Uvazoval som nad tvojim problemom trochu, pretoze som sa v nom ciastocne nasiel aj ja. Tvojim problemom nebola vobec vychova, aj ked sa na tom ciastocne podpsiala, pretoze vsetko co sa stane v zivote ma nejake nasledky. No najvacsi problem, ak to problemomo mozem nazvat, je tvoja povaha.
Poviem ti to tak. Mna drzali rodicia tiez nakratko a ja som ako fackovaci panak vsetko pocuval, pretoze som s nimi nikdy nechcel byt za zle. Preto som nikdy nechodil po barocha podobne veci, ktore ini v mojom veku praktizovali. Casom sa to pre mna stalo zvykom a nechybalo mi to, az ked som sa nad tym podobne ako ty zacal v poslednej dobe zamyslat. No rodicia za to viac menej ako som uz spomenul nemohli. Keby som bol iny, tak teraz si to vynahradzujem, no ja radsej sadnem za PC a sedim za nim. Nemam rad zimu, tak celu presedim doma. Vsetko je to v povahe. Ako som na to prisiel a ako to mozem tvrdit?
Moja sestra ma samozrejme tych istych rodicov ako ja, tak isto sa ju snazili drzat na kratko, no jej to bol oa je jedno. Povedia "NIE", ona si aj tak spravi po svojom, pohada sa, strajkuje, vykrikuje, alebo az klame a podvadza, ale dosiahne svoje, pretoze chce a rodicia ju nezastavia. Tak ze ako uz ini spomenuli, drz sa toho co ta bavi a venuj sa tomu alebo sa skus prekonat, skus prekonat svoju povahu a sprav s tym nieco, no toto je zlozitejsia moznost. Svoj problem by si vyriesil, ze by si si prepalil EPROM

, ale este neprisli ako na to

.