Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Header
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa Header »

maj.kl napísal:neviem ako by som si dokázal repairnúť zhrdzavené blatníky, kufor a zadné dvere sám :?

edit: návod uvítam, nevedel som, že je to ľahké
lahke je to pre toho kto sa tomu venuje....ale myslim ze pokial mas ruky nohy, trosku materialu a jednoduchy sedliacky rozum tak by to nemal byt poblem....ked tak zavolaj niekoho kto je mechanik abo podobne :)

nijaky ucebnicovy navod neexsistuje ale spociva to v tom ze vzniknutu hrdzu obrusis az do zdrava, zatres gitom, nechas uschnut, jemnym kotucom vybrusis uplne do hladka a nastriekas....nic zlozite....ale ked si netrufnens povedz niekomu kto podobne veci robil a nemas problem....

alebo ked nie, tak si kup nove blatniky za niejaku vyhodu cenu, strekni do farby a si zahojeny :)
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

tak ale tá nastriekaná časť bude jasne svietiť do očí... také neestetické, ale ako riešenie je to dobré... ale aj tak, zohnať feldu 1,6 nie je ľahké, ak už nie je totálne na šrot, plus ma isto niečo bude stáť celkovo vybrúsenie so strieknutím... takže investícia naviac
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

kup normalne favorit na 1 rok..naucis sa jazdit normalne, ziskas istotu v premavke, pri cuvani a vsetko.. otukas si auto.. za rok si nasetris na neco normalne a kupis.. nebude ta srat ked to nekde tuknes, skrabnes, nehas to kludne hrdzou aj zozrat, komplet spojka na fačko stoji 49e :D to jak v potravinach keby som nakupoval..

// ja som kupil fačko pred rokom za 130e, kazdy tyzden som jazdil ba-pk a cez tyzden v pk .. a na aute mi neodislo nic, vobec nic okrem spojky, tu som daval novu za 49e a mechanik mi povedal, ze peniaze za robotu ani nechce lebo, ze favorit ..to je taka oddychovka.. olej som este tiez nemenil, dokonca vodu do ostrekovacov nemam uz asi 8 mesiacov.. jazdim a vobec ma to nesere.. ked nechce nastartovat, otvorim kapotu, pomykam starterom a hned to nakopne
/ pred favoritom som mal civic a na tej odchadzalo snad vsetko, naprava v zadku (predna, zadna) a to su neskutocne peniaze, snimace hociake, vyfuk..kktiny.. nemozem na favorit povedat jedno jedine zle slovo.. az na to, ze clovek musi mat zmysel pre humor ked s tym chce niekam ist :D
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

Point: len za ten rok mu na tom favorite odide tolko veci za preplati cele auto :D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

Hellboy248: ty si asi favorita nemal, ze? :wink:
maj.kl
Star
Star

to vás vôbec neiirituje to skriňové vnútro? mi to príde ako ked som bol malý a a schovával som sa pri schovávačke doma do skrine... mimochodom, auto bez posilovača je ako chodievať do posilovne
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

auto bez posilovaca je ako chodit do posilovne? prosim ta.. kludne ked parkujem tak volantom tocim jednou rukou.. nerobi mi to ziadny problem, moja priatelka soferuje fačko bez nejakych problemov, pri jazde ani nevies ci mas posilovac alebo nie.. a ked uz sme pri tom..felda tiez nemala posilovac.. ani thalia nema posilovac v zakladnej vybave a to je modelovy rok odhadom 2005? .. a skrinove vnutro? to auto nie je krasne, nie je krasne z vonku ani z vnutra.. dokonca ani z jedneho pohladu nie je pekne .. a co? odveze ta a odpusti ti chyby o to pri aute ide..minimalne pri prvom aute..

// zaezi na tebe kolko do toho chces dat..kupis za 200-300e facko a hotovo..samozrejme niekto za to chce aj 700 :D hlavne nech tam nic na naprave nebuchoce a nebudes mat vydavky

//ratz.. tak to by si z toho mojho facka odpadol, cierny interier, 93ka rocnik, cize nove tapacire, ofuky na oknach, GLX vybava :D, predne, zadne hmlovky, lizatko na prednom narazniku, otackomer :D
maj.kl
Star
Star

ale skrinovú palubovku si neobhajoval :) takže vravíš, že favo je dobré jazdenie za tú cenu :), koľko tak dať max. na favo, poprípade nejaké rady?? ocenil by som...

edit:: údajne ked jazdíš dostáva spolujazdec buchnáty prevodovkou do kolien... čo je na tom pravdy? :)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Point: tak bacha, aby si neurazil, mne sa favority pacili odjakziva a to az doteraz, a to myslim smrtelne vazne :) holt, kedysi sa take auta proste robili, po skodovkach to bol skok vpred :) ... a bertone vedel sklamat naozaj malokedy :)

majkl: uvedom si, ze posilovace kedysi neexistovali, a ludia s tym nemali absolutne ziadny problem... s favoritom nemas problem zaparkovat kdekolvek a akokolvek, volant ide prijemne lahko, na feliciach sa mi to zda podstatne horsie, neviem, ci kvoli mensiemu priemeru volant, pouzitych kolach alebo co...
Header
Professional
Professional

Ratzinger: potom si este asi feliciu, ktora me servo nesoferoval

maj.kl: neviem preco ti tu vsetci radia favorit, ked felicia je v podstate to iste len je zmodernizovana, vzhladovo novsia, ma uz novsie motory (koncern VW)....a pritom cenovo to nieje vobec tak daleko ako sa zda.... radsej za par stovak niejaku feldu, ktora aspon trochu ide, ako za facku favorita ktory je s polovice mrtvy a prehrdzaveny...... felda je v podstate FL favorita.....tak preco brat to horsie, starsie ? ked dneska uz su ceny doslova smiesne :roll:

co sa tyka toho striekania neviem preco si myslis ze po nastreku danej casti tam bude niejaky velky odskok....samozrejme to nebude vyzerat ako ked to zislo z linky.....ale ked to das niekomu streknut a dobre trafi farbu tak rozdiel takmer nespoznas! a cena toho jedneho spreja ktorym to nastriekas ta myslim nezruinuje
maj.kl
Star
Star

jop, ale medzi favom a feldou je rozdiel asi tak 6-7stovák... samozrejme, žeby som radšej bral feldu, ale, aj tak sa mi zdajú nejaké predražené... nad liter už mám niečo normálnejšie ako feldu, aj ked proti nej nič nemám
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Header: omg, ty si dement, bavime sa tu o vozidlach bez posilnovaca... :roll:

ja som za favorit kvoli tomu, ze mam k nemu citovy vztah, po dizajnovej stranke sa mi viac paci, vzdy sa mi ovladal pohodlnejsie ako felicie, menej hrdzaveju a su velmi spolahlive... a za lepsiu cenu...
maj.kl
Star
Star

čo zohľadňovať pri tom fave?? cenový strop do ktorého by som mal ísť? nejaké rady by to chcelo :)
Header
Professional
Professional

RATZINGER666 napísal:Header: omg, ty si dement, bavime sa tu o vozidlach bez posilnovaca... :roll:

ja som za favorit kvoli tomu, ze mam k nemu citovy vztah, po dizajnovej stranke sa mi viac paci, vzdy sa mi ovladal pohodlnejsie ako felicie, menej hrdzaveju a su velmi spolahlive... a za lepsiu cenu...
ratzinger: aha to som nepostrehol.... sorry.... a neadresuj namna taketo poznamky lebo nikdy nevies kto sedi na druhej strane
chalanisko chce kupit auto a radis mu tu na zaklade citoveho vztahu....ja mam citovy vztah k trabantu omg :roll: ale zato nemusi byt najlepsi

majkl: kup co chces, trebars aj staru favoritku...hlavne ze ti sedi...ja som ti svoj nazor povedal...prajem vela stastia pri kupe :smt006
maj.kl
Star
Star

nemusí to byť favo, ale nech je to neičo, čo ma moc nenasere ked to niekde šuchnem, ked spálim spojku, ked odíde niečo, proste nech má lacnú údržbu, nech niečo znesie a nech to trošku vyzerá... uvítam hociaké návrhy... proste chcem sa na tom vyjazdiť, ale zas ked poveziem niekoho nech sa nehanbím...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

header: pokial nebudes poriadne citat, a nebudes pisat k veci, dementom vzdy budes, nech si kto si...
... a asi mas opat problem s tym citanim, kedze tu citovu stranku som uviedol na doplnenie ako cisto subjektivny dovod, ostatne 4 dovody su uvedene ako vylozene objektivne...
Header
Professional
Professional

maj.kl napísal:nemusí to byť favo, ale nech je to neičo, čo ma moc nenasere ked to niekde šuchnem, ked spálim spojku, ked odíde niečo, proste nech má lacnú údržbu, nech niečo znesie a nech to trošku vyzerá... uvítam hociaké návrhy... proste chcem sa na tom vyjazdiť, ale zas ked poveziem niekoho nech sa nehanbím...
chapem....ved kludne si pozri na nete niejake auta ktore by sa ti pozdavali a hod to sem....urcite ti tu poradi viac ludi.....pozri si cenovu relaciu, vzhlad atd....o autach ktorych sa tu pisalo su vsetko jednoduche a velmi lacne zalezitosti....rozhodutie je natebe aaa tak isto aj to ci sa budes hanbit niekoho viezt vo favorite, felicii alebo na hocicom inom
maj.kl
Star
Star

nejaké typy čo by som mal hľadať približne?? ja neviem, nejakých 6-7kíl STROP by bol ideál, berem to stále ako auto na vyjazdenie, takže čím menej tým lepšie, veci ako priplať si pár a máš mazdu 323, cicíka atd. atd. :) ved vpohode, ja o tom viem, lenže chcem sa na niečom vyjazdiť a tieto autá by som si kúpil neskôr

BTW: videl som nejaké fava s felckovou palubovkou, koľko by vyšla taká palubofka plus práca?? :) aspon cca
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

za take peniaze nic lacnejsie na udrzbu ako favorit alebo feldu nezozenies... za tie peniaze sa daju kupit aj ine, mozno pohodlnejsie auta, nejaky hjundaj lantra, nissan sunny a tak podobne, ale servis bude urcite drahsi...

// za tu palubku s robotou by som pytal tak 200e... ale na to kasli, ucel splni aj favoritacka :)
maj.kl
Star
Star

tak som ostal teraz na vážkach, favo vs. felda, ale svoje hrajú aj peniaze, takže zrejme to vyhrá favo, aj ked by som radšej bral tú feldu, interier vyzerá lepšie, ale ked šoférujem tak nečumím na interier... keby sa zohnala nejaká lacnejšia felda v dobrom stave tak za 7kíl cca, tak neváham a idem do feldy... koľko by som mal dať najviac za také favo??
Napísať odpoveď