FIFA 2011 - NEXT GEN

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
mizuno
Medium Star
Medium Star

Re: FIFA 2011 - NEXT GEN

Príspevok od používateľa mizuno »

nema to cestinu aspon co som stiahol ja a je tam viac jazykov ale uz mam cestinu stiahnutu... ale poviem vam ze je to komplet to iste co je fifa2010 na xboxe... EA si sunky valolo len z xbxovej verzie dali na pc...
Anem
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

sťahujem z warka (ak to bude fajn hra kúpim) názov - FIFA 11 – CZ - MULTI 5
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

Tak zahral som jeden zapas na semi-pro. Akoze wtf? To je take lahke ze :D Budem si musiet zvysit obtiaznost, ale inak je to celkom pekna hra. Pohyby su super. Niekedy ma brankar poriadne prekvapi :o
PepeQ
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa PepeQ »

mne idu cz texty ale nie dabing..to je ako mozne?
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

Nazdar hosi, konecne som si stiahol fifu, no mam problem (tento isty problem som mal aj s demom) instalcia uplne v pohode, vsetko prebehne ako ma, hodil som crack( mam rld verziu) no ked pustam hru tak mi vzdy pri uvodnom videu (EA sports to the game) vyhodi chybu "neodosielat", tuto istu chybu mi robilo aj pri deme a teda, hru som vobec nemohol spustit.. Neveite kde by mohla byt chyba

//tak problem vyrieseny, boli to tie ovladace
mizuno
Medium Star
Medium Star

neviem mozno to ide ak mas xp len na service pack 3 alebo co.. alebo nainstaluj direct a ovladace na grafiku a preinstaluj a skus...
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Hmm, s klávesnicou hrať hru pre konzoly...nič moc. Chcelo by to nejaké podrobné ovládanie resp. čo, ktorá klávesa robí. Zatiaľ som zistil, že A = prihrávka, B = strela, Y = prihrávka do behu, X = center, RT = šprint, LB = zmena hráča v poli, keď nemáte loptu (kvôli bráneniu). Neviem však čím odoberem loptu čisto, v 10 som si nastavil, že držaním D čisto hráč odobral loptu, na Q som mal vybiehanie brankára a pod. V 11 som na to odobranie a vybehnutie zatiaľ neprišiel. Ak máte nejaké tipy, sem s nimi.
PepeQ
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa PepeQ »

nebolo by na skodu keby sa sem vypisali klavesi s ktorymi sa co robi...
ja viem zatial len :
ctrl....sprint
space..strela na branu...
a.....nejaka prihravka po zemy
s...prihravka po vyske
d..oberanie a prihravky
neviem ani cim sa robai nejake triky alebo co..fifa sama o sebe je velmi kvalitna a dobra ..co pokazili je ovladanie..
mizuno
Medium Star
Medium Star

na jednom fore o fife nwm ci mozem dat link pisal jeden ze si nastavil komplet ovladanie z 10tky na fifu11 tak ako to on chce ze prisiel na vsetky tlacitka tak skuste tam popozerat :)

zato ze som napisal namiesto komplet kompleD tak mi uz niekto premudrely dal hned - diky
rados915
Guru
Guru

mizuno napísal:na jednom fore o fife nwm ci mozem dat link pisal jeden ze si nastavil kompled ovladanie z 10tky na fifu11 tak ako to on chce ze prisiel na vsetky tlacitka tak skuste tam popozerat :)
Ak to nie je warez fórum, tak myslím, že ho sem môžeš dať. Ak sa bojíš, tak mi ho pošli do PMky, ja ho sem dám :D

Inak ja to mám tak zo 70% nastavené tiež ako z minulých ročníkov FIFY. Grafika a ovládanie sa nastavuje cez fifaconfig, ktorý nájdete v zložke Game/fifasetup - C:\Program Files (x86)\EA Sports\FIFA 11\Game\fifasetup
mizuno
Medium Star
Medium Star

no predsa fifa.cz :D ... a tam sa treba regnut a v pravo mate nazvy tem ktore sa riesia aktualne a asi v PRVNI DOJMI to ten chlapec napisal
rados915
Guru
Guru

mizuno napísal:no predsa fifa.cz :D ... a tam sa treba regnut a v pravo mate nazvy tem ktore sa riesia aktualne a asi v PRVNI DOJMI to ten chlapec napisal
Tak to bude toto. Prdele, ale je to docela ťažké všetko ovládať. Btw. skúšali ste už niekto hrať cez hamachi? Niekedy by sme mohli zahrať / spraviť cup 4fun :D
mizuno
Medium Star
Medium Star

cez hamachi hrat 11nepojde ale cez gameranger
skajlerko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skajlerko »

ako sa to hraje cez ten gameranger? ked sa pripojit do nejakej room tak napisem go zapne sa mi automaticky fifa a nespoji nas.. neviete kde je problem?
mizuno
Medium Star
Medium Star

ja som cez to osobne este nehral... ale uz mi to napisalai dvaja fifisti ze cez to sa da hrat... keby som vedel tak poviem:( a niesu online

//autoeditácia príspevku (29 Sep 2010, 22:51)
chcem sa spytat ze robi to aj vam vo fife ze mate raz ukazovatel skory taky cierny a raz taky oranzovy? viete co myslim...
skajlerko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skajlerko »

prosim vas ak niekto rozbeha hranie napalenej fifi online nech povie ako.. mne to ani cez ten program ganeranger nejde kedze mi vzdy zamrzne fifa ked ma prist kaka na travnik po nabehnuti loga fifa11..

net mam od t-comu download speed stvrtina z jedneho megabajtu upload 30KB/s klasicky net..

fifa 10 cez hama isla ako hodinky bez lagu... som z toho riadne nervozny kedze vobec to nie je take jednoduche v klude si zahrat online
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

rados915 napísal:Hmm, s klávesnicou hrať hru pre konzoly...nič moc. Chcelo by to nejaké podrobné ovládanie resp. čo, ktorá klávesa robí. Zatiaľ som zistil, že A = prihrávka, B = strela, Y = prihrávka do behu, X = center, RT = šprint, LB = zmena hráča v poli, keď nemáte loptu (kvôli bráneniu). Neviem však čím odoberem loptu čisto, v 10 som si nastavil, že držaním D čisto hráč odobral loptu, na Q som mal vybiehanie brankára a pod. V 11 som na to odobranie a vybehnutie zatiaľ neprišiel. Ak máte nejaké tipy, sem s nimi.
Pokiaľ viem tak hráčovi odoberieš loptu tak že sa budeš doňho tlačiť. žiadne specialne tlacitko
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Co hovorte na tu hru? Oplati sa to stahovat? Je to lepsie ako 2011? Rozbehal to niekto po sieti? (hamachi, tungle...)
kewo1
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kewo1 »

čo to ze za chyba toto ? dal som tam crack všetko a nejde to : (

http://uploading.sk/obrazek/xyfh7vk/bez-nazvu.jpg
cappy201
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa cappy201 »

akosi ma nezujala tato fifa, to ovladanie vybrane z xboxu akosi je v tom chaos, to uz aby clovek ci kupil aj xbox :-/
Napísať odpoveď