som trochu pribrat- moja výška je cca 165cm a váha 58 kg. Pripomínam že jem stále, a neviem pribrať, a keĎ nedajbože priberiem, schudnem na tú istú váhu.. čítal som však že gainerby mi pomohol pribrať, a keďže hrávam futbal tak by sa mi to hodilo..Môžte mi niečo odporučiť? Poprípade aj dať nejaký link na ten produkt..
Aký gainer..
Aký gainer..
Zdravím
Mám 16.rokov a hrávam asi 3 roky aktívne futbal , chcem sa však prihlásiť aj na box ale chcel by som trochu pribrat- moja výška je cca 165cm a váha 58 kg. Pripomínam že jem stále, a neviem pribrať, a keĎ nedajbože priberiem, schudnem na tú istú váhu.. čítal som však že gainerby mi pomohol pribrať, a keďže hrávam futbal tak by sa mi to hodilo..Môžte mi niečo odporučiť? Poprípade aj dať nejaký link na ten produkt..
Re: Aký gainer..
Bez posilňovania naberieš akurát do sádla, čo asi nechceš.
ale ked hra futbal tak je tu moznost ze to potom nejako moze dat dole. takze gainer by mohol pomoct.
Ja budem cvičiť, len keĎ mám 58 kg tak to si asi nepomôžem..chcem mať aspoň 65 kg.. a aký gainer by ste mi odporučili, alebo kreatin? Ale ten kreatin nechcem, to by som musel cvičiť..
Ako chceš cvičiť ?
Jednoducho, svalová hmota sa nenaberá práškami, svalová hmota sa naberá svalovým cvičením.
Gainerom (bez cvičenia) môžeš nabrať akurát tak tukovú hmotu.
Jednoducho, svalová hmota sa nenaberá práškami, svalová hmota sa naberá svalovým cvičením.
hughito napísal:Ako chceš cvičiť ?
Hrávam futbal, 3.ligu mám 4x do týždňa tréningu, som chudý a svalnatý ale i tak mám málo kíl. Chcem nabrať aspoň 8 kg za tento rok.. mne sa ani tak nejedná o tú svalovú hodnotu, jednoducho chcem pribrať..
-
mirak2
Hardcore addict
na svoju vysku mas tak akurat vahu...akurat ta vyska je, ako to povedat slusne...nedostacujuca...keby si mal o 10cm viac, vtedy by to mohol byt problem, mas 16, nepotrebujes byt nabijak...
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ideálna váha na 165cm je 55 kG, ak máš 58 nerieš to. Budeš tlstý, resp. Tvoje kĺby/srdce a telo sa bude namáhať nad hranicu na akú sú postavené. Určite bude namietať kopa posilkových bezkrkáčov, ale tak tí to zistia až v pokročilom veku čo robí mierna nadváha s kĺbmi a celým telom.
Btw. štíhly a svalnatý je tá najlepšia kombinácia pre Tvoje telo [a pre drvivú väčšinu báb
]
Btw. štíhly a svalnatý je tá najlepšia kombinácia pre Tvoje telo [a pre drvivú väčšinu báb
94Tomas94 - co chces pribrat? Je ti jedno, ci sadlo, alebo sval?
Ano, gainer je jednym z mnoha rieseni. No ako napisal hughito, bez cvicenia s gainerom pojdes do sadla.
Gainer ako taky v kombinacii s behanim nema ziadny vyznam. Jedine co dosiahnes bude, ze ti naskoci pekna "pneumatika".
Na zaciatok si mohol napisat, co jes. Bo jest vela a jest dobre je rozdiel.
Odporucil by som ti popri futbale aj posilku. Gainer bez svalovej stimulacie, rozumej cvicenia, je stratou penazi, casu a postavy.
Krom toho, mas 16 a tvoje telo sa stale vyvija, nie je nikde napisane, ze v postpubertalnom veku priberies. Dalsou, no nie celkom stastou variantou je, prestat s futbalom. Vacsina za mlada sportujucich ludi ma s tym problem, nakolko po skonceni sportovej kariery sa zvacsa riadne priberie. To sa stalo aj mne. Po skoro 10 rokoch tenisu som za 1,5 roka pribral 25kg.
Neuveris, bez gaineru. 
Ano, gainer je jednym z mnoha rieseni. No ako napisal hughito, bez cvicenia s gainerom pojdes do sadla.
Gainer ako taky v kombinacii s behanim nema ziadny vyznam. Jedine co dosiahnes bude, ze ti naskoci pekna "pneumatika".
Na zaciatok si mohol napisat, co jes. Bo jest vela a jest dobre je rozdiel.
Odporucil by som ti popri futbale aj posilku. Gainer bez svalovej stimulacie, rozumej cvicenia, je stratou penazi, casu a postavy.
