Zdravím, mám nasledovný problém: pri zapnutí PC zastane obrazovka, tam kde je napisane, že po stlačení DEL sa dostanem BIOSU, a ďalej sa ani nepohne.Po opakovnom Resetovaní nabehne(2,3,4,5 krát-ako kedy) Problém začal asi rok po preinštalovaní Windowsu, asi po pol roku to išlo normálne, a potom znova. Nejak som to neriešil, ale v poslednom čase sa to stupňuje, a začína to byť otravné, niekedy aj na šiesty krát naštartovať PC. Neviete čím by to mohlo byť?
PC:
Athlon 2600+1,91
512MB RAM
GeForce Nx5500
Win Xp Professional
Ďakujem za odpovede
Problém, pri zapnutí PC
-
pablo64
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problém, pri zapnutí PC
ja osobne by som to riesil preinstalovanim WIN. Chyba moze byt byt vselijaka, mozno nejakym softom , alebo śi daco odmazal zo system, suborov. Pokial vies preinstalovat WIN ,tak skus. Oprava systemu cez BOOT CD asi nepomoze 
-
Thommas
Addict
ja myslím že nie.. ak máš full screen logo tak ho vypni, daj reštart, natoč na kameru alebo mobil a hoď sem. (myslím že máš dačo s HDD)
-
weroro
Flash coder
Čo má toto spoločné s nejakým softom? Však mu ani nezačne bootovaťpablo64 napísal:ja osobne by som to riesil preinstalovanim WIN. Chyba moze byt byt vselijaka, mozno nejakym softom , alebo śi daco odmazal zo system, suborov. Pokial vies preinstalovat WIN ,tak skus. Oprava systemu cez BOOT CD asi nepomoze