Pro Evolution Soccer 2011
Re: Pro Evolution Soccer 2011
ja som tez verny psovi nejakych 5 rokov,aj ked kazdy rok dam sancu fife ale vzdy hned vymazavam...btw vie uz niekto ako sa kopu v tom pes deme tie priame kopy z prituknutym a strelou ako je tu v teme na jednom videu??
Však tam je opis čo máš stláčať na gamepade.
-
2janci2
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ale pochop, ze nie kazdy ma gamepad !
Ehm, nie každý má gamepad? A ty máš ako nastavenú klávesnicu? Nebodaj Prihrávka (X) máš Enter nie? Je to jasné, že keď tam blikne "X"-ko, tak asiže musíš stlačiť prihrávku S atď. atď.
cize bez gamepadu mi okrem trikov nepojdu ani taketo priame kopy??? fuha musim kupit gamepad 
-
2janci2
Medium Professional
no ale to sa mi nepaci, ze oni to ukazuju na tlacitkach, ktore su na gamepade, a nie na klavesnici... ja viem, ze povodnymi Q a E to ide spravit, ale to ma na tom sere, ze sa ani neunuvali spravit pre PC poriadne ovladanie (a to, ze sa nedaju robit finty, to ma asi najviac vytocilo)... to aby sme si vsetci kupili gamepady teraz
Ja si potrpim natom, co je pre mna dobre. Doteraz to milovymi krokmi vzdy prekonavalo Konami, PES. Ale tento rocnik sa mi paci viac FIFA. Uvidime ako to bude s full hrami...SSemteXX napísal:Tak preto áno, si nevášnivý fanúšik lebo si potrpíš na lacnom futbale od EA Sports kde je pohyb, hrateľnosť a padanie gólov každý rok to isté, neréalny a nekvalitný futbal od EA Sports na PC nebudem komentovať, ja mám na to svôj názor a držím sa ho, určite uprednostním Konami nakoľko už istých pár rokov som im verný, takže tak.
janci s tým musíš počítať nakoľko Konami vydáva 90% hier na konzoly 
cawte poradi mi tu niekto prosim vas s fotbal manager 2010,?stiahol som si dodatocne loga klubov a face hracov a neviem kde ich mam ulozit aby mi to islo pretoze mi to nejde asi preto ze neviem kde to mam ulozit do tej hry poradte mi prosim niekto
haloooo je tu niekto kto vie poradit prosim
-
Yos
Professional
tema na tuto hru je tu... http://www.hojko.com/football-manager-2 ... ger%202010cippko napísal:cawte poradi mi tu niekto prosim vas s fotbal manager 2010,?stiahol som si dodatocne loga klubov a face hracov a neviem kde ich mam ulozit aby mi to islo pretoze mi to nejde asi preto ze neviem kde to mam ulozit do tej hry poradte mi prosim niekto
a blizsie zaoberajuce sa forum na footbal manager .. http://www.footballmanager.sk/index.php ... 81376c394f
-
2janci2
Medium Professional
no rozmyslam, ze si aj ja kupim ten gamepad... rozmyslam nad Microsoft Xbox 360 ovladacom... mate s nim niekto skusenosti, ze ako sa na tom hra? dik
akurat vo stvrtok som si ho kupoval zo zaciatku som bol trochu sklamany ze som asi vyhodil peniaze ale dnes po tych 3-4 dnoch to nelutujem vobec uz som sa aj vseliake finty naucil takze ja by som ti ho odporucal
-
skajlerko
Medium Star
lauro kde si ho kupil?
normalne v PC obchode v Ruzomberku za 29,60€
-
lekoklatik
VIP
Tiež mám kamaráta čo má XBOX gamepad a pochvaľuje si.
Ďalší chalan zas vlastní XBOX konzolu a ten ovládač si nevie vynachváliť.
Ďalší chalan zas vlastní XBOX konzolu a ten ovládač si nevie vynachváliť.
-
Geogomeogo
Light Professional
Z vlastnej skusenosti je to podla mna jeden z najlepsich gamepadov. Taktiez si ho neviem vynachvalit. Predtym bol premna top sixaxis, ale teraz rozhodne Xkovy gamepad
.
rozmyslam ze si kupim gamepad xboxovy... ma ho aj kamos dokonca dva lebo ma aj xbox...ale ide o to ze tie tlacitka (ktorym sa pridava rychlost na autach napr)... tie stlacajuce tak ze tie podla mna zacnu vrzgat casom uz aj jemu kus pocut... a preto neviem ci tento gamepad alebo ten logitech dual action co ma normalne tlacitka nie take stlacajuce (nwm ako to mam riadne vysvetlit) 
-
skajlerko
Medium Star
urcite xbox ovladac.. kaslat na cele vrzganie.. s nicim inym sa lepsie nehraje ako snim
-
2janci2
Medium Professional
uz je vonku aj nemecka verzia... nehrali ste ju uz niekto?
No vidím, že Pro Evolution Soccer 2011 GERMAN-GENESIS.
Ale ja si počkám na anglickú, vidím to, že dnes večer budem mať čo ťahať
Ale ja si počkám na anglickú, vidím to, že dnes večer budem mať čo ťahať