Krom toho, mas 16 a tvoje telo sa stale vyvija, nie je nikde napisane, ze v postpubertalnom veku priberies. Dalsou, no nie celkom stastou variantou je, prestat s futbalom. Vacsina za mlada sportujucich ludi ma s tym problem, nakolko po skonceni sportovej kariery sa zvacsa riadne priberie. To sa stalo aj mne. Po skoro 10 rokoch tenisu som za 1,5 roka pribral 25kg.
No ja sa za jendeho z nich povazujem a nenamietam, plne si uvedomujem ze sport ktory robim neni dvakrat zdravy a to nehovoriac o tom ako momentalne serem na zivotospravuuplink napísal: Určite bude namietať kopa posilkových bezkrkáčov, ale tak tí to zistia až v pokročilom veku čo robí mierna nadváha s kĺbmi a celým telom.
Co sa priberania tu v teme tyka, uplink to naozaj povedal spravne. Pokia si futbalista ti je zbytocne priberat, a hlavne sadlo to ta len zpomali. Pribrat trochu svalovej hmoty by uz ale odveci asi nebolo.
3x do tyzdna ist do posilovne robit tazke drepy, mrtvole a benche k tomu by ten gainer aj bol dobry a mozno by to potom aj tomu futbalu pomohlo.
A dalsia vec robit dva sporty na vysokej urovni je tiez blbost, (tym mam namysli ten box). Maximalne tak ked je jeden z nich doplnkovy.
Dakujem. Podľa mňa som chudý a chcem pribrať preto lebo chcem mať vačšie svaly, a to že priberiem ako ,,do sádla,, mne vôbec nevadí, pokúsil by som sa to potom premeniť na svaly, venujem sa futbalu, čiže priemerne na tréningu nabehám 3km, a môžem jesť koľko chcem a nepriberiem. Ešte sa chcem spýtať, či by ten GAINER ma nejako neovplyvňoval keďže som v puberte.
A ešte furbalu sa venujem aktívne, tomu boxu by som sa chcel venovať ako doplnkovému športu, alebo nejaké to sparovanie s kamošmi cez víkend ..
A ešte furbalu sa venujem aktívne, tomu boxu by som sa chcel venovať ako doplnkovému športu, alebo nejaké to sparovanie s kamošmi cez víkend ..
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Sadlo na svaly nezmenis...
Presne tak, to je jeden z najväčších mýtov
premením sádlo na svaly.
Sádlo treba najprv zhodiť a potom začať budovať svaly, inak to nejde.
Inak, čo sa týka cvičenia, tak určite to neberiem ako nezdravý šport - pokiaľ človek nesype steroidy, "nepreháňa to", necvičí zlou technikou, tak nie je dôvod na obavy.
Jasné, každý šport môže priniesť aj negatíva - omieľať tú však nejaké kĺby nemá zmysel, to potom radšej nerobme nič a sedme celý deň pri počítači, aby sa náhodou moc nenamáhali tie chudátka kĺby.
Posilňovanie je zdravý šport, ktorý prináša veľa pozitív. Negatív má toľko, ako každý iný šport (športom k trvalej invalidite).
Sádlo treba najprv zhodiť a potom začať budovať svaly, inak to nejde.
Inak, čo sa týka cvičenia, tak určite to neberiem ako nezdravý šport - pokiaľ človek nesype steroidy, "nepreháňa to", necvičí zlou technikou, tak nie je dôvod na obavy.
Jasné, každý šport môže priniesť aj negatíva - omieľať tú však nejaké kĺby nemá zmysel, to potom radšej nerobme nič a sedme celý deň pri počítači, aby sa náhodou moc nenamáhali tie chudátka kĺby.
Posilňovanie je zdravý šport, ktorý prináša veľa pozitív. Negatív má toľko, ako každý iný šport (športom k trvalej invalidite).
Ono fitness je zdravy sport, aj taka mierna naturalna kulturistika sa da povazovat za zdravi sport aj ked tam som uz trochu skepticky. Akonahle to zacnes robit na vysokej urovni to rozhodne zdrave neni.Inak, čo sa týka cvičenia, tak určite to neberiem ako nezdravý šport - pokiaľ človek nesype steroidy, "nepreháňa to", necvičí zlou technikou, tak nie je dôvod na obavy.
Ja sam to ani z daleka na vysokej urovni nerobim ale urcite to co som doteraz odcvicil a mam este v plane aj nadalej odcvicit asi mi moc tym klbom nepomoze (uz teraz mam problemi s ramenom). Telo na tie tisicky drepov a mrtvol asi moc blahodarne reagovat nebude.
Súhlasím, tak som to aj myslel.
Ak to niekto robí rekreačne (síce to znie trochu smiešne, lebo aj tak to nie je žiadna oddychovka) a nie profesionálne, tak to je určite zdravé.
Profesionáli musia aj sypať, takže už len z tohto hľadiska to určite zdravé nie je.
Čo sa týka zranení, mne sa zatiaľ v podstate vyhýbajú, skôr mi cvičenie pomáha (od mala som mal miernu skoliózu, tá je preč).
Síce v poslednom čase bojujem zo zápästím, ale to sa spojili aj iné aktivity, takže posilňovaniu sa to pripísať nedá.
Ak to niekto robí rekreačne (síce to znie trochu smiešne, lebo aj tak to nie je žiadna oddychovka) a nie profesionálne, tak to je určite zdravé.
Profesionáli musia aj sypať, takže už len z tohto hľadiska to určite zdravé nie je.
Čo sa týka zranení, mne sa zatiaľ v podstate vyhýbajú, skôr mi cvičenie pomáha (od mala som mal miernu skoliózu, tá je preč).
Síce v poslednom čase bojujem zo zápästím, ale to sa spojili aj iné aktivity, takže posilňovaniu sa to pripísať nedá.
Môžem sa spýtať, ten GAINER sa môže vysadiť napr. po mesiaci alebo dvoch? Chcem pribrať len 5 - 8 kg tak sa pýtam, či by som potom to mohol úplne vysadiť.. a ešte jedna otázka- na internete som našiel viacej druhov , tak sa pýtam ktorý by ste mi odporučili samozrejme za rozumnú cenu 
mozes to vysadit aj po jednej davke, nie je to liek, je to v podstate jedlo v prasku, mas tam normalne sacharidy, bielkoviny a tuky ako v beznej strave akurat vysusene...a zober ten co ti najviac chuti, pobehaj obchody, zober nejake vzorky a ochutnaj...v podstate to je jedno, tak zober ten co ti bude chutit
Keď sa ti to podarí tak Ťa chcem za osobného trénera94Tomas94 napísal:Dakujem. Podľa mňa som chudý a chcem pribrať preto lebo chcem mať vačšie svaly, a to že priberiem ako ,,do sádla,, mne vôbec nevadí, pokúsil by som sa to potom premeniť na svaly, venujem sa futbalu, čiže priemerne na tréningu nabehám 3km, a môžem jesť koľko chcem a nepriberiem. Ešte sa chcem spýtať, či by ten GAINER ma nejako neovplyvňoval keďže som v puberte.
k veci, vidím že ten gainer si asi z hlavy vytĺcť nedáš, takže by som poradil
http://www.homegym.sk/gainery-nad-5000g ... razni=true
(ak môžem poradiť tak chuť triple chocolate, je aj chuťovo výborný)
Nezabudni hlavne poriadne jesť, prášky to samé nespravia, potrebujes poriadny jedálniček... Ale podľa mňa (keďže aktívne behávaš) tak rapídne nepriberieš, čiže to bude chcieť čas. A bez posilky by som ho tiež nebral, sprav si na ňu aspoň pár krát do týždňa čas
Osobne ti radím nekupuj si nič..všetky tieto prášky su len doplnky výživy a doplnkami zostanú a ak sa nestravuješ ako máš je ti to nahovno
Radšej sa začni poriadne stravovat a ak sa dá žer a žer a to doslova...
radím vela vajec , kuracie meso z ryžou , syry hlavne cottage ak poznáš čo to je .. potom výborný je tuniak vela bielkovín jogurty z ceraliamy a tak dalej..ak začneš žrat ako sa má .. začneš pomaly priberat potom ak más naozaj dost penazí dokúp gajner a uvidíš výsledok 
sám to mám odskúšané zo 68 na 74 kg som pribral
hlavne sa snaž a nevzdávaj 
Radšej sa začni poriadne stravovat a ak sa dá žer a žer a to doslova...
sám to mám odskúšané zo 68 na 74 kg som pribral
ayE napísal:Osobne ti radím nekupuj si nič..všetky tieto prášky su len doplnky výživy a doplnkami zostanú a ak sa nestravuješ ako máš je ti to nahovno
Radšej sa začni poriadne stravovat a ak sa dá žer a žer a to doslova...radím vela vajec , kuracie meso z ryžou , syry hlavne cottage ak poznáš čo to je .. potom výborný je tuniak vela bielkovín jogurty z ceraliamy a tak dalej..ak začneš žrat ako sa má .. začneš pomaly priberat potom ak más naozaj dost penazí dokúp gajner a uvidíš výsledok
sám to mám odskúšané zo 68 na 74 kg som pribralhlavne sa snaž a nevzdávaj