minuly piatok som bol po mesiaci cakania konecne po neho v servise (http://mobilask.sk) a pricom som im jasne pri odovzdavani telefonu definoval, co presne to robi a co presne treba opravit, samozrejme sa na to vysrali a jedine co spravili je ze znova nahrali SW a vymenili nejaku dosku kvoli konektoru na USB kabel,...
a kedze uz mam dve razitka zo servisu a telefon nie je ani po dvoch opravach v stave akom by mal byt, tak som sa rozhodol, ze chcem bud novy kus, alebo zoberem iny model/znacku,... (mam na to pravo)...
dve otazky na vas:
1.Ako toto pravo vymoct? mate stym niekto skusenost? kedze to je zmluvny telefon, mam ist do servisu priamo? alebo mam telefon reklamovat u predajcu, ktory to aj tak posle do toho isteho servisu a zbytocne sa cela reklamacia predlzi o dobu jednania predajcu so servisom,..? mam to svoje pravo chciet uplatnovat uz pri odovzdavani reklamacie? alebo az po jej vybaveni sa mam ozvat?
2.jedna sa o Nokiu 6280... pausal 55viac,... ako som pozeral ponuku eurotelu, moc nie je z coho vyberat, cel by som nieco designovo zaujimave, ale necem ist s cenou vyssie ako je tato Nokia,.. nizsie mozem,... viete mi nieco odporucit? podstate ak by sa este predavala cokoladka tak ju hned berem, ale uz neni v predaji,.. proste chcem imidzofku,... funkciami nemusi hyrit, ale ten zaklad teda nech ma,... no a nech to je nieco z ich ponuky,.. ja viem ze je to tazke, ale tak skuste, mozno budete mat kreativnejsie napady ako ja
edit:tak druhu otazku som uz viac menej vyriesil,.. velmi sa mi pozdava N6131... v podstate to iste co ta 6280, len ma slabsi fotak a video,... iny rozdiel som ani nenasiel,.. a osobne mi vecka hrozne vyhovuju... nejake namietky?