Machete

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Machete

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Hah, ale tu nejde o to. Aké triky? Však ale prosím ťa, kde ti v 80ich rokov skákali cez črevá z okna? Machette si preťahuje ženy aké chce, nebudem to riešiť dejovo, ale tu ide proste o to, že na ten film sa nedalo pozerať. Toto je len môj názor, nech každý posúdi sám :)
goldenshit
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa goldenshit »

ked sa ti nelubia taketo filmy tak si kukaj twilight......to je film pre teba
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

A ty sa nauč rešpektovať názory ostatných a prestaň ich za ne posielať kadeľahšie. A to platí hlavne v kinematografii - ak by sme mali všetci rovnaký vkus, svet by bol skurv3ne nudný.
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Aby si bol v obraze, Twilight som ešte ani nevidel, jedine Vampire Suck nakoľko také veci nemusím, goldensh*t keď sa do toho nerozumieš tak nemusíš písať trapné komentáre.

btw. dik seth.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

bolo to paradne, rozhodne odporucam pre kazdeho milovnika uletenych akcnakov, jasne, ze to treba brat s nadhladom a humorom. Mne sa velmi pacila scena, ked ziskaju tajne dokumenty a machete aj s jessicou albou si ich pozeraju a je tam video kde ukazuju ako bude fungovat ten elektricky plot na USA/MEXIKO hranici :D urcite viete co myslim :D strasne som sa na tom smial :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak som si to dnes pozrel a som velmi spokojny :) Nebol som sice uneseny tak ako po Planet Terror, ale zas to bolo lepsie ako Death Proof. Vyborne som sa pobavil, hlasky boli dobre, akcne sceny spravne uletene a k tomu este na zaver sexi zdravotne sestricky v minisukniach a so samopalmi v rukach, no co moze byt lepsie? :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Ako film odpad, ale na pobavenie super. Veľmi som sa nasmial, pripomínalo mi to trochu black dynamite.
Gothar
Moderátor
Moderátor

audio: to mas pravdu, ale tu to bol zamer a velmi dobre prevedeny, proste sa netreba zamyslat nad detailami a sledovat iba vizualnu stranku. Tento film od zaciatku nebol mysleny vazne a preto sa tak ani neda brat.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

a práve preto mi pripomínal black dynamite. Ak si videl, vieš čo myslím
Gothar
Moderátor
Moderátor

Nevidel, ale asi pozriem, ked uz tomu Maki dal 5* :) Ale z obrazkov mi to pripada ako taky iny styl blbosti, v Machete sa proste herci tvarili, ze je to vsetko vazny pribeh, ale nebudem teraz polemizovat, pozriem a uvidim.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

No mne Black Dynamite až tak nesadol, prišlo mi to nudné, tak dúfam, že Machete bude o inom. 8)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Povedal by som, ze urcite :) Ak si videl oba filmy Grindhouse, tak vies co mozes cakat, je to ten isty styl.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tie sa mi páčilo, to bolo niečo úplne iné ako Black Dynamite. :)

//autoeditácia príspevku (29 Sep 2010, 16:03)
Tak som si to pozrel a musím uznať, že to bolo dosť dobré (ako oddychovka).

On ho zabije.

Nezabije, je to predsa Machete. :lol: :lol: :lol:

A ten Seagal s mačetou v bruchu... :D :shock:
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Machete don't text

toto ma zabilo :D , inac super oddychovy film, idealny v mierne podnapitej nalade, ktora zarucene znasobi pozitok z filmu
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

Na zasmiatie to stále za to, Segal ma v roli zaporaka prekvapil ale dostatočne dobre som sa na ňou pobavil, De Niro stal tiež za zmienku.Celý film sa niesol v duchu Rodrigézových filmov takže pre každého fanúšika môžem len odporúčať :D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Tak som si to konečne včera pozrel (keďže som skoro mesiac bez Internetov a mám iba dátovo obmedzené pripojenie cez HSDPA) a môžem s čistým svedomím napísať, že to bolo neporovnateľne (niekoľkonásobne) lepšie ako Expendables a aj Grindhouse. Jednoducho Machete mi sadol lepšie, dobre som sa pobavil, na rozdiel od umelých a trápnych Expendables. Konečne po dlhom čase dobrý oddychový film.
smoldo56
Expert
Expert

Príspevok od používateľa smoldo56 »

Mne od polovice nepasovali titulky takže musim tahat znovu :x ale inak dobrý film na odreagovanie. Planet Terror som moc nemusel a auto zabiják už ani nevravím (ešte aj Zombie Strippers sa mi hnusilo, teda ak to bolo od neho lebo bol to jeho štýl :lol: ) ale celkovo Rodrigueza možem a Spy Kids 1 sa dalo. Najviac sa mi v Machete lubilo jak toho jednoho mafiana prerezal, vybral črevá a zhodil z okna, ten sa prehúpol na čreve do okna o poschodie nižšie, skratka rodriguez rulez :)
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Ked porovnam Machete a Expendables, tak u mna vyhrava Machete. Aj ked mal Expendables niekolkonasobne vyssi rozpocet tak Machete vyhrava uz len kvoli absurdnym scenam a vtipnym hlaskam.
Herecke obsadenie bolo podla perfektne len nebol vyuzity potencial hercov. Napr. Pri Trejovi som v niektorych scenach nevedel ci hra vobec hl. ulohu. Najviac sa mi pacil Robert De Niro - on si asi najviac uzival svoju rolu. Na konci som cakal nejaky epic zaver konkretne asi kazdy tusil ze bude Machete vs Seagal. Ale cele to trvalo nejakych 5 minut a bolo to celkom slabe. Seagalovi by som dal vacsi priestor a ten zaverecny suboj mohli trochu predlzit.
Napriek tomu ze film ma slabsi zaver (cele je to na konci take urychlene) tak davam 5/5.
Cakam na Machete 2 a Machete 3 :)
janulko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa janulko »

keby tam nebol sageal neni na co kukat vlastne ani na saegala neje kde pozerat nikomu nerozbije pisky nelame nekope nestrela vlastne tu je len lebo to je saegal a dali ho tam lebo je z nich najlepsi herec zebi mali reklamu

podla mna
Napísať odpoveď