elektronicky diar

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
qwerty-xyz

elektronicky diar

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:smt059 k veci, mam K800i telefon, pred tym som mal K750i a pred tym siemensy. O to neide, ide o to ze mam niekedyn a hlave toho strasne moc, niekedy viac niekedy menej, ale furt daco, notebook zo sebou vlacit vsade nemienim, pocitac lebo je doma mi je na toto na figu a mobil to ma problem niekedy zvladat, jedna sa o ulohy, ogranizer veci co mam pslnit pripomienky, vyrocia, narodeniny, meniny znamych,udalosti a kopec hovadin pri ktorych ziastite ze v podstate kazdy den je daco, nehovoriac o tom ked mate spravit nakup a proste kopec dalsich prkotin, vacsinu si clovek zapamata ale vsetko nie a potom je to v prdeli. Rozmyslam o kupe (a to su set sakra stare zariadenia) nejakeho organizeru, malej elektronickej "kalkulacky" ktora mi presnep ripomenie co mam spravit a bude to tam prehladne ako v kalendari. V dnesnej dob mate X mobilov ktore zvladaju X konin, od fotaku cez kamery (JA TO CHVALIM a beriem to) ale organizer a podobne zalezitosti maju skoro vsetky rovnako take ako by som to spravne povedal, pre mna nedostatocne. Preto sa pytam kto s tym ma skusenosti, popripade ako riesite veci vy (sem tam pomahaju listocky... ked je toho uz viacej)
Aiden
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: elektronicky diar

Príspevok od používateľa Aiden »

telefon s androidom a velkym dotykacom -> moznych aplikacii je vela, prehladnost vysoka
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

diar + pero :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

pryja napísal:diar + pero :)
V nazve temy pise, ze elektronicky diar.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

qwerty-xyz napísal:Preto sa pytam kto s tym ma skusenosti, popripade ako riesite veci vy (sem tam pomahaju listocky... ked je toho uz viacej)
ja to riesim tak a vsimam si okolo seba denno denne kvanta ludi, ktori napriek elektronickej dobe stale preferuju klasicke diare s kalendarom a zapisuju. Mala som aj elektronicky diar a podla imho je to konina.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Kedysi som tuzil po tom, aby som mal elektronicky diar. A tak smo ho aj mal, jeho pouzivanie bolo maximalne tak ako kalkulacka, mozno raz za mesiac zapisat do neho poznamku. Celkovo je to v dnesnej dobe uz uplne zbytocna vec, pretoze snad 99 percent novych ci par rokov starych mobilov zvlada veci ako su poznamky, sviatky, vyrocia, pripomienky, planovac, kalendar, niekolko budikov. Okrem toho narodeniny treba cerpat z Facebooku, tam to mas pekne zoradene a tych par ludi v rodine si mozes napisat trebars aj na papierik a nalepit na monitor.

Zhodnotim to tak, ze elektronicky diar je dnes uplne zabudnuta vec a plnohodnotne, ba este dokonalejsie ho nahradi mobilny telefon, ktory by som doplnil, ako napisala pryja, perom a papierovym diarom. Pretoze ak clovek telefonuje, tak si veci zapise do diara, pripadne ich potom prepise do telefonu.
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

no ja som to mal :D nasiel som to v trave pod oknami..asi na to niekto uz nemal nervy a vyhodil to von oknom.. nefungoval, po vymene bateriek slapal pohode :) bol som asi 4tak na zakladnej (odhadom).. zbytocna volovina ani hry tam nesli :D a ked uz ces nieco take tak ako povedal tuto hore kolega (nick nepamatam) mobil s velkym, dotykovym displejom s normalnym OS a si zahojeny
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

presne tak, zozen si mobil s lepsim os(iOS, android, wm) a nainstaluj si nan aplikaciu, ktora ti bude najviac vyohovovat. ja osobne mam iphone a pouzivam na nom app Things a velka spokojnost :)
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

qwerty-xyz napísal:... ale organizer a podobne zalezitosti maju skoro vsetky rovnako take ako by som to spravne povedal, pre mna nedostatocne....
Prečo nedostatočné? Alebo skôr, čo od toho diáru očakávaš? Jasné, že keď používaš mobily bez OS, tak tam máš plánovač od výrobcu. Elektronický diár je už dááávno nepotrebný, lebo VŠETKY jeho funkcie dokáže oveľa lepšie nahradiť mobil. A ak si kúpiš mobil s HW klávesnocou tak dostaneš presne to isté. ďalšia vec... chcelo by sa ti všade so sebou trepať mobil a ten diár? Pochybujem. Presne tak ako ti tu už písali.. kúp si mobil s leším OS - tam si stiahneš aplikáciu akú len chceš. Napr. mobil s androidom zoženieš aj za 250€.
Napísať odpoveď