Zaostalosť v ľudských vzťahoch, čo robiť?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Zaostalosť v ľudských vzťahoch, čo robiť?

Príspevok od používateľa gogo956 »

Forsaken

1/ Dokonci skolu
2/ Najdi si dobre platenu robotu
3/ Makaj v zamestnani, zdokonaluj sa a snaz sa dostat hore

Viac uz NIC robit nemusis, dievcata si Ta same najdu, pretoze ony hladaju uspesnych muzov, a ak splnis vyssie uvedene podmienky, tak nim aj budes.
Chodenie do barov a krciem, lozenie po diskotekach je iba zabijanim casu a vyhadzovanim penazi von oknom. Nepozeraj sa po ostatnych, bud sam sebe vzorom, co Ta po tom ci iny sulozia, ty mas predsa svoj zivot, raz to pride, mas predsa cely zivot pred sebou.. :)
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

radim ti jedno....sprav hrubu ale poriadne hrubu ciaru a ži !!! nechod von s kamosmi ktori ta nudia s ktorymi neni o com a pri ktorych si iba do poctu.....najdi si takych ktori zato budu stat pri ktorych budes rovnocenny a budu ta mat radi takeho aky si... ver mi ze vela veci sa zmeni, tvoje sebavedomie pojde hore, zacnes si verit, zazijete spolu chvile na ktore budes spominat este dlho, rozne hluposti, problemy, starosti ale hlavne vela radosti a zabavy....

neries to, co bolo a ži naplno kazdy jeden den ! a hlavne bud sam sebou!

zdar
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

gogo no sice jasne, na prachy nabalis zensku, ale aku?

thanks but no thanks.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:smt033 podme mu tu davat pekne tety, mozno ho to vyhecuje aby nieco robil . . . .

Bitch Slap - Hot and Wet
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

gogo956 napísal:Forsaken

1/ Dokonci skolu
2/ Najdi si dobre platenu robotu
3/ Makaj v zamestnani, zdokonaluj sa a snaz sa dostat hore

Viac uz NIC robit nemusis, dievcata si Ta same najdu, pretoze ony hladaju uspesnych muzov, a ak splnis vyssie uvedene podmienky, tak nim aj budes.
Chodenie do barov a krciem, lozenie po diskotekach je iba zabijanim casu a vyhadzovanim penazi von oknom. Nepozeraj sa po ostatnych, bud sam sebe vzorom, co Ta po tom ci iny sulozia, ty mas predsa svoj zivot, raz to pride, mas predsa cely zivot pred sebou.. :)
blba rada do zivota.ano budu sa nanho lepit najme tie co tuzia po blahobyte..teda ak bude uspesny a slusne zarabajuci.co ta bavi forsaken?alebo co by si chcel ako konicek mat?
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

Uvazoval som nad tvojim problemom trochu, pretoze som sa v nom ciastocne nasiel aj ja. Tvojim problemom nebola vobec vychova, aj ked sa na tom ciastocne podpsiala, pretoze vsetko co sa stane v zivote ma nejake nasledky. No najvacsi problem, ak to problemomo mozem nazvat, je tvoja povaha.
Poviem ti to tak. Mna drzali rodicia tiez nakratko a ja som ako fackovaci panak vsetko pocuval, pretoze som s nimi nikdy nechcel byt za zle. Preto som nikdy nechodil po barocha podobne veci, ktore ini v mojom veku praktizovali. Casom sa to pre mna stalo zvykom a nechybalo mi to, az ked som sa nad tym podobne ako ty zacal v poslednej dobe zamyslat. No rodicia za to viac menej ako som uz spomenul nemohli. Keby som bol iny, tak teraz si to vynahradzujem, no ja radsej sadnem za PC a sedim za nim. Nemam rad zimu, tak celu presedim doma. Vsetko je to v povahe. Ako som na to prisiel a ako to mozem tvrdit?
Moja sestra ma samozrejme tych istych rodicov ako ja, tak isto sa ju snazili drzat na kratko, no jej to bol oa je jedno. Povedia "NIE", ona si aj tak spravi po svojom, pohada sa, strajkuje, vykrikuje, alebo az klame a podvadza, ale dosiahne svoje, pretoze chce a rodicia ju nezastavia. Tak ze ako uz ini spomenuli, drz sa toho co ta bavi a venuj sa tomu alebo sa skus prekonat, skus prekonat svoju povahu a sprav s tym nieco, no toto je zlozitejsia moznost. Svoj problem by si vyriesil, ze by si si prepalil EPROM :D, ale este neprisli ako na to :D.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Fabo
Son-Goku

chlapci, este to asi neviete, ale bez toho aby clovek dobre zarabal to v tomto svete velmi nejde. Nechcem sa vas dotknut, ale tusite aspon trochu aky musite mat prijem aby ste mohli napriklad splacat lizing na nove auto strednej triedy a zaroven hypo na nejaky aspon trochu slusny byt? Pamätajte ze vzdelana schopna zena si hlada iba šikovneho chlapa a nie preto ze chce jeho peniaze, ale aby spolu mohli tvorit rovnocenny pár..
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

ja som sa pozastavil nad tym ze si mu napisal aby sa pred zenami ukazoval kolko ma penazi.takto vyzenlo no sry
qwerty-xyz

gogo956 napísal:Fabo
Son-Goku

chlapci, este to asi neviete, ale bez toho aby clovek dobre zarabal to v tomto svete velmi nejde. Nechcem sa vas dotknut, ale tusite aspon trochu aky musite mat prijem aby ste mohli napriklad splacat lizing na nove auto strednej triedy a zaroven hypo na nejaky aspon trochu slusny byt? Pamätajte ze vzdelana schopna zena si hlada iba šikovneho chlapa a nie preto ze chce jeho peniaze, ale aby spolu mohli tvorit rovnocenny pár..
ty si videl sikovnu zenu? nepozicias? rad by som ju vystavil v nejakom exponate alebo muzeu, taka vzacnost sa nevidi casto . . . . . . :D nebud svina, nech vieme aj my ostatni ako taka vyzera . . . .

--- ked taku mas tak si ju straz, . . . :smt006 si jeden z mala
gogo956
Redeemer
Redeemer

Son-Goku napísal:ja som sa pozastavil nad tym ze si mu napisal aby sa pred zenami ukazoval kolko ma penazi.takto vyzenlo no sry
-asi reagujes na nejaky iny ako moj prispevok, lebo to co pises som nikde netvrdil, len ty si to tak pochopil, co nieco o Tebe mozno svedci :wink:

//autoeditácia príspevku (29 Sep 2010, 6:34)
qwerty-xyz napísal: ty si videl sikovnu zenu? nepozicias? rad by som ju vystavil v nejakom exponate alebo muzeu, taka vzacnost sa nevidi casto . . . . . . :D nebud svina, nech vieme aj my ostatni ako taka vyzera . . . .

--- ked taku mas tak si ju straz, . . . :smt006 si jeden z mala
-chalan ktoremu len nedavno skoncila puberta a cele dnia noci travi pred PC, ich naozaj vela vidiet este nemohol, to uznavam :P :)

Pochop ze tak ako vsetci muzi nie su rovnaki tak aj zeny su rôzne a nedaju sa hadzat do jedneho vreca, vedz ze je kopec velmi peknych a sikovnych zien ktore hladaju primerany proťajšok. :)
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

Suhlasim s gogo956

sam poznam jednu taku, a pritom vobec nieje namyslena, a ani zlatokopka, ale cim je dievca/zena starsia, tym viacej mysli na buducnost/rodinu/zabezpecenie zivobytia. A urcite sa nenaviaze na nejakeho pubertiaka co ledva skoncil soucko a robi aktivacne prace na urade prace...
qwerty-xyz

:D to viete, ale ked ja som aj sikovny, aj pekny, aj mudry, proste jednym slovom dokonaly tak to si ma len malo zien dokaze najst aby sa mi vyrovnalo ..... :smt033 :smt033 :smt033 :smt033
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

qwerty-xyz napísal::D to viete, ale ked ja som aj sikovny, aj pekny, aj mudry, proste jednym slovom dokonaly tak to si ma len malo zien dokaze najst aby sa mi vyrovnalo ..... :smt033 :smt033 :smt033 :smt033
ano a tvoja neuveritelna neoblubenost na tomto fore je sposobena tym ze my ako obycajny priemerny lud nie sme schopny pochopit tvoje dokonale prispevky

btw. co si robil na rektorate ZU? studujes tam? kde?

a aby som nebol celkom OT: clovek je tvoj spolocensky a jediny sposob ako ukojit svoje spolocenske potreby je zucastnovat sa spolocenskych aktivit, potlacat ich vedie k depresiam a tie nie su velmi zdrave
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

Ahoj fors,
ak ta to potesi.. osobnost sa rodi" v samote:)
Teda ziadna tragedia,naopak:)Len ako napisal javatar,treba vystrcit nos z domu a try try try ..inak to nepojde:)Nez sa zo samoty stane tiaziva osamelost,ktora je vecsinou neskor aj zdrojom beznadeje a depresii,a v takom stave uz clovek vobec nic neporiesi..

Aprp,prilis puritanska vychova..stlacili tvoju citlivu dusu,vyformovali ta do dnesnej podoby,vela deti sa podobnymi vychovnymi metodami prakticky stavaju v dospelosti az "nepouzitelnymi pre zivot.Ale ty poznas svoj problem/resp si uvedomujes jednu z jeho pricin/a tak vies s cim mas bojovat,to uz je polovica uspechu:)
qwerty-xyz

:smt007 oblubenost neoblubenost, drist vymysleny, odsuhlaseny a niektorymi ludmi stale odmietany. je mi to jedno tu sa negativna karma dava za take hovadiny, ze az. cize pohoda neriesim.
tu napisem ze sa mi chce kakat, a dostanem minusovu karmu za to ze som nevykakany, .....
co sa tyka rektoratu ano, bol som si tam prolognovat ISIC,....
k mojej dokonalej osobe uz niet co povedat (jednym slovom perfektny, ..... mali by ste viacej pozerat HIMYM a kukat na barney-ho)
k problemu autora, neviem tema sa isto iste zavrie, tu nie je moc co poradit, ... ku vsetkemu treba odvahu a odhodlanie, trpezlivost a vytrvalost, sarm, a par dalsich veci..... (peniaze, aston martin, waltra, sako, ..... )-- kto nepochopil nevadi
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

hmm tazko takto urcite ta nieco bavi urcite si spoznal pri tom vela kamaratov preco nechodit s nimi von? ano mozno ani oni nemali nic a nevedia ako to gunguje ale niekde sa zacat musi a lepsie je vo svorke ako jednotlivcovi or ak mas nejaku dobru skupinu co chodi aj na party nech ta par krat zoberu vonku medzi ludi spoznas nove tvare nove kontakty znamosti a mozno aj nieco viac ;) ale ako bolo pisane ked nic nerobis necakaj ze to pride samo

btw kto chce vlkom byt musi v vlkmi vyt samozrejme zo/so zdravym rozumom
gogo956
Redeemer
Redeemer

Podla mna je dobre ak sa chlap v mladosti vyburi, po kazdej stranke-chapeme sa.. Ale ak je niekto taky typ ze sa mu to nepaci, resp. nevie sa dlhodobo dostat do partie ktora by mu to umoznila, tak potom som toho naozoru ze nech sa na to vykasle, pretoze by ho to iba trapilo a este viacej sa zakomplexoval.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

gogo956 napísal:Podla mna je dobre ak sa chlap v mladosti vyburi, po kazdej stranke...
upresnil by som ze ak sa vyburi v tom co potrebuje (nie kazdy sa poterbuje vo vsetkom) a je pravda ze potom berie vztahy zodpovednejsie
h4x0rk0
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa h4x0rk0 »

Hmm ako vidím tak máš podobný kvázi problém ako som mal ja... Bolo to presne také isté s malinkým rozdielom, že som v 16 mal prázdninovú "love" , ktorá bola aj tak iba o bozkávaní...a skončilo to ešte skôr ako sa to poriadne začalo... potom potom cca. kým som nemal 18 to bolo to isté...nejak som neriešil to, čo robia druhí...nepotreboval som sa flákať po diskotékach, chlastať a ani nič podobné...kamarát som mal len hŕstku teda aj mám ale viem, že tí by za mna dali aj ruku do ohňa a ja za nich tiež...no v 18tich prišla tá zmena...teda skôr by sa to dalo nazvať krôčikom vpred..(dovtedy ma opačné pohlavie akosi nezaujímalo, v tom som bol trošku pomalší ako moji rovesníci)...len tak z nudy som si začal písať s jedným dievčaťom...(bol som len hlúpy netový looser) stále sme sa doťahovali kedy sa stretneme a tak...avšak jedného dňa ma za niečo nahnevala už ani neviem čo sa stalo...vedel som, že 1 svoju spolužiačku neznáša...a tak z prieku som napísal aj jej...a potom to už ani neviem ako išlo samé...prvé stretnutia...(potom spravila chybu ale to nie je podstatné)...podstatné je, že som jej dal šancu...a teraz to ako tak funguje...(ona bolo to decko čo potrebovalo chlastať, to čo chcelo na seba v kuse upozorňovať)...nakoniec sama priznala, že som jej ukázal aj inú cestu a že si už začala konečne vážiť aj sama seba a tento spôsob života a vzťahu sa jej páči oveľa ale oveľa viac...takže ponaučenie - každá minca má 2 strany..(for instance: keď vidím mojho spolužiaka (18) oblizovať sa s 26-28 ročnými "tetami" v podnapitom stave...tak mi je fakt zle, na druhý deň sa mu už ani nepozdravia alebo v horšom prípade si na to nepamätá on)..možno sa zapáčiš nejakej tým, aký skutočne si...tak ako sa to stalo aj v mojom prípade...ani nevieš kto sa o teba potkne...je to aj o náhode...takže netreba sa báť spraviť ten prvý krôčik....good luck
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

mas socialnu fobiu to je jasne.
a odporucam Neill Strauss - The Game - viaceri to asi poznate ale mne ta kniha pomohla v inom nazerani na svet a uvedomenie si svojej hodnoty...poucne citanie
Napísať odpoveď