Machete
Re: Machete
Hah, ale tu nejde o to. Aké triky? Však ale prosím ťa, kde ti v 80ich rokov skákali cez črevá z okna? Machette si preťahuje ženy aké chce, nebudem to riešiť dejovo, ale tu ide proste o to, že na ten film sa nedalo pozerať. Toto je len môj názor, nech každý posúdi sám 
-
goldenshit
Medium Expert
ked sa ti nelubia taketo filmy tak si kukaj twilight......to je film pre teba
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
A ty sa nauč rešpektovať názory ostatných a prestaň ich za ne posielať kadeľahšie. A to platí hlavne v kinematografii - ak by sme mali všetci rovnaký vkus, svet by bol skurv3ne nudný.
Aby si bol v obraze, Twilight som ešte ani nevidel, jedine Vampire Suck nakoľko také veci nemusím, goldensh*t keď sa do toho nerozumieš tak nemusíš písať trapné komentáre.
btw. dik seth.
btw. dik seth.
bolo to paradne, rozhodne odporucam pre kazdeho milovnika uletenych akcnakov, jasne, ze to treba brat s nadhladom a humorom. Mne sa velmi pacila scena, ked ziskaju tajne dokumenty a machete aj s jessicou albou si ich pozeraju a je tam video kde ukazuju ako bude fungovat ten elektricky plot na USA/MEXIKO hranici
urcite viete co myslim
strasne som sa na tom smial 
Tak som si to dnes pozrel a som velmi spokojny
Nebol som sice uneseny tak ako po Planet Terror, ale zas to bolo lepsie ako Death Proof. Vyborne som sa pobavil, hlasky boli dobre, akcne sceny spravne uletene a k tomu este na zaver sexi zdravotne sestricky v minisukniach a so samopalmi v rukach, no co moze byt lepsie? 
-
audiotrack
VIP
Ako film odpad, ale na pobavenie super. Veľmi som sa nasmial, pripomínalo mi to trochu black dynamite.
audio: to mas pravdu, ale tu to bol zamer a velmi dobre prevedeny, proste sa netreba zamyslat nad detailami a sledovat iba vizualnu stranku. Tento film od zaciatku nebol mysleny vazne a preto sa tak ani neda brat.
-
audiotrack
VIP
a práve preto mi pripomínal black dynamite. Ak si videl, vieš čo myslím
Nevidel, ale asi pozriem, ked uz tomu Maki dal 5*
Ale z obrazkov mi to pripada ako taky iny styl blbosti, v Machete sa proste herci tvarili, ze je to vsetko vazny pribeh, ale nebudem teraz polemizovat, pozriem a uvidim.
No mne Black Dynamite až tak nesadol, prišlo mi to nudné, tak dúfam, že Machete bude o inom. 
Povedal by som, ze urcite
Ak si videl oba filmy Grindhouse, tak vies co mozes cakat, je to ten isty styl.
Tie sa mi páčilo, to bolo niečo úplne iné ako Black Dynamite. 
//autoeditácia príspevku (29 Sep 2010, 16:03)
Tak som si to pozrel a musím uznať, že to bolo dosť dobré (ako oddychovka).
On ho zabije.
Nezabije, je to predsa Machete.
A ten Seagal s mačetou v bruchu...

//autoeditácia príspevku (29 Sep 2010, 16:03)
Tak som si to pozrel a musím uznať, že to bolo dosť dobré (ako oddychovka).
On ho zabije.
Nezabije, je to predsa Machete.
A ten Seagal s mačetou v bruchu...
-
vendo
Guru
Machete don't text
toto ma zabilo
, inac super oddychovy film, idealny v mierne podnapitej nalade, ktora zarucene znasobi pozitok z filmu
toto ma zabilo
Na zasmiatie to stále za to, Segal ma v roli zaporaka prekvapil ale dostatočne dobre som sa na ňou pobavil, De Niro stal tiež za zmienku.Celý film sa niesol v duchu Rodrigézových filmov takže pre každého fanúšika môžem len odporúčať 
-
seth82
Darca
Tak som si to konečne včera pozrel (keďže som skoro mesiac bez Internetov a mám iba dátovo obmedzené pripojenie cez HSDPA) a môžem s čistým svedomím napísať, že to bolo neporovnateľne (niekoľkonásobne) lepšie ako Expendables a aj Grindhouse. Jednoducho Machete mi sadol lepšie, dobre som sa pobavil, na rozdiel od umelých a trápnych Expendables. Konečne po dlhom čase dobrý oddychový film.
Mne od polovice nepasovali titulky takže musim tahat znovu
ale inak dobrý film na odreagovanie. Planet Terror som moc nemusel a auto zabiják už ani nevravím (ešte aj Zombie Strippers sa mi hnusilo, teda ak to bolo od neho lebo bol to jeho štýl
) ale celkovo Rodrigueza možem a Spy Kids 1 sa dalo. Najviac sa mi v Machete lubilo jak toho jednoho mafiana prerezal, vybral črevá a zhodil z okna, ten sa prehúpol na čreve do okna o poschodie nižšie, skratka rodriguez rulez 
Ked porovnam Machete a Expendables, tak u mna vyhrava Machete. Aj ked mal Expendables niekolkonasobne vyssi rozpocet tak Machete vyhrava uz len kvoli absurdnym scenam a vtipnym hlaskam.
Herecke obsadenie bolo podla perfektne len nebol vyuzity potencial hercov. Napr. Pri Trejovi som v niektorych scenach nevedel ci hra vobec hl. ulohu. Najviac sa mi pacil Robert De Niro - on si asi najviac uzival svoju rolu. Na konci som cakal nejaky epic zaver konkretne asi kazdy tusil ze bude Machete vs Seagal. Ale cele to trvalo nejakych 5 minut a bolo to celkom slabe. Seagalovi by som dal vacsi priestor a ten zaverecny suboj mohli trochu predlzit.
Napriek tomu ze film ma slabsi zaver (cele je to na konci take urychlene) tak davam 5/5.
Cakam na Machete 2 a Machete 3
Herecke obsadenie bolo podla perfektne len nebol vyuzity potencial hercov. Napr. Pri Trejovi som v niektorych scenach nevedel ci hra vobec hl. ulohu. Najviac sa mi pacil Robert De Niro - on si asi najviac uzival svoju rolu. Na konci som cakal nejaky epic zaver konkretne asi kazdy tusil ze bude Machete vs Seagal. Ale cele to trvalo nejakych 5 minut a bolo to celkom slabe. Seagalovi by som dal vacsi priestor a ten zaverecny suboj mohli trochu predlzit.
Napriek tomu ze film ma slabsi zaver (cele je to na konci take urychlene) tak davam 5/5.
Cakam na Machete 2 a Machete 3
keby tam nebol sageal neni na co kukat vlastne ani na saegala neje kde pozerat nikomu nerozbije pisky nelame nekope nestrela vlastne tu je len lebo to je saegal a dali ho tam lebo je z nich najlepsi herec zebi mali reklamu
podla mna
podla mna