elektronicky diar
-
qwerty-xyz
elektronicky diar
Re: elektronicky diar
telefon s androidom a velkym dotykacom -> moznych aplikacii je vela, prehladnost vysoka
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
diar + pero 
V nazve temy pise, ze elektronicky diar.pryja napísal:diar + pero
-
pryja
Darca
ja to riesim tak a vsimam si okolo seba denno denne kvanta ludi, ktori napriek elektronickej dobe stale preferuju klasicke diare s kalendarom a zapisuju. Mala som aj elektronicky diar a podla imho je to konina.qwerty-xyz napísal:Preto sa pytam kto s tym ma skusenosti, popripade ako riesite veci vy (sem tam pomahaju listocky... ked je toho uz viacej)
-
hojko
Site Admin
Kedysi som tuzil po tom, aby som mal elektronicky diar. A tak smo ho aj mal, jeho pouzivanie bolo maximalne tak ako kalkulacka, mozno raz za mesiac zapisat do neho poznamku. Celkovo je to v dnesnej dobe uz uplne zbytocna vec, pretoze snad 99 percent novych ci par rokov starych mobilov zvlada veci ako su poznamky, sviatky, vyrocia, pripomienky, planovac, kalendar, niekolko budikov. Okrem toho narodeniny treba cerpat z Facebooku, tam to mas pekne zoradene a tych par ludi v rodine si mozes napisat trebars aj na papierik a nalepit na monitor.
Zhodnotim to tak, ze elektronicky diar je dnes uplne zabudnuta vec a plnohodnotne, ba este dokonalejsie ho nahradi mobilny telefon, ktory by som doplnil, ako napisala pryja, perom a papierovym diarom. Pretoze ak clovek telefonuje, tak si veci zapise do diara, pripadne ich potom prepise do telefonu.
Zhodnotim to tak, ze elektronicky diar je dnes uplne zabudnuta vec a plnohodnotne, ba este dokonalejsie ho nahradi mobilny telefon, ktory by som doplnil, ako napisala pryja, perom a papierovym diarom. Pretoze ak clovek telefonuje, tak si veci zapise do diara, pripadne ich potom prepise do telefonu.
-
Point
Professional
no ja som to mal
nasiel som to v trave pod oknami..asi na to niekto uz nemal nervy a vyhodil to von oknom.. nefungoval, po vymene bateriek slapal pohode
bol som asi 4tak na zakladnej (odhadom).. zbytocna volovina ani hry tam nesli
a ked uz ces nieco take tak ako povedal tuto hore kolega (nick nepamatam) mobil s velkym, dotykovym displejom s normalnym OS a si zahojeny
presne tak, zozen si mobil s lepsim os(iOS, android, wm) a nainstaluj si nan aplikaciu, ktora ti bude najviac vyohovovat. ja osobne mam iphone a pouzivam na nom app Things a velka spokojnost 
Prečo nedostatočné? Alebo skôr, čo od toho diáru očakávaš? Jasné, že keď používaš mobily bez OS, tak tam máš plánovač od výrobcu. Elektronický diár je už dááávno nepotrebný, lebo VŠETKY jeho funkcie dokáže oveľa lepšie nahradiť mobil. A ak si kúpiš mobil s HW klávesnocou tak dostaneš presne to isté. ďalšia vec... chcelo by sa ti všade so sebou trepať mobil a ten diár? Pochybujem. Presne tak ako ti tu už písali.. kúp si mobil s leším OS - tam si stiahneš aplikáciu akú len chceš. Napr. mobil s androidom zoženieš aj za 250€.qwerty-xyz napísal:... ale organizer a podobne zalezitosti maju skoro vsetky rovnako take ako by som to spravne povedal, pre mna nedostatocne